Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben net görüyorum yumurtaları canım ama böyle görmekle ne boyutta olduğunu bilemeyiz. Çünkü onlar milimetre boyutundalar. Mesela sağda 2 tane büyük var onlar büyüyebilir gibi geldi bana
ay işte ölçüm bile yapmadı tenezzül etmedi kaç mm bilmiyorum
cumartesi başka doktora gidicem

haklısın canım bence de erken.
iğne ile ya da klomenle büyür eminim ama doktora sinir oldum
çok güvenerek başladım hayal kırıklığına uğradım
doğru ve zamanında müdahale çok önemli
Canım hayıt çayı içsene. O çok güzel büyütüyor, kaçıncı günündesin

haklısın canım bence de erken.
iğne ile ya da klomenle büyür eminim ama doktora sinir oldum
çok güvenerek başladım hayal kırıklığına uğradım
doğru ve zamanında müdahale çok önemli
Doktor çok önemli canım ben de onu bilir onu söylerim. Kestirirp atmaması lazım. Çünkü yumurtaların günlük ortama bi büyüme değeri var ama her gün aynı oranda da büyümüyolar. Bazı gün daha hızlı bazı gün daha yavaş büyüyebiliyolar

Canim sagdaki 2 3 tane sanki iyi gibi en az 8mm vardir gibi geldi.
hepsi 10 mm den küçük sanırım
bir de yamuk yumuk
bi arkadaşım da benimle beraber geldi
onun 19 mm yusyuvarlak mis gibi bir yumoşu vardı,benimkilerin 3 katıydı rahat
ya doktora güvenmek istiyorum bir bildiği vardır demek istiyorum
belki de haklı bunlardan bi cacık olmaz

Evet canim beni biliyorsun 15.gün diye diye strese soktu 13.günde 12._14 civari yumurtalar 20mm e cikti

aynen öyle en azından haftaya gel diyebilirdi
Bi başka doktor da görsün bakalım canım belki daha çok büyümüş olur hem
ya bi de izne gidiyordu adam
onun rehavetinde gibi geldi

Benimde yumurtalarim öyle tamuk yumuktu canim büyüdükce toparlaniyor.elvetteki hakli olabilir ama bunu 10.günde kestirmesi normal degil.zaten cumartesi gidecekmissin doktira insallah o zamana 6 7 mm büyürler

Hayırlısı olsun canım nasip demekten başka bi şey diyemiyorum. Progestan rahim duvarını kalınlaştırdığı için adet olmayı geciktirebiliyo canım evet
Sağol canim vardir bunda da bi hayir napalim , catlatma ignesine ragmen kist olusabilirmi bide o cikarsa basima of of ya internette okadar bilgi varki kafam corba oldu

aynen cnm. suan nerkez arastiriyorum. ankarada da yaptirabilirim ben. bakalm ne olck. arastirmalara devam ediorm

Benimde yumurtalarim öyle tamuk yumuktu canim büyüdükce toparlaniyor.elvetteki hakli olabilir ama bunu 10.günde kestirmesi normal degil.zaten cumartesi gidecekmissin doktira insallah o zamana 6 7 mm büyürler
en azından farklı bir görüş almış olurum içim rahatlar.
zaten iğne ile daha çabuk sonuç alırım bence de
ben de isterim çabucak olmasını
bakalım ne diyecek yeni gideceğim doktor
ay ultrasona gire çıka mahvoluyoruz yaa

Evet canim beni biliyorsun 15.gün diye diye strese soktu 13.günde 12._14 civari yumurtalar 20mm e cikti
Evet işte kuzum bu yaşanan bi durum zaten. Ortalama bi büyüme miktarı var ama her gün o oranda büyümüyo yumurtalar. O gün salgılanan hormona göre daha az ya da daha çok büyüyebiliyo bazı günler

valla hic umudum yok ama.hayirlisi tabi

bin daha sperm vermem dedi. yazik lavaboda sperm testi verdi. sanirim tup bebege dogru yol alicz

İyiyim canım kasık ağrım epey azaldı. Temizlik yaptım şimdi tatlı bile yaptım akşama. :) Benim çatlatma iğnesinin 8. günü. Aşılamanın 6. günü. Kabızdım o da geçti. Göğüslerim hala şiş ve ağrıyo ama olsun. İğnelerin etkisi azalıyo galiba.

Sağol canim vardir bunda da bi hayir napalim , catlatma ignesine ragmen kist olusabilirmi bide o cikarsa basima of of ya internette okadar bilgi varki kafam corba oldu
Malesef çatlatma iğnesine rağmen kist oluşabiliyo canım. Ama adet günün geçti mi, eğer geçmediyse bekle çünkü zaten klomen ve çatlatma kullanmış olsan da döngün çok şaşmaz yine yaklaşık olarak beklediğin günde adet olursun. Ama günün geçtiyse büyük ihtimalle progestan geciktirmiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…