Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşılama mı yaptırdınız siz hayırlı sonuçlarınız olur inşallahhhh

Kızlar içim çok buruk. Yatağa girdim ağlamaya başladım yine. Her ay düşüp yeniden ayaga kalkmaktan yoruldum. Hep bu ay olcak diyorum ama olmuyor
Hangimiz yaşamıyoruz ki bu durumu kuzum ya. Her ay yeni ümitlerle başlayıp sonra yıkılıyoruz. Daha sonra da aynen devam ediyoruz kaldığımız yerden. Kendimizi üzmeyelim böyle, dua edelim olucağına inanıyorum. Bir gün mutlaka...

Aynen gerçekten bide ven kilo aldığım la kaldım ilaçlar birde pek tutunmaya zararı olmasın diye hareket de etmiyoruz ister istemez ama rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah tüm herşeye değer
kız o benim :)15 gündür ev isi kocamda yapiyor sagolsun ama icime sinmiyor goren hamile zanneder o kadar koruyorum kendimi

Günaydın, iğne etkisini 6. Gün kaybetti bence negatif çıktı :))
Bat 6 ocak

Eklentiler

• D94EAFBB-6095-45D3-BAFD-9345CABD4768.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar bugün catlama ignesinin 8. Asilamanin 6. Günü bat 6 ocak gibi...kendime söz verdim 4 ocaga kadar test yapmicam diye ...umarim tutabilirim.

Günaydın kızlar varmı gelişmeler benim iğne sonrası 7. Günüm test yaptım ilk başta birşey çıkmadı beş on dakika sonra çokk silik çıktı yani ilacın etkisi yavaş yavaş geçiyor zaman nasıl geçecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…