- 23 Kasım 2016
- 1.386
- 1.487
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.581
Çok iyi canım. Hayıt tohumu al sabah akşam iç. Ben iki ay önce kullandım kocaman oldular. Sen de dene canım bana doktorum önermişti hattareglin 10.günüydü bugün
kac gundur test yapiyorum idrarda sabah ,ama silik cizgi bile yok bel agrisi da cabası valla adet olcak gibi hissesiyorum ama emij olamiyorki insanBen geçen ay progestan kullanmıştım 6 gün gecikti adetim adetim 2 gün geçtiğinde kan tahlili yaptırdım negatif olunca hapı bıraktım 4 gün sonrasında adet oldum
Ben sizin duruma hala şaşırıyorum canım. Bi kere sayı güzel, gerçi önemli olan sayı değil hız biliyorum ama o da hızlı ileri %5 ti sizin, yavaş ileriyi hatırlayamadım da yani direkt tüp bebeklik bi değer değil sanki. Ama tabi pcos da etkili mi bunu söylemelerinde onu bilmiyorum. Benim eşimin hızlı ilerisi %1 yavaş ilerisi %29 du. İkisinin toplamı en az 35 olmalıymış ama tabi asıl önemli olan hızlı ileri hareketli. Bize doktor üroloğa yönlediricem varikosel varsa şu durumda kötünün iyisi olur çünkü varikosel dedi. Kolay ortadan kalkan bi problem, damar genişlemesi sonucu sperm kanalları daraldığı için spermler ölüyo ölmeyenler de yavaş dedi. Ama varikosel olmadan bu değerse o zaman sıkıntı normal yoldan çok zor dedi. Bana da sende bi sorun olmaması işimizi kolaylaştırıyo dedi. Sizin üroloğa falan gittiniz mi, ne biliyim belki kısa süreli tedaviyle biraz olsun düzelir
Ben sizin duruma hala şaşırıyorum canım. Bi kere sayı güzel, gerçi önemli olan sayı değil hız biliyorum ama o da hızlı ileri %5 ti sizin, yavaş ileriyi hatırlayamadım da yani direkt tüp bebeklik bi değer değil sanki. Ama tabi pcos da etkili mi bunu söylemelerinde onu bilmiyorum. Benim eşimin hızlı ilerisi %1 yavaş ilerisi %29 du. İkisinin toplamı en az 35 olmalıymış ama tabi asıl önemli olan hızlı ileri hareketli. Bize doktor üroloğa yönlediricem varikosel varsa şu durumda kötünün iyisi olur çünkü varikosel dedi. Kolay ortadan kalkan bi problem, damar genişlemesi sonucu sperm kanalları daraldığı için spermler ölüyo ölmeyenler de yavaş dedi. Ama varikosel olmadan bu değerse o zaman sıkıntı normal yoldan çok zor dedi. Bana da sende bi sorun olmaması işimizi kolaylaştırıyo dedi. Sizin üroloğa falan gittiniz mi, ne biliyim belki kısa süreli tedaviyle biraz olsun düzelir
Hadi ya normalde kist falan yoktu bende korktum valla reglde sanci falan yaparmiki senin oldumu hic kistMalesef çatlatma iğnesine rağmen kist oluşabiliyo canım. Ama adet günün geçti mi, eğer geçmediyse bekle çünkü zaten klomen ve çatlatma kullanmış olsan da döngün çok şaşmaz yine yaklaşık olarak beklediğin günde adet olursun. Ama günün geçtiyse büyük ihtimalle progestan geciktirmiştir canım
Haklısın canım bende testlerle emin olamayınca kanda baktırıp emin olmuştum sende kanda baktırabilirsin canım inşallah geç döllenmedir seninkikac gundur test yapiyorum idrarda sabah ,ama silik cizgi bile yok bel agrisi da cabası valla adet olcak gibi hissesiyorum ama emij olamiyorki insan
ay duymuştum hatta ilk gebelikte almıştım ama düzenli içmemiştimÇok iyi canım. Hayıt tohumu al sabah akşam iç. Ben iki ay önce kullandım kocaman oldular. Sen de dene canım bana doktorum önermişti hatta
İnsallah canim nasipten öteye yol yok ama progestandan daha onceden de kullanmistim ozaman hamileydim bebegim karnimda kalbi durmus ama hic kanama.falan.olmamisti dr progestan dan kaynaklaniyor dedi engelledi yani kanamayiHaklısın canım bende testlerle emin olamayınca kanda baktırıp emin olmuştum sende kanda baktırabilirsin canım inşallah geç döllenmedir seninki
Canım ben tohumunu almıştım, kaynamış suya bir çay kaşıgı atıyodum 5-6 dak demlemeye bırakıp içiyodumay duymuştum hatta ilk gebelikte almıştım ama düzenli içmemiştim
hemen gidip alabilirim
kaynatmak mı lazım peki
demleme olsa iş yerinde rahatça içerim
alayım başlayayımCanım ben tohumunu almıştım, kaynamış suya bir çay kaşıgı atıyodum 5-6 dak demlemeye bırakıp içiyodum
İnşallah canım sabah akşam iç. İçini ferah tut, büyürler inşallah :))) daha 10.günündeymişsin , kaç günde bi adet oluyosunalayım başlayayım
bir hafta içeyim bakalım yumoşlar büyüsünde doktorum mor olsun
bi de gebe kalırsam iyice morarır
Bi de ben inofolic toz kullanıyorum canım onu da tavsiye ederim yumurta kalitesini arttırıyoralayım başlayayım
bir hafta içeyim bakalım yumoşlar büyüsünde doktorum mor olsun
bi de gebe kalırsam iyice morarır
Ben 18. Gün yapmıştım silik çıkmıştı adete bı iki gün kala erken gebelik testinde çıkıyo diye biliyorum14. Günde yaptım adetime 2 gün varken. Olsa çıkardı..
ay duymuştum hatta ilk gebelikte almıştım ama düzenli içmemiştim
hemen gidip alabilirim
kaynatmak mı lazım peki
demleme olsa iş yerinde rahatça içerim
bir daha teklif edeyim cnmDediğim gibi bana hala çok kötü gelmiyo değerler canım. Üroloji gördü mü bilmiyorum ama varikosel var büyük ihtimalle. Benim eşimin değerlerine benziyo sayı hariç ki sizin sayı normal seviyede. Bana sorarsan ürologla da görüşüp öyle ilerleyin derim. Ya da hiç beklemiycem derseniz tabi tüp bebek en mantıklısı. Bizim de bi kaç ay daha olmazsa gidişat o yönde
İyiyim canım kasık ağrım epey azaldı. Temizlik yaptım şimdi tatlı bile yaptım akşama. :) Benim çatlatma iğnesinin 8. günü. Aşılamanın 6. günü. Kabızdım o da geçti. Göğüslerim hala şiş ve ağrıyo ama olsun. İğnelerin etkisi azalıyo galiba.
Yok canım ben hiç kist yaşamadım ne normalde ne klomenle. Ama kist olan arkadaşlar ağrı yaptığını ve adetin sökülemediğini geciktiğini söylüyolar. Sen biraz daha bekle bence progestan geciktirirHadi ya normalde kist falan yoktu bende korktum valla reglde sanci falan yaparmiki senin oldumu hic kist
Aynı ben :))Benim oglunda hamilelikte belim ve gogüslerim agrirdi.oyüzden bence hamilelik belirtisi. Bende sürekli gigüslerimi kobtrol ediyorun mincikliyorum tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?