Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim genelde 10 11 .gunlere kadar süruyor.

En güzeli canım net sonuç alırsın bekleyemem sen erken gebelik testi yaparsin

Yok canim erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum.bundan 7 ay once prodictor erken gebelik testinde bariz cift cizgi cikti.2 3 gün hamileyim diye dolastim.doktor kandan bakinca negatif cikti resmen yıkım yaşadim

Yok canim erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum.bundan 7 ay once prodictor erken gebelik testinde bariz cift cizgi cikti.2 3 gün hamileyim diye dolastim.doktor kandan bakinca negatif cikti resmen yıkım yaşadim
En iyisi beklemek demekki ben hiç kullanmadım da hep duyuyodm bı hafta kala öğrendim falan diye

Devlette gittim iki sene olmadı için direk tüp yada aşılama diyor ben bu ay daha çatlatma iğnesi kullanmak istiyorum dedim vermediler ben oradan çıkıp normal özel bı hastaneye geldim muayene etti pko var o yüzden adet olmamış olabilirsin dedi bı hafta daha bekleyelim dedi olmassan gel adet söktürücü vericem adet olunca tedaviye başlayalım dedi bide folik asit verdi 85 lira ya çok pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…