Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de öyle düşünüyorum canım
ama doktor hiç büyümez gibi davrandı.çok mu küçük acaba yumurtalar
ultrason fotosu atsam anlar mısınız ki?
gelecek ay iğneye geçelim dedi
Canım benim bu ay iki yumurtam oldu. Biri 20 mm diğeri 10 mm. Küçük olan büyür mü dedim hayır büyük olan küçüğü baskılar dedi

Hayırlısı olsun canım ama adet döngüne bağlı zaten yumurtalar, geç olgunlaşıyosa senin için daha erken bence. Olmazsa da diğer ay iğneli tedaviyle mutlaka güzel büyür yumurtaların

bgn baska bi doktoru aradim. tuo bebek yapmayan. kesinlikle tup bebek diyor. esinizjn degerleryle tutmaz diyorlar. birde benim pcos olmam cok etkiliymis dollenme surecinde
Ben sizin duruma hala şaşırıyorum canım. Bi kere sayı güzel, gerçi önemli olan sayı değil hız biliyorum ama o da hızlı ileri %5 ti sizin, yavaş ileriyi hatırlayamadım da yani direkt tüp bebeklik bi değer değil sanki. Ama tabi pcos da etkili mi bunu söylemelerinde onu bilmiyorum. Benim eşimin hızlı ilerisi %1 yavaş ilerisi %29 du. İkisinin toplamı en az 35 olmalıymış ama tabi asıl önemli olan hızlı ileri hareketli. Bize doktor üroloğa yönlediricem varikosel varsa şu durumda kötünün iyisi olur çünkü varikosel dedi. Kolay ortadan kalkan bi problem, damar genişlemesi sonucu sperm kanalları daraldığı için spermler ölüyo ölmeyenler de yavaş dedi. Ama varikosel olmadan bu değerse o zaman sıkıntı normal yoldan çok zor dedi. Bana da sende bi sorun olmaması işimizi kolaylaştırıyo dedi. Sizin üroloğa falan gittiniz mi, ne biliyim belki kısa süreli tedaviyle biraz olsun düzelir

Bugün ingenin 15. Gunu sabah test yaptim ama negatif fitil olarak progestan kullaniyorum adeti geciktirir mi kizlar
Hayırlısı olsun canım nasip demekten başka bi şey diyemiyorum. Progestan rahim duvarını kalınlaştırdığı için adet olmayı geciktirebiliyo canım evet

ben de öyle düşünüyorum canım
ama doktor hiç büyümez gibi davrandı.çok mu küçük acaba yumurtalar
ultrason fotosu atsam anlar mısınız ki?
gelecek ay iğneye geçelim dedi

Bir kere duzgun olan bir doktor olsaydi sonucta kucukte olsa yumurtalar var 10.gunde kestirip atmazdi.elbetteki buyümeme durumu olabilir ama bu 10.gunde belli olmaz en azindan 15.gunu beklemesi lazim.

Kızlar 11.günüm bugün. Prolaktinim yükseldi gögüslerim taş gibi oldu bu ay da gitti. İlaç da kullanıyorum düşmüştü geri yükseldi biliyorum , napıcam ben (
Keşke bu ay da adetin 2.günü prolaktine bi baktırsaydın canım. Şimdi bakılsa da yanlış sonuç verir o yüzden mecbur bekliyceksin kuzum. Tabi incir, maden suyu, dereotu, beyaz üzümden uzak dur

kizlar kahverengi lekelenmem oldu. pihtili. Karnim belim agriyo..iğneden sonraki 16. günüm. devamı gelecekmi acaba? Brklesemmi doktorumami sorsam?
Adet oldun mu canım yani adet mi oluyosun onu anlayamadım. Eğer adet gibi değilse bi doktoruna danış bence canım. Çünkü bebişten dolayı bi yerleşme kanaması da olabilir

Eki Görüntüle 2219151 Kızlar bi bakın bakalım mercek lazım görmek için
Ben net görüyorum yumurtaları canım ama böyle görmekle ne boyutta olduğunu bilemeyiz. Çünkü onlar milimetre boyutundalar. Mesela sağda 2 tane büyük var onlar büyüyebilir gibi geldi bana

Hayırlısı olsun canım ama adet döngüne bağlı zaten yumurtalar, geç olgunlaşıyosa senin için daha erken bence. Olmazsa da diğer ay iğneli tedaviyle mutlaka güzel büyür yumurtaların
haklısın canım bence de erken.
iğne ile ya da klomenle büyür eminim ama doktora sinir oldum
çok güvenerek başladım hayal kırıklığına uğradım
doğru ve zamanında müdahale çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…