Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ne bileyim kendimi hamile gibi hissetmediğim için söylemedim sanırım ilacı aldıktan sonra kayınvalidem dedi bilinçsiz içme kızım diye cumartesiye kadar sabredicem artık :/
Sen nolur nolmaz kullanma şimdilik canım, tekrar gidebiliyosan git doktora

Bu ilaclar vucudu alt üst ediyor galiba

Kızlar içim çok buruk. Yatağa girdim ağlamaya başladım yine. Her ay düşüp yeniden ayaga kalkmaktan yoruldum. Hep bu ay olcak diyorum ama olmuyor

Üzülme diyecegim canim ama üzülüyoruz işte . ama şunu bilki stres cok büyük etken.hee dersen sen stres yapmiyormusun bende yapiyorum . Dua etmekten başka çare yok.Rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü.

Kızlar içim çok buruk. Yatağa girdim ağlamaya başladım yine. Her ay düşüp yeniden ayaga kalkmaktan yoruldum. Hep bu ay olcak diyorum ama olmuyor
Allah'ım en çok kendini çaresiz hissettiğin an imdadına yetişir kulunun bu son gözyaşın olsun inşallah.. bol dua ve tevekkül Allah'ım şimdi nasip etmiyorsa illa vardır sebebi.. Hayırlı evlat nasip etsin Allah hepimize ..

yalnız baş ağrısı , meme ucunda acıma bu ilacın etkisi olabilir mi? koparıp atasım var
Bende felaket durumdayım. Bugün sabah iyiyim bişeyim yok diyodum. Şu an adet sancısı çekiyo gibiyim. Baş ağrım iğnelere başladım başlayalı hiç geçmedi. Göğüslerim beni mahvediyo ama yüzüstü bile yatamıyorum her an acıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…