Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar demistim femara ve catlatma ignesi kullandim yarin regl gunum sizin bu ilaclardan sonra regliniz normal mi oldu acaba bende cok kotu bel agrisi var sancili olacak gibi normaldede fazla olurdu sancim sizin ilk regliniz nasil oldu kizlar
Ben iki kez klomen ve çatlatma kullandım ikisinde de tam beklediğim adet tarihinde oldum canım. Ağrım da olmadı yani ekstra bi ağrı yoktu her zamanki gibi

Peki sizin sorun var mıydı sizde veya eşinizde neden çatlatma iğnesi oldunuz
Aslında sorun yoktu ben iki kere ilk denemelerde hamile kaldım düşük oldu sonra 7 ay falan hamilelik olmadı bende beklemek istemeyince doktor önerdi kullandım tahlil falan bile yapmamıştı yani ilkde tuttu çok şükür yada zamanıydı bilmiyorum ilaçtan mi

İnsallah canim nasipten öteye yol yok ama progestandan daha onceden de kullanmistim ozaman hamileydim bebegim karnimda kalbi durmus ama hic kanama.falan.olmamisti dr progestan dan kaynaklaniyor dedi engelledi yani kanamayi
Aynen canım nasip kısmet başına gelene üzüldüm inşallah birdahaki bebişini sağsalim alırsın kucağına progestanı kullanıyormusun hala

Aynen canım nasip kısmet başına gelene üzüldüm inşallah birdahaki bebişini sağsalim alırsın kucağına progestanı kullanıyormusun hala
Sagol canim Allah kimseye yasatmasin. Amin hepimiz kucagimiza alalim insallah. Evet kullaniyorum ve cok kotu bel agrim var bu sabah idrarda test yaptim ama negatif yinede brakmadim progestani

Bi kaç gündür sol kulağım çınlıyor basınçlanıyor falan kbb doktoruna gittim antibiyotik yazdı ama ben bunu kullanırsam ve bir ihtimal hamilelik olursa olumsuzluk yaratmaz mı?

Bi kaç gündür sol kulağım çınlıyor basınçlanıyor falan kbb doktoruna gittim antibiyotik yazdı ama ben bunu kullanırsam ve bir ihtimal hamilelik olursa olumsuzluk yaratmaz mı?

Canim icinde gebelikte kullanilip kullanilmadigi yazar.bence doktoruna sor oncelikle hamilelik şuphem var dersin. belki degistirir hamilelikte kullanilabilen antibiyotikler var.bu ay olacagi tutar sonra insan 9 ay düsünüyor acaba zarari oldumu diye.

Test yapmaya devam et bakalım canım ne zamana kadar kullancaksın progestanı birşey dedimi doktorun
Yok demedi yarin kan tahlili yapmayi dusunuyorum cikmazsa birakicam ilaci yani bu ilaclar kistte yapabiliyormus ama doktor bana gel falan demedi kistten bahsetmedide hic

Yok demedi yarin kan tahlili yapmayi dusunuyorum cikmazsa birakicam ilaci yani bu ilaclar kistte yapabiliyormus ama doktor bana gel falan demedi kistten bahsetmedide hic
Yok kist oluşmamıştır canım inşallah gebelik vardır yoksada sadece progestan kaynaklıdır gecikmesi yarın tahlile göre ya bırakırsın ya devam edersin canın

Evet canim bazilarinda regli gecikmesi reglinin miktarinda azalma ve buyüzdende kist oluyor.bence eger kesinlikle hamile olmadigini doktorun netlestirirse regli olana kadar sabah aksam sogan kürü yap iyice sökülsün kiste dönüsmesin.

Varsa baska bildigin onuda stokluyim canim.bu arada esim bugun tartildi 84kg olmuş.ben tedaviye basladiginda 77 78 arasindaydi. Benim yerime onun göbüşü şismiş nur topu gibi.
:)) bende eşime keçiboynuzu bide bal arı sütü polen karışımı yaptım promen k da içiyor mutfak masam zaten aktar a döndü ben ayrıca sülük koydurdum kuyuruk sokumuna hacemat yaptırdım
Ovulasyon testi başladım bende telefon programında hafta sonu yumurtlama gözüküyor teste daha silik inşallah işe yarar emeklerimiz bu ay seviniriz daha ne yapılabilir hepsini deniyorum valla

Bu arada kızlar bi adam tanıştım 35 senedir Çin tıbbı yani bitkisel kürler yapan bir adam karışım çay önerdi bana şuan yumurtlama onu içeceğim Adet olursam içmem içinde Rahmi temizleyen bi kür daha deneyeceğim yararsa size de adamın adresini veririm

Sen bendende fenasin. Benim birde oglan hastalandi biryanda ihlamur zencefil biryandan keciboynuzu demleniyor kendimede limonlu siyah cay yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…