- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.621
Yok idrar testinde pozitif görmeden kan vermeyeceğim. Doktorun hamile değilsiniz demesi daha üzücü oluyorİnsallah olmustur kan ver bide istersen
İnşallah öyledir canım. Ne yüzüstü yatabiliyorum, ne kollarımı birleştirebiliyorum. Saçımı tararken değen tarak bile canımı acıtıyo.
Anladım canım adet olmazsan inşallah tekrar yaparsın o zaman bı iki güneYok idrar testinde pozitif görmeden kan vermeyeceğim. Doktorun hamile değilsiniz demesi daha üzücü oluyor
harikasın canım kolay değil ki bunları yapmakCanim makarna pilav vs. Sekerli gidalari tamamen hayatimdan cikarttim.cay a şekeri kestim.ilk 1 ay günde 1 dilim kepekli ekmek 2.ayda 2dilim yedim.hamurişi ve büskivi tarzi seyleri yemegi unuttum.gecenlerde hastanede esim 1 tane biskrem verdi yedim midemi bulandirdi insan yemeye yemeye alisiyor ki ben bir oturusta 1paketi yerdim.Birde hergün 1 saat spor yaptim canim.en az 30dakika tempolu yürüdüm 30 dakikada vucut egzersizleri yaptim.cuma zayiflama gruplarina üyeyim cok motive olunuyor oyle bir gruba girebilirsin.oraya bizim gibi kilolu olarak girip hamile kalan cok kisi var.birde 2.5litre su iciyorum günde.
Umutsuz olma canım. Ben hep iğnelere yoruyorum. Sende olumsuz düşünme hiç belirtisi olmadan pozitifi gören oluyo.Ozaman hadi hayirlisi canim senin tutmus olna ihtimali cok .bende yokluyorum ama hicbirsey hissetmiyorum benim pek umudum yok oyüzden
Yamuk derken tamamen yuvarlak değil herhalde canım. Eğer öyleyse sorun olmaz, dinlen sen bol bol ayakta kalma fazla. Asıl kesenin etrafı düzensiz şekilliyse o zaman biraz sorun yaratabiliyo düşük tehlikesi oluyo. Usg fotoğrafın varsa atabilirsinKızlar merhaba size birşey sorucam bugün doktora gittim ve keseye gördük fakat kesen yamuk dedi sizce bi sorun olur mu haftaya Cuma tekrar gel dedi ve hep yat dinlen dedi bu durumu yaşayanlar var mı acaba
Canım bı yardımcı olur musun hayıt tohumu nasıl başlıcam nasıl kullanicsm
Umutsuz olma canım. Ben hep iğnelere yoruyorum. Sende olumsuz düşünme hiç belirtisi olmadan pozitifi gören oluyo.
İnşallah canım. Hem bizim hem isteyen herkesin önce karnı, sonra kucağı dolsun inşallah.Insallah ikimizinde tutar canim
Öyle yapıcam zaten bat 27 Aralık bakalım hayırlısı ..Anladım canım adet olmazsan inşallah tekrar yaparsın o zaman bı iki güne
Öyle yapıcam zaten bat 27 Aralık bakalım hayırlısı ..[/Qyani yarın :) inşallah güzel haber alirsin
harikasın canım kolay değil ki bunları yapmak
ne kadar sürede gitti kilolar peki?
ben de gruplara katılayım
harikasın canım kolay değil ki bunları yapmak
ne kadar sürede gitti kilolar peki?
ben de gruplara katılayım
TM tesekurler canimCanim benim ben hayit tohumunu 4 5 gun yumurtlama donemi disinda ictim.oyüzden zamanlamasini bilmiyorum hiç.
Evet:)Inşallah aminn :)) siz gebeydiniz değil mi?
Ben iğneden sonra regli olmadım hamile kaldığım için ama benimde çok bel ağrım olmuştu yeni gectiKizlar demistim femara ve catlatma ignesi kullandim yarin regl gunum sizin bu ilaclardan sonra regliniz normal mi oldu acaba bende cok kotu bel agrisi var sancili olacak gibi normaldede fazla olurdu sancim sizin ilk regliniz nasil oldu kizlar
Kizlar demistim femara ve catlatma ignesi kullandim yarin regl gunum sizin bu ilaclardan sonra regliniz normal mi oldu acaba bende cok kotu bel agrisi var sancili olacak gibi normaldede fazla olurdu sancim sizin ilk regliniz nasil oldu kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?