Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla önümüzdeki aya hazirliğa basladim canim.internetteki hicbur belirti yok
.2kavanoz keciboynuzu özü 1 kilo kuru keçiboynuzu 1 kutu evicap200 lük 1kilo kuru incir siparis ettim.bugünden başladik

oyy ben de içemem o zaman

Sifa icin iciliyor canim.benim icmedigim kalmadi.hayit otunu sut arttirnak icibde kullaniliyormus ben belki bir tarafi düzeltirken digerini bozar diye korkuo biraktim.en zararsizi bak tarcın cörekotu gibi.

Valla önümüzdeki aya hazirliğa basladim canim.internetteki hicbur belirti yok
.2kavanoz keciboynuzu özü 1 kilo kuru keçiboynuzu 1 kutu evicap200 lük 1kilo kuru incir siparis ettim.bugünden başladik
Çok iyi yapmışsın canım nolur nolmaz. Tabi ben senin nedense olucağını düşünüyorum içimde öyle bi his var hep senle ilgili inşallah öyle olur. Ama olmazsa da nasip. Keçiboynuzu özü, zeytinyağda bekletilmiş incir, çakşır suyu bunları şiddetle tavsiye ederim. Cinsel istek ve performas açısından bile büyük fark yaratıyo bence canım. Mutlaka spermlere de etkisi oluyodur diye düşünüyorum

Insallah canim temiz kalbine doğmustur.

Kızlar merhaba size birşey sorucam bugün doktora gittim ve keseye gördük fakat kesen yamuk dedi sizce bi sorun olur mu haftaya Cuma tekrar gel dedi ve hep yat dinlen dedi bu durumu yaşayanlar var mı acaba

Benim oglunda hamilelikte belim ve gogüslerim agrirdi.oyüzden bence hamilelik belirtisi. Bende sürekli gigüslerimi kobtrol ediyorun mincikliyorum tık yok.
İnşallah öyledir canım. Ne yüzüstü yatabiliyorum, ne kollarımı birleştirebiliyorum. Saçımı tararken değen tarak bile canımı acıtıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…