- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.401
Valla ben de gördüm ne yalan söyliyim ama ses çıkarmıyım dedim beklemiş test diye ama çok umut vericiya ben mi ince çizgi görüyorum bi tek
Canm onu hiç bilmiyorum eşim sormamış sabah tekrar gitcemCanım ne testiymiş hangi değer pozitifmiş onu söylersen daha çok yardımcı oluruz
Evet canım hamileyim tuttune gzl ya. tuttumu asilama peki
Sen hangi tedaviyi oluyonbende hiç belirti yok gibi birşey hiç umutlu değilim gerçekten millet çatır çatır belirti yaşıyor
Ne olduğunu bilsek yardımcı olurdum canım ama çok ciddi bi şey yoktur bence, her şey düzeliyo ilaçlarla. Kanda mikrop dediğine göre senin tam şu sıralar torch testlerine toxoplasmaya falan bakılmış olmalı, çünkü onlar pozitifse mikrop var demek oluyo ama ilaç tedavisiyle halledilir canım ne olursa olsun korkma senCanm onu hiç bilmiyorum eşim sormamış sabah tekrar gitcem
oy masallah cnm. saglikla al bebisini. cok sevindm. darisi bizim bssimiza.Evet canım hamileyim tuttu
Çok sqgol canım bilgilerin için allahım dilediğin her şeyi nasip etsin sanaNe olduğunu bilsek yardımcı olurdum canım ama çok ciddi bi şey yoktur bence, her şey düzeliyo ilaçlarla. Kanda mikrop dediğine göre senin tam şu sıralar torch testlerine toxoplasmaya falan bakılmış olmalı, çünkü onlar pozitifse mikrop var demek oluyo ama ilaç tedavisiyle halledilir canım ne olursa olsun korkma sen
Klomen + otrivelle canımSen hangi tedaviyi oluyon
İnşallah canım :)))Merhaba canım hayırlısı olsun hemencik gelsin bebişin :)
Sagol Allah razı olsun amin inşallah darısı isteyen herkese nasip olsunoy masallah cnm. saglikla al bebisini. cok sevindm. darisi bizim bssimiza.
Hm anladım canım inşallah tutar hamile olursunKlomen + otrivelle canım
sanmıyorum ümidim yok ama Allah sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahHm anladım canım inşallah tutar hamile olursun
Canım benim amiin çok teşekkür ederim. Allahım herkesin dilediği şeyleri nasip etsin inşallahÇok sqgol canım bilgilerin için allahım dilediğin her şeyi nasip etsin sana
Canım bende ondan vurulmustumMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende çatlatma iğnesi oldum ama ovitrelle değil choriomon du bakalım beklemedeyim :) sizler neler yaptınız
HAdi kolay gelsin bende başladım teste ama daha az kırmızılık o güne kadar ilişki yk bıkıyorum sonra adamdanEki Görüntüle 2218672
Kızlar 10 dakika önceki ovulasyon testim. Bugün 14.günüm pik yaptı. Dün akşam ilişki olmuştu, şimdi 3-4 gün daha arka arkaya olsun diyorum. Ay nolur artık tutsun ya, inşallah eşimin değerleri de yükselmiştir biraz da mucizeyi yaşarız artık
Canım her test sonrası aynı şey yaşıyorum bende ama pik yaklaşınca gene umut elbet olacak Allah’ın izniyle ona sığınacağızYine negatif. Yine olumsuz. 14. Kez olumsuz sonuç alıyorum. Artık yoruldum ya. Ben ne zaman anne olucam. Biz bu dünyada analık babalık duygusunu tadamıcak mıyız. Herkes bir bir yavrusunu kucağına alırken ben gözleri yaşlı onları mı izleyeceğim bir Ömür. Çok yıprandım ya dayanamıyorum artık
İstanbul’da 5700 canım bilgin olsun ben görüştüm11 bin tl dedi cnm. ama.ben kabul etmedim tup bebek
Siz kaç Senelik evlisiniz acaba ücretsiz olduBen devlet hastanesinde oldum ücret ödemedim. Aşılama günü sadece 44 tl yatırdık vezneye. İğnelerinde bi kısmını ödedik.
Dün benim de çok silikti çizgi zor gürülüyodu ama dün sıvı alımına pek dikkat edememiştim belki ondan çok siliktir. Bugün hemen kıpkırmızı oldu senin de yakındır bence canım.HAdi kolay gelsin bende başladım teste ama daha az kırmızılık o güne kadar ilişki yk bıkıyorum sonra adamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?