Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutumut82 ya canım sen nasıl kilo verdin
benim kilo da vermem lazım
yardım et bana

Canim makarna pilav vs. Sekerli gidalari tamamen hayatimdan cikarttim.cay a şekeri kestim.ilk 1 ay günde 1 dilim kepekli ekmek 2.ayda 2dilim yedim.hamurişi ve büskivi tarzi seyleri yemegi unuttum.gecenlerde hastanede esim 1 tane biskrem verdi yedim midemi bulandirdi insan yemeye yemeye alisiyor ki ben bir oturusta 1paketi yerdim.Birde hergün 1 saat spor yaptim canim.en az 30dakika tempolu yürüdüm 30 dakikada vucut egzersizleri yaptim.cuma zayiflama gruplarina üyeyim cok motive olunuyor oyle bir gruba girebilirsin.oraya bizim gibi kilolu olarak girip hamile kalan cok kisi var.birde 2.5litre su iciyorum günde.

İnşallah öyledir canım. Ne yüzüstü yatabiliyorum, ne kollarımı birleştirebiliyorum. Saçımı tararken değen tarak bile canımı acıtıyo.

Ozaman hadi hayirlisi canim senin tutmus olna ihtimali cok .bende yokluyorum ama hicbirsey hissetmiyorum benim pek umudum yok oyüzden

harikasın canım kolay değil ki bunları yapmak
ne kadar sürede gitti kilolar peki?
ben de gruplara katılayım

Kızlar merhaba size birşey sorucam bugün doktora gittim ve keseye gördük fakat kesen yamuk dedi sizce bi sorun olur mu haftaya Cuma tekrar gel dedi ve hep yat dinlen dedi bu durumu yaşayanlar var mı acaba
Yamuk derken tamamen yuvarlak değil herhalde canım. Eğer öyleyse sorun olmaz, dinlen sen bol bol ayakta kalma fazla. Asıl kesenin etrafı düzensiz şekilliyse o zaman biraz sorun yaratabiliyo düşük tehlikesi oluyo. Usg fotoğrafın varsa atabilirsin

Canim ben daha oncede haziran temmuzda 96 dan 81 e düstüm sonra 3 ay klomen kullaninca tekrar 88oldum.1kasimdan bugüne 88 den 78 e düstüm.2 3 haftadir kilo verimim durdu klomen cok etkiliyor bol su iciyorum tuzu azalttim
asilama yaptirdim diye spor yapamiyorum şuanda.

Ve inan karar verince ve sonunda bir amacin varsa işin kolaylasiyor yeterki karar ver.kimse acliktan ölmuyor.ben cok hamurişi yiyordum.

Kizlar demistim femara ve catlatma ignesi kullandim yarin regl gunum sizin bu ilaclardan sonra regliniz normal mi oldu acaba bende cok kotu bel agrisi var sancili olacak gibi normaldede fazla olurdu sancim sizin ilk regliniz nasil oldu kizlar
Ben iğneden sonra regli olmadım hamile kaldığım için ama benimde çok bel ağrım olmuştu yeni gecti

Kizlar demistim femara ve catlatma ignesi kullandim yarin regl gunum sizin bu ilaclardan sonra regliniz normal mi oldu acaba bende cok kotu bel agrisi var sancili olacak gibi normaldede fazla olurdu sancim sizin ilk regliniz nasil oldu kizlar

Canim ben hic femara kullanmadim 4kez klomen kullandim yogun oldu reglim.ama benim öncedende regli agrilarim olurdu agrida fark etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…