- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.561
ay işte ölçüm bile yapmadı tenezzül etmedi kaç mm bilmiyorumBen net görüyorum yumurtaları canım ama böyle görmekle ne boyutta olduğunu bilemeyiz. Çünkü onlar milimetre boyutundalar. Mesela sağda 2 tane büyük var onlar büyüyebilir gibi geldi bana
Eki Görüntüle 2219151 Kızlar bi bakın bakalım mercek lazım görmek için
Canım hayıt çayı içsene. O çok güzel büyütüyor, kaçıncı günündesinhaklısın canım bence de erken.
iğne ile ya da klomenle büyür eminim ama doktora sinir oldum
çok güvenerek başladım hayal kırıklığına uğradım
doğru ve zamanında müdahale çok önemli
Doktor çok önemli canım ben de onu bilir onu söylerim. Kestirirp atmaması lazım. Çünkü yumurtaların günlük ortama bi büyüme değeri var ama her gün aynı oranda da büyümüyolar. Bazı gün daha hızlı bazı gün daha yavaş büyüyebiliyolarhaklısın canım bence de erken.
iğne ile ya da klomenle büyür eminim ama doktora sinir oldum
çok güvenerek başladım hayal kırıklığına uğradım
doğru ve zamanında müdahale çok önemli
Bi başka doktor da görsün bakalım canım belki daha çok büyümüş olur hemay işte ölçüm bile yapmadı tenezzül etmedi kaç mm bilmiyorum
cumartesi başka doktora gidicem
hepsi 10 mm den küçük sanırımCanim sagdaki 2 3 tane sanki iyi gibi en az 8mm vardir gibi geldi.
Doktor çok önemli canım ben de onu bilir onu söylerim. Kestirirp atmaması lazım. Çünkü yumurtaların günlük ortama bi büyüme değeri var ama her gün aynı oranda da büyümüyolar. Bazı gün daha hızlı bazı gün daha yavaş büyüyebiliyolar
aynen öyle en azından haftaya gel diyebilirdiDoktor çok önemli canım ben de onu bilir onu söylerim. Kestirirp atmaması lazım. Çünkü yumurtaların günlük ortama bi büyüme değeri var ama her gün aynı oranda da büyümüyolar. Bazı gün daha hızlı bazı gün daha yavaş büyüyebiliyolar
ya bi de izne gidiyordu adamBi başka doktor da görsün bakalım canım belki daha çok büyümüş olur hem
hepsi 10 mm den küçük sanırım
bir de yamuk yumuk
bi arkadaşım da benimle beraber geldi
onun 19 mm yusyuvarlak mis gibi bir yumoşu vardı,benimkilerin 3 katıydı rahat
ya doktora güvenmek istiyorum bir bildiği vardır demek istiyorum
belki de haklı bunlardan bi cacık olmaz
reglin 10.günüydü bugünCanım hayıt çayı içsene. O çok güzel büyütüyor, kaçıncı günündesin
Sağol canim vardir bunda da bi hayir napalim , catlatma ignesine ragmen kist olusabilirmi bide o cikarsa basima of ofHayırlısı olsun canım nasip demekten başka bi şey diyemiyorum. Progestan rahim duvarını kalınlaştırdığı için adet olmayı geciktirebiliyo canım evet
aynen cnm. suan nerkez arastiriyorum. ankarada da yaptirabilirim ben. bakalm ne olck. arastirmalara devam ediormÇok yüksek söylemiş nekadar yükselmiş fiyatlar. Bende izmirdeyim ilk smyrna da yaptırdım aşılama tüp tutmadı sistemi beğenmedim, ikinci deneme irenbe kaan bozkurt 6 embriyo donduruldu embriyolar iyiyiydi ama tutmadı merkezden cok memnun kaldım an iyi embriyo burada oluştu,3. Ü için Ankara Gürgan kliniğe gittik çok iyi diye ama hiç memnun kalmadım. En son varikosel ameliyatı olduk şimdi beklemedeyiz doktor İsrael Aruhu önerdi işlemleri irenbe de yapıyormuş ,ama ben eski doktorum kaan bozkurt gideceğim sanırım en çok irenbeden memnun kaldım çünkü.Sİzde iyi araştırın bir doktora güvenip sonrasında onunla devam etmek önemliymiş bunu anladım. Sizin ileri hız çok düşük aşılamada zaman kaybedersiniz iyi düşünün derim.
en azından farklı bir görüş almış olurum içim rahatlar.Benimde yumurtalarim öyle tamuk yumuktu canim büyüdükce toparlaniyor.elvetteki hakli olabilir ama bunu 10.günde kestirmesi normal degil.zaten cumartesi gidecekmissin doktira insallah o zamana 6 7 mm büyürler
Evet işte kuzum bu yaşanan bi durum zaten. Ortalama bi büyüme miktarı var ama her gün o oranda büyümüyo yumurtalar. O gün salgılanan hormona göre daha az ya da daha çok büyüyebiliyo bazı günlerEvet canim beni biliyorsun 15.gün diye diye strese soktu 13.günde 12._14 civari yumurtalar 20mm e cikti
valla hic umudum yok ama.hayirlisi tabiCanim gec döllenme olabilir regli olmadigin sürece umut vardir. 14 15.gunlerde idrarda negatifi görüp 17 18. hamileligi ögrenen arkadaslarimiz var. Bence en azibdan 18
Güne kadar bekle ya da simdi kan testi yaptir kafanda netleşsin ona göre kendince söktürücü kurler yaparsin.
O zaman doğrudur canım izin psikolojisine girmiştir. Sen başka bi doktora daha git için rahat etsinaynen öyle en azından haftaya gel diyebilirdi
ya bi de izne gidiyordu adam
onun rehavetinde gibi geldi
Ben geçen ay progestan kullanmıştım 6 gün gecikti adetim adetim 2 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdım negatif olunca hapı bıraktım 4 gün sonrasında adet oldumBugün ingenin 15. Gunu sabah test yaptim ama negatif fitil olarak progestan kullaniyorum adeti geciktirir mi kizlar
bin daha sperm vermem dedi. yazik lavaboda sperm testi verdi. sanirim tup bebege dogru yol aliczCanim hakkinda hayirlisi sen cok takiyorsun kafaya (ayni ben gibi) eger imkanin varsa tüp bebek yaparsin . Ama ben senin yerinde olsam esine ve kenfime 1 ay verir hangi hormonunda bozukluk varsa bitki kürü ve esime kurler tapar bir sonraki regli oldugumda hormon ve sperm testini tekrarlar ona göre yol çizerdim.
İyiyim canım kasık ağrım epey azaldı. Temizlik yaptım şimdi tatlı bile yaptım akşama. :) Benim çatlatma iğnesinin 8. günü. Aşılamanın 6. günü. Kabızdım o da geçti. Göğüslerim hala şiş ve ağrıyo ama olsun. İğnelerin etkisi azalıyo galiba.Nasilsin canim ben bugün cok iyiyim bu kadar iyi olmak iyimi onuda bilemedim.ama dün aksam cok kötüydüm nerdeyse hastaneye gidecektim.ama bugün hicbirsey yok.benim asilamanin 5. Catlama ignesinin 7.günü. yarin sabah test yapicam catlama ignesinin etkisi gectimi diye
Malesef çatlatma iğnesine rağmen kist oluşabiliyo canım. Ama adet günün geçti mi, eğer geçmediyse bekle çünkü zaten klomen ve çatlatma kullanmış olsan da döngün çok şaşmaz yine yaklaşık olarak beklediğin günde adet olursun. Ama günün geçtiyse büyük ihtimalle progestan geciktirmiştir canımSağol canim vardir bunda da bi hayir napalim , catlatma ignesine ragmen kist olusabilirmi bide o cikarsa basima of ofya internette okadar bilgi varki kafam corba oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?