- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.601
Aynı ben :))
35-36 günde bir oluyorumİnşallah canım sabah akşam iç. İçini ferah tut, büyürler inşallah :))) daha 10.günündeymişsin , kaç günde bi adet oluyosun
oyy ben de içemem o zamanCanim kaynamis suya 1 tatli kasigi koyup agzini kapatip 10 dakika demleniyor.bende kullandim tadi kötü benim reflümu azdirdi karabiber gibi birsey ama sifa icin iciliyor. Ana ben yumurtlama döbeminde icildigini bilmiyordum
35-36 günde bir oluyorum
oyy ben de içemem o zaman
Çok iyi yapmışsın canım nolur nolmaz. Tabi ben senin nedense olucağını düşünüyorum içimde öyle bi his var hep senle ilgili inşallah öyle olur. Ama olmazsa da nasip. Keçiboynuzu özü, zeytinyağda bekletilmiş incir, çakşır suyu bunları şiddetle tavsiye ederim. Cinsel istek ve performas açısından bile büyük fark yaratıyo bence canım. Mutlaka spermlere de etkisi oluyodur diye düşünüyorumValla önümüzdeki aya hazirliğa basladim canim.internetteki hicbur belirti yok
.2kavanoz keciboynuzu özü 1 kilo kuru keçiboynuzu 1 kutu evicap200 lük 1kilo kuru incir siparis ettim.bugünden başladik
Canım yumurtlama gününe daha var senin. 28 günde adet olan birininki bile 14.güne denk geliyor. İç canım faydasını görürsün inşallah35-36 günde bir oluyorum
Çok iyi yapmışsın canım nolur nolmaz. Tabi ben senin nedense olucağını düşünüyorum içimde öyle bi his var hep senle ilgili inşallah öyle olur. Ama olmazsa da nasip. Keçiboynuzu özü, zeytinyağda bekletilmiş incir, çakşır suyu bunları şiddetle tavsiye ederim. Cinsel istek ve performas açısından bile büyük fark yaratıyo bence canım. Mutlaka spermlere de etkisi oluyodur diye düşünüyorum
Ah inşallah temizdir kalbim de içime doğmuştur canımInsallah canim temiz kalbine doğmustur.
aynen canım önceki tedavilerimde dehep 18-19 ya da 20. günlerde yumurtladımCanım yumurtlama gününe daha var senin. 28 günde adet olan birininki bile 14.güne denk geliyor. İç canım faydasını görürsün inşallah
at canım foto yanında kaç mm olduğu yazıyor zatenben de öyle düşünüyorum canım
ama doktor hiç büyümez gibi davrandı.çok mu küçük acaba yumurtalar
ultrason fotosu atsam anlar mısınız ki?
gelecek ay iğneye geçelim dedi
Canim sagdaki 2 3 tane sanki iyi gibi en az 8mm vardir gibi geldi.
bence de fena değil.. sen takibi bırakmaOcean arkadaşım.. büyüyecek mutlaka.. protein de al mutlaka yumurta peynir yoğurt et vs..
bence de fena değil.. sen takibi bırakmaOcean arkadaşım.. büyüyecek mutlaka.. protein de al mutlaka yumurta peynir yoğurt et vs..
Yani çıkmama ihtimali var mı diyorsun? Ben bu ay çok ümitliydim bi de yaa olmuş gibi hissediyordum ama bilmiyorum silik de çıkardı diye düşünüyorumBen 18. Gün yapmıştım silik çıkmıştı adete bı iki gün kala erken gebelik testinde çıkıyo diye biliyorum
İnşallah öyledir canım. Ne yüzüstü yatabiliyorum, ne kollarımı birleştirebiliyorum. Saçımı tararken değen tarak bile canımı acıtıyo.Benim oglunda hamilelikte belim ve gogüslerim agrirdi.oyüzden bence hamilelik belirtisi. Bende sürekli gigüslerimi kobtrol ediyorun mincikliyorum tık yok.
Canım bı yardımcı olur musun hayıt tohumu nasıl başlıcam nasıl kullanicsmValla canim ben senim verdigin gazla yumurtalari cift cift yuttum.
İnsallah olmustur kan ver bide istersenYani çıkmama ihtimali var mı diyorsun? Ben bu ay çok ümitliydim bi de yaa olmuş gibi hissediyordum ama bilmiyorum silik de çıkardı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?