- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.521
Canım ümitsiz olma. Bende iğnelere ayın 3ünde başladım 1 hafta sonraki kontrolde küçük küçük yumurtanın olduğu ama gelişmediğini söyledi doktor ayın 10uydu bunu söylediğinde sonra 12sinde gittim gene gelişme yoktu. Dozu artırdık. 14ünde gittim 12 mm olmuş dedi. 17sinde gittim 17-18 mm olmuş bugünde iğne yap yarın çatlama iğnesi yap herşey yolunda dedi. Stres bile etkiliyomuş yumurta büyümesini.selam kızlar doktordan geldim
gelişmiş folikülüm yokmuş maalesef.
5-6 tane küçük küçük var ama büyük yok.
ama reglin 10. günü daha bugün. benim geç gelişiyor yumurtalar.
20.gün ancak büyüyo. benim ısrarım üzerine haftaya çarşamba bi daha gel o zaman dedi
hap yetersiz kalıyor sana, gelecek ay iğneli tedaviye geçelim dedi.
hayırlısı bakalım.
Aynen öyle canım..gel demiş bakalım ne diyecek haftaya .. işte başldık diye devam ediyoruz doktorlarlaallahtan bilinçliyiz okuyup araştırıyoruz da doktorları yönlendiriyoruz.
zaten çarş günü gel demeseydi başka doktora gidip baktıracaktım
İnşallah tutmuştur bebeklerimiz aminn iğneden kaç gün sonra verceksin kan doktorun birşey söyledimiBende iğne etkisi geçince kan veriyim diyorum evde negatif çıkarsa yine daha kötü olur benim için. Ama olumsuz düşünmeyelim inşallah tutmuştur bebeklerimiz.
Benimde öyle normal bu ay naptın peki canımNormal canım yani
Benimde öyle normal bu ay naptın peki canımNormal canım yani
ay ölçüm bile yapmadı canım
ama tahminim 10 bile değiller küçükler bayağı
ben ısrar edince haftaya gel bakalım dedi
doktor mu değiştirsem diyorum ama kiminle başladıysan ordan devam etmek daha iyi oluyor
Bana adetin gecikince gel dedi doktor ayın 1inde olmuştum bu ay 2sinde gitcem işte.İnşallah tutmuştur bebeklerimiz aminn iğneden kaç gün sonra verceksin kan doktorun birşey söyledimi
Bana adetin gecikince gel dedi doktor ayın 1inde olmuştum bu ay 2sinde gitcem işte.
Bugün ingenin 15. Gunu sabah test yaptim ama negatif fitil olarak progestan kullaniyorum adeti geciktirir mi kizlar
Hamilelik olsaydi idrar testine cikardi degilmi ? Daha onceden hamile kalmistim ben adete 5 gun kala cikmisti idrar testindeCanim ptogestran hic kullanmadim ama bazi arkadaslarin gecikme yasadigini biliyorum.bence 3 4 gun daha bekle cünkü 18 20gün icinde reglim oldu benim.
Hamilelik olsaydi idrar testine cikardi degilmi ? Daha onceden hamile kalmistim ben adete 5 gun kala cikmisti idrar testinde
Ah ben de 6 çocuğum olsun 3 kız 3 erkek diye hayaller kurardımBende o yaslarda 7 8 tane cocugum oldugunu hayal ederdim...
Merhabalar İzmirdeydiniz sanırım, hangi doktorun fiyatı bu acababenim.gittigim doktor 11 bin dedi
israel aruhMerhabalar İzmirdeydiniz sanırım, hangi doktorun fiyatı bu acaba
Kaçıncı günde yaptınYok flaştan öyle çıkmış. Normalde yok
cumartesi günü başka bir doktordan randevu aldım.Ya anlamiyorum benim eger 13.gunde 12mm se ve büyüdüyse demekki benim 10.günde 7 8mm falandi.bir onceki klomende 14gunde yumurtam 12mn di doktor buyumez daha dedi bu ay bis geç dedi bende öyle üzüldümki iliski yasamak istemedim.sonra okudum 19 20gunde bile yumurtlayan varmis belkide o ay olacakti.neyse nasip kismet artik.sen pesini bırakma bence
Çok yüksek söylemiş nekadar yükselmiş fiyatlar. Bende izmirdeyim ilk smyrna da yaptırdım aşılama tüp tutmadı sistemi beğenmedim, ikinci deneme irenbe kaan bozkurt 6 embriyo donduruldu embriyolar iyiyiydi ama tutmadı merkezden cok memnun kaldım an iyi embriyo burada oluştu,3. Ü için Ankara Gürgan kliniğe gittik çok iyi diye ama hiç memnun kalmadım. En son varikosel ameliyatı olduk şimdi beklemedeyiz doktor İsrael Aruhu önerdi işlemleri irenbe de yapıyormuş ,ama ben eski doktorum kaan bozkurt gideceğim sanırım en çok irenbeden memnun kaldım çünkü.Sİzde iyi araştırın bir doktora güvenip sonrasında onunla devam etmek önemliymiş bunu anladım. Sizin ileri hız çok düşük aşılamada zaman kaybedersiniz iyi düşünün derim.israel aruh
bgn baska bi doktoru aradim. tuo bebek yapmayan. kesinlikle tup bebek diyor. esinizjn degerleryle tutmaz diyorlar. birde benim pcos olmam cok etkiliymis dollenme surecinde
selam kızlar doktordan geldim
gelişmiş folikülüm yokmuş maalesef.
5-6 tane küçük küçük var ama büyük yok.
ama reglin 10. günü daha bugün. benim geç gelişiyor yumurtalar.
20.gün ancak büyüyo. benim ısrarım üzerine haftaya çarşamba bi daha gel o zaman dedi
hap yetersiz kalıyor sana, gelecek ay iğneli tedaviye geçelim dedi.
hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?