- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.701
aşılama mı yaptırdınız sizBende felaket durumdayım. Bugün sabah iyiyim bişeyim yok diyodum. Şu an adet sancısı çekiyo gibiyim. Baş ağrım iğnelere başladım başlayalı hiç geçmedi. Göğüslerim beni mahvediyo ama yüzüstü bile yatamıyorum her an acıyo.
Evet geçen perşembe yaptırdım. Teşekkür ederim inşallah herkese nasip etsin Rabbim.aşılama mı yaptırdınız sizhayırlı sonuçlarınız olur inşallahhhh
Hangimiz yaşamıyoruz ki bu durumu kuzum ya. Her ay yeni ümitlerle başlayıp sonra yıkılıyoruz. Daha sonra da aynen devam ediyoruz kaldığımız yerden. Kendimizi üzmeyelim böyle, dua edelim olucağına inanıyorum. Bir gün mutlaka...Kızlar içim çok buruk. Yatağa girdim ağlamaya başladım yine. Her ay düşüp yeniden ayaga kalkmaktan yoruldum. Hep bu ay olcak diyorum ama olmuyor
Ya asıl ben seni yerim ne güzel dua buyaa , ama senin kalbinin güzelliğini yerimAllah sana gönlünden geçen herşeyi nasip etsin tez zamanda
yaa hadi inşallah tutunur bebeğin sanaEvet geçen perşembe yaptırdım. Teşekkür ederim inşallah herkese nasip etsin Rabbim.
Çok teşekkür ederimyaa hadi inşallah tutunur bebeğin sana
kız o benim :)15 gündür ev isi kocamda yapiyor sagolsun ama icime sinmiyor goren hamile zanneder o kadar koruyorum kendimiAynen gerçekten bide ven kilo aldığım la kaldım ilaçlar birde pek tutunmaya zararı olmasın diye hareket de etmiyoruz ister istemez ama rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tüm herşeye değer
Evet geçen perşembe yaptırdım. Teşekkür ederim inşallah herkese nasip etsin Rabbim.
Arkadaşlar bir şey soracağım, bu çatlatma iğnesi bel ağrısı yapıyor mu ya? Dünden beri ağrım var
Iğneyi yapalı 16 gün oldu etkisi kalmış mıdır ki hala? Hamileliktendir demeyi isterdim ama test negatifti malesef..Canim bel agrisi hem igne etkisi hemde hamilelik belirtisi.insallah hamileliktendir.
Iğneyi yapalı 16 gün oldu etkisi kalmış mıdır ki hala? Hamileliktendir demeyi isterdim ama test negatifti malesef..
Canım kalmamıştır artık. Bence kan verIğneyi yapalı 16 gün oldu etkisi kalmış mıdır ki hala? Hamileliktendir demeyi isterdim ama test negatifti malesef..
Canım daha belli olmaz ki tamam iğne etkisini kaybetmiş ama daha 6 gün olmuşGünaydın, iğne etkisini 6. Gün kaybetti bence negatif çıktı :))
Bat 6 ocak
10 günden sonra ancak etkisi kaybolur canımGünaydın, iğne etkisini 6. Gün kaybetti bence negatif çıktı :))
Bat 6 ocak
günaydın kızlar
deli gibi doktor arayışındayım
kime güveneceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?