Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geçen ay progestan kullanmıştım 6 gün gecikti adetim adetim 2 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdım negatif olunca hapı bıraktım 4 gün sonrasında adet oldum
kac gundur test yapiyorum idrarda sabah ,ama silik cizgi bile yok bel agrisi da cabası valla adet olcak gibi hissesiyorum ama emij olamiyorki insan

Eklentiler

• 20181224_164113.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 20181224_164104.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 22
Hadi ya normalde kist falan yoktu bende korktum valla reglde sanci falan yaparmiki senin oldumu hic kist

kac gundur test yapiyorum idrarda sabah ,ama silik cizgi bile yok bel agrisi da cabası valla adet olcak gibi hissesiyorum ama emij olamiyorki insan
Haklısın canım bende testlerle emin olamayınca kanda baktırıp emin olmuştum sende kanda baktırabilirsin canım inşallah geç döllenmedir seninki

Çok iyi canım. Hayıt tohumu al sabah akşam iç. Ben iki ay önce kullandım kocaman oldular. Sen de dene canım bana doktorum önermişti hatta
ay duymuştum hatta ilk gebelikte almıştım ama düzenli içmemiştim
hemen gidip alabilirim
kaynatmak mı lazım peki
demleme olsa iş yerinde rahatça içerim

Haklısın canım bende testlerle emin olamayınca kanda baktırıp emin olmuştum sende kanda baktırabilirsin canım inşallah geç döllenmedir seninki
İnsallah canim nasipten öteye yol yok ama progestandan daha onceden de kullanmistim ozaman hamileydim bebegim karnimda kalbi durmus ama hic kanama.falan.olmamisti dr progestan dan kaynaklaniyor dedi engelledi yani kanamayi

hemen gidip alabilirim
kaynatmak mı lazım peki
Canım ben tohumunu almıştım, kaynamış suya bir çay kaşıgı atıyodum 5-6 dak demlemeye bırakıp içiyodum

Dediğim gibi bana hala çok kötü gelmiyo değerler canım. Üroloji gördü mü bilmiyorum ama varikosel var büyük ihtimalle. Benim eşimin değerlerine benziyo sayı hariç ki sizin sayı normal seviyede. Bana sorarsan ürologla da görüşüp öyle ilerleyin derim. Ya da hiç beklemiycem derseniz tabi tüp bebek en mantıklısı. Bizim de bi kaç ay daha olmazsa gidişat o yönde

hemen gidip alabilirim
kaynatmak mı lazım peki

Canim kaynamis suya 1 tatli kasigi koyup agzini kapatip 10 dakika demleniyor.bende kullandim tadi kötü benim reflümu azdirdi karabiber gibi birsey ama sifa icin iciliyor. Ana ben yumurtlama döbeminde icildigini bilmiyordum

bir daha teklif edeyim cnm

Benim oglunda hamilelikte belim ve gogüslerim agrirdi.oyüzden bence hamilelik belirtisi. Bende sürekli gigüslerimi kobtrol ediyorun mincikliyorum tık yok.

Hadi ya normalde kist falan yoktu bende korktum valla reglde sanci falan yaparmiki senin oldumu hic kist
Yok canım ben hiç kist yaşamadım ne normalde ne klomenle. Ama kist olan arkadaşlar ağrı yaptığını ve adetin sökülemediğini geciktiğini söylüyolar. Sen biraz daha bekle bence progestan geciktirir

Kan testi sonucum.cikti ,0 .13 o hayıt tohumu nerde satılıyor nasıl kullanılıyor adetin kaçıncı günü basliyim.arkadaslar yardımcı olur musunuz yarın doktora gidicem adet söktürücü vericek ona göre bende basliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…