Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim iğne sonrası 6.günüm acaba kaçıncı gün iğne etkisi geçer de idrarda çıkar sonuç ?

Canim benim gecen igne oldugumda 6.gün test yaptim igne etkisi gecmisti.su tüketiminle alakali birazda. Ben gunde 2.5 3 litre iciyorum.bazilatinin 11. Gunde bile etkisi devam ediyor.benim yarin 8.günüm sabah denicem gitmismi diye

Aynen valla cumartesi günü test için gidicem doktoruma test sonucuyla birlikte sorayım o ne derse onu yaparım Allah'ım inşallah hamileyimdir de ben kulak ağrısı çekmeye razıyım

Aynen valla cumartesi günü test için gidicem doktoruma test sonucuyla birlikte sorayım o ne derse onu yaparım Allah'ım inşallah hamileyimdir de ben kulak ağrısı çekmeye razıyım

Öyle deme canim vucuttaki iltahapta bebisi etkiliyor. Benim oglumunda kulaginda iltahap vardi ilerlemis kulak zari akma aşamasina gelmiş. sen iyi olucaksinki bebişte iyi olsun.

Canim benim gecen igne oldugumda 6.gün test yaptim igne etkisi gecmisti.su tüketiminle alakali birazda. Ben gunde 2.5 3 litre iciyorum.bazilatinin 11. Gunde bile etkisi devam ediyor.benim yarin 8.günüm sabah denicem gitmismi diye
Ben fazla su tüketmiyorum canım 6. Gün çok iyiymiş valla seninki yanıltmaz sonucu hiç değilse benimde sabah 7. Günüm deneyim diyorum geçmişmi etkisi diye senin kalçadan mı oldu iğne kaç saat sonra ilişki önerdi doktorun

Hmm anladım inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun :)

Canim benim asilama oldu bu ay. Benim yumurtalar soldaydi ben sol gobegimden kendim yaptim.illaki heryerden etkisi aynidir psikolojik olarak ben yumurtalarin gelistigi taraftan yaptim. Canim ben 4 kez klonen kullandim doktor bana iliski saati onermedi herhalde biliyorum farzediyor.
Ama ben genelde catlama ignesinden 1 gün önce degerlendiriyorumki 36 saatten once catlarsa icerde sperm olsun diye,catlama ignesinden 36 saat sonra ve sonraki gunlerde gun adıri 2 kere birliktelik oldu ama tutmadi.

Hayırlısı olsun canım nasip değilmiş demekki inşallah bu aşılamanda tutar canım benim 2. Klomen denemem ilk çatlatma iğnem kalçadan oldum iğneyi 24 saat sonra ilişki önerdi doktorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

Bi kaç gündür sol kulağım çınlıyor basınçlanıyor falan kbb doktoruna gittim antibiyotik yazdı ama ben bunu kullanırsam ve bir ihtimal hamilelik olursa olumsuzluk yaratmaz mı?
Hamilelik şüphem var deseydin keşke canım ona göre hamilelikte de kullanılabilecek hafif antibiyotik verirdi ama yine de kullanmanda sakınca yoktur bence. Daha çok erken çünkü

Insallah canim sen yinede igneden sonraki 1 haftayi degerlendir bazen gec catliyor bazende kücük olan yumurta sonradan catlayabiliyor.kac yumurtan vardi boyutlari neydi canim.

Insallah canim sen yinede igneden sonraki 1 haftayi degerlendir bazen gec catliyor bazende kücük olan yumurta sonradan catlayabiliyor.kac yumurtan vardi boyutlari neydi canim.
Sonrasındaki 4 günü değerleindirim canım 2 yumurtam vardı biri 20 mm diğerini söylemedi doktorum öyle oluyormu demekki küçük yumurta çatlıyormu bilmiyordum

Sagol canim Allah kimseye yasatmasin. Amin hepimiz kucagimiza alalim insallah. Evet kullaniyorum ve cok kotu bel agrim var bu sabah idrarda test yaptim ama negatif yinede brakmadim progestani
Merhaba canım belki size tuhaf gelecek 1 kasım da aşılama oldum 2 gün öncesi çatlatma iğnesi oldu ve iğne den sonra bel agrım oldu hatta doktoruma dedim iğne den değil-dir dedi ve bu gün hala bel agrım var gebelik olmadi ilk adetim baya bi sonra geldi sonrası 16 gün sonra tekrar reglim oldu ama her ikiside kahverengi ve çok akintim olmadi regli olmayınca bel ağrısı kaldı sanki ben de. Şimdi ilgilenmem gereken bi hasta var yoksa doktora gidecem

Sonrasındaki 4 günü değerleindirim canım 2 yumurtam vardı biri 20 mm diğerini söylemedi doktorum öyle oluyormu demekki küçük yumurta çatlıyormu bilmiyordum

Insallah tutar canim insallah...bazilarinin catliyormus canim benim doktorum oyle dedi.belki cok kücuk olanlar degilde sınıra yakin olanlar catliyordur.

Insallah tutar canim insallah...bazilarinin catliyormus canim benim doktorum oyle dedi.belki cok kücuk olanlar degilde sınıra yakin olanlar catliyordur.
İnşallah tutar hepimizinki seviniriz ben iyice takıntılı oldum var gibi hissediyorum bugün mutfakta yağ patladı kızartma yaparken ani irkildim yüzüme gelcek diye sonrasında oturdum pişmanlık yaşadım birsürü niye kızarttım diye böyle bir durumda bebeğimiz olsa etkilenirmi tutunmasına olumsuz etki yaparmı acaba

Hamilelik şüphem var deseydin keşke canım ona göre hamilelikte de kullanılabilecek hafif antibiyotik verirdi ama yine de kullanmanda sakınca yoktur bence. Daha çok erken çünkü
ne bileyim kendimi hamile gibi hissetmediğim için söylemedim sanırım ilacı aldıktan sonra kayınvalidem dedi bilinçsiz içme kızım diye cumartesiye kadar sabredicem artık :/

Rabbimin melekleri onlar .rabbim korur merak etme canim.tabi sende dikkat et kendine.ben hamileyken düştüm kafa üstü agzim parcalandi burnum kirildi kasimdaki kemikler catladi bebegime birsey olmadi...

Rabbimin melekleri onlar .rabbim korur merak etme canim.tabi sende dikkat et kendine.ben hamileyken düştüm kafa üstü agzim parcalandi burnum kirildi kasimdaki kemikler catladi bebegime birsey olmadi...
Off çok geçmiş olsun dikkat etmek lazım yine de tabii

Rabbim korumuş senide bebeğinide geçmiş olsun canım yaa çok kötü düşmüşsün ...dikkat ediyorum canım işte anş reflexlerim fazla sanırım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…