Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ümitsiz olma. Bende iğnelere ayın 3ünde başladım 1 hafta sonraki kontrolde küçük küçük yumurtanın olduğu ama gelişmediğini söyledi doktor ayın 10uydu bunu söylediğinde sonra 12sinde gittim gene gelişme yoktu. Dozu artırdık. 14ünde gittim 12 mm olmuş dedi. 17sinde gittim 17-18 mm olmuş bugünde iğne yap yarın çatlama iğnesi yap herşey yolunda dedi. Stres bile etkiliyomuş yumurta büyümesini.

Ya anlamiyorum benim eger 13.gunde 12mm se ve büyüdüyse demekki benim 10.günde 7 8mm falandi.bir onceki klomende 14gunde yumurtam 12mn di doktor buyumez daha dedi bu ay bis geç dedi bende öyle üzüldümki iliski yasamak istemedim.sonra okudum 19 20gunde bile yumurtlayan varmis belkide o ay olacakti.neyse nasip kismet artik.sen pesini bırakma bence

Bana adetin gecikince gel dedi doktor ayın 1inde olmuştum bu ay 2sinde gitcem işte.

Nasilsin canim ben bugün cok iyiyim bu kadar iyi olmak iyimi onuda bilemedim.ama dün aksam cok kötüydüm nerdeyse hastaneye gidecektim.ama bugün hicbirsey yok.benim asilamanin 5. Catlama ignesinin 7.günü. yarin sabah test yapicam catlama ignesinin etkisi gectimi diye

Bugün ingenin 15. Gunu sabah test yaptim ama negatif fitil olarak progestan kullaniyorum adeti geciktirir mi kizlar

Canim ptogestran hic kullanmadim ama bazi arkadaslarin gecikme yasadigini biliyorum.bence 3 4 gun daha bekle cünkü 18 20gün icinde reglim oldu benim.

Hamilelik olsaydi idrar testine cikardi degilmi ? Daha onceden hamile kalmistim ben adete 5 gun kala cikmisti idrar testinde

Canim gec döllenme olabilir regli olmadigin sürece umut vardir. 14 15.gunlerde idrarda negatifi görüp 17 18. hamileligi ögrenen arkadaslarimiz var. Bence en azibdan 18
Güne kadar bekle ya da simdi kan testi yaptir kafanda netleşsin ona göre kendince söktürücü kurler yaparsin.

cumartesi günü başka bir doktordan randevu aldım.
bir de ona muayene etsin baksın
içim rahat etmedi haftaya kadar bekleyemeyeceğim

Çok yüksek söylemiş nekadar yükselmiş fiyatlar. Bende izmirdeyim ilk smyrna da yaptırdım aşılama tüp tutmadı sistemi beğenmedim, ikinci deneme irenbe kaan bozkurt 6 embriyo donduruldu embriyolar iyiyiydi ama tutmadı merkezden cok memnun kaldım an iyi embriyo burada oluştu,3. Ü için Ankara Gürgan kliniğe gittik çok iyi diye ama hiç memnun kalmadım. En son varikosel ameliyatı olduk şimdi beklemedeyiz doktor İsrael Aruhu önerdi işlemleri irenbe de yapıyormuş ,ama ben eski doktorum kaan bozkurt gideceğim sanırım en çok irenbeden memnun kaldım çünkü.Sİzde iyi araştırın bir doktora güvenip sonrasında onunla devam etmek önemliymiş bunu anladım. Sizin ileri hız çok düşük aşılamada zaman kaybedersiniz iyi düşünün derim.

bgn baska bi doktoru aradim. tuo bebek yapmayan. kesinlikle tup bebek diyor. esinizjn degerleryle tutmaz diyorlar. birde benim pcos olmam cok etkiliymis dollenme surecinde

Canim hakkinda hayirlisi sen cok takiyorsun kafaya (ayni ben gibi) eger imkanin varsa tüp bebek yaparsin . Ama ben senin yerinde olsam esine ve kenfime 1 ay verir hangi hormonunda bozukluk varsa bitki kürü ve esime kurler tapar bir sonraki regli oldugumda hormon ve sperm testini tekrarlar ona göre yol çizerdim.

canım peşini bırakma, mevcut yumurtalar büyüyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…