- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.681
Nasip Allah'ım ol derse olacakCanim kulak iltahabi bas agrisi yapar gögus acimasi hamilelik belirtisi olabilir. Insallah bebistendir.
İnşllah bebişten ağrıyordur canım hayırlısı olsunyalnız baş ağrısı , meme ucunda acıma bu ilacın etkisi olabilir mi? koparıp atasım var
ben zaten kafama saksı düşse ilaç etkisi diyeceğim görmen lazım:)bnmde acio ilactan oluyor gecen ayda aciodu adet oldum
Amin , ama hiç birşeyim yoktu yumurtlama gününden 2 gün sonra olmaya başladıİnşllah bebişten ağrıyordur canım hayırlısı olsun
Şuan itibariyle kaç gün geçti canım yumurtlamadanAmin , ama hiç birşeyim yoktu yumurtlama gününden 2 gün sonra olmaya başladı
3. Gün canımŞuan itibariyle kaç gün geçti canım yumurtlamadan
Ne ilacmis mahvetti bizi bari hayirli sonuc alsaak hayırlısiylaben zaten kafama saksı düşse ilaç etkisi diyeceğim görmen lazım
Yeniymiş daha :) Rabbim gönlündekini versin inşallah3. Gün canım
Sen nolur nolmaz kullanma şimdilik canım, tekrar gidebiliyosan git doktorane bileyim kendimi hamile gibi hissetmediğim için söylemedim sanırım ilacı aldıktan sonra kayınvalidem dedi bilinçsiz içme kızım diye cumartesiye kadar sabredicem artık :/
Valla bunlar hamilelik belirtisi aynı zamanda :)yalnız baş ağrısı , meme ucunda acıma bu ilacın etkisi olabilir mi? koparıp atasım var
Bu ilaclar vucudu alt üst ediyor galibaMerhaba canım belki size tuhaf gelecek 1 kasım da aşılama oldum 2 gün öncesi çatlatma iğnesi oldu ve iğne den sonra bel agrım oldu hatta doktoruma dedim iğne den değil-dir dedi ve bu gün hala bel agrım var gebelik olmadi ilk adetim baya bi sonra geldi sonrası 16 gün sonra tekrar reglim oldu ama her ikiside kahverengi ve çok akintim olmadi regli olmayınca bel ağrısı kaldı sanki ben de. Şimdi ilgilenmem gereken bi hasta var yoksa doktora gidecem
Kızlar içim çok buruk. Yatağa girdim ağlamaya başladım yine. Her ay düşüp yeniden ayaga kalkmaktan yoruldum. Hep bu ay olcak diyorum ama olmuyor
Aynen gerçekten bide ven kilo aldığım la kaldım ilaçlar birde pek tutunmaya zararı olmasın diye hareket de etmiyoruz ister istemez ama rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tüm herşeye değerBu ilaclar vucudu alt üst ediyor galiba
amin inşallah kuzum olsa da toplum olarak rahatlasakNe ilacmis mahvetti bizi bari hayirli sonuc alsaak hayırlısiyla
yaa , ama senin kalbinin güzelliğini yerimValla bunlar hamilelik belirtisi aynı zamanda :)
Allah'ım en çok kendini çaresiz hissettiğin an imdadına yetişir kulunun bu son gözyaşın olsun inşallah.. bol dua ve tevekkül Allah'ım şimdi nasip etmiyorsa illa vardır sebebi.. Hayırlı evlat nasip etsin Allah hepimize ..Kızlar içim çok buruk. Yatağa girdim ağlamaya başladım yine. Her ay düşüp yeniden ayaga kalkmaktan yoruldum. Hep bu ay olcak diyorum ama olmuyor
Son negatif sonucun olsun inşallah arkadaşım. Üzül, ağla, atma içine. Sonrada tekrar başla tedaviye.Kızlar içim çok buruk. Yatağa girdim ağlamaya başladım yine. Her ay düşüp yeniden ayaga kalkmaktan yoruldum. Hep bu ay olcak diyorum ama olmuyor
Bende felaket durumdayım. Bugün sabah iyiyim bişeyim yok diyodum. Şu an adet sancısı çekiyo gibiyim. Baş ağrım iğnelere başladım başlayalı hiç geçmedi. Göğüslerim beni mahvediyo ama yüzüstü bile yatamıyorum her an acıyo.yalnız baş ağrısı , meme ucunda acıma bu ilacın etkisi olabilir mi? koparıp atasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?