- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.721
zaman geçmek bilmiyor değil mi?Kizlar bugün catlama ignesinin 8. Asilamanin 6. Günü bat 6 ocak gibi...kendime söz verdim 4 ocaga kadar test yapmicam diye ...umarim tutabilirim.
zaman geçmek bilmiyor değil mi?
2 ay içinde veremem kuzumGunaydin canin hemen hemen benim baslangic kilomdasin. Subat sonuna 75 olursun
Günaydın kızlarvarmı gelişmeler benim iğne sonrası 7. Günüm test yaptım ilk başta birşey çıkmadı beş on dakika sonra çokk silik çıktı yani ilacın etkisi yavaş yavaş geçiyor zaman nasıl geçecek bilmiyorum
ben hiç belirtisiz gebe kalmıştım canımEvet canim valla deli gibi orgü oruyorum internette arastiriyorum.kendimi dinliyorum belirti ariyorum.hic belirtim yok. Allahtan hayirlisi canim.Allah baska dert keder vermesin.
2 ay içinde veremem kuzum
22 kilo vermem lazım
ayda 4 kg versem 5 ayda ancak gider
En güzeli canım net sonuç alırsın bekleyemem sen erken gebelik testi yaparsinKizlar bugün catlama ignesinin 8. Asilamanin 6. Günü bat 6 ocak gibi...kendime söz verdim 4 ocaga kadar test yapmicam diye ...umarim tutabilirim.
En güzeli canım net sonuç alırsın bekleyemem sen erken gebelik testi yaparsin
Yok ya bugün adet günüm olmadım henüz, eğer gelmezse yarın ilk idrarla tekrar test yaparım.. Çift çizgi görmeden gitmicem yaaCanım kalmamıştır artık. Bence kan ver
oo süpersinYok canim ilk ay ben 9kilo verdim gunde 3litre su ic muhakkak.senin kilonun en az 10 kilosu ödem...
Yapabilir canım ama çok değil genelde 15, 16. Günde olunur. Ama birkaç gün gecikmeyle adet olanlar da var. Evde test varsa yapıver canım belki çıkarYok ya bugün adet günüm olmadım henüz, eğer gelmezse yarın ilk idrarla tekrar test yaparım.. Çift çizgi görmeden gitmicem yaa
En iyisi beklemek demekki ben hiç kullanmadım da hep duyuyodm bı hafta kala öğrendim falan diyeYok canim erken gebelik testlerine hic guvenmiyorum.bundan 7 ay once prodictor erken gebelik testinde bariz cift cizgi cikti.2 3 gün hamileyim diye dolastim.doktor kandan bakinca negatif cikti resmen yıkım yaşadim
Hep aynı kendinle kavga ama ben hep kaybettim :)Kizlar bugün catlama ignesinin 8. Asilamanin 6. Günü bat 6 ocak gibi...kendime söz verdim 4 ocaga kadar test yapmicam diye ...umarim tutabilirim.
Bugün adet olmazsam yarın ilk idrarla yapacağım inşallah bakalım, hayırlısı...Yapabilir canım ama çok değil genelde 15, 16. Günde olunur. Ama birkaç gün gecikmeyle adet olanlar da var. Evde test varsa yapıver canım belki çıkar
Oluyor canım şimdi doktor geldim baya gecikme oluyormusPeki bu çatlatma iğnesi gecikme yapıyor mu? Yani kullanıp da adeti geciken var mı şimdi boşuna ümitlenmiyim
Bende yaptim.iste 14.gunum.negatifIğneyi yapalı 16 gün oldu etkisi kalmış mıdır ki hala? Hamileliktendir demeyi isterdim ama test negatifti malesef..
Aynısı canım bugün 12. Günüm benim. İki gün sonra test yapıcam ama zaman geçmiyor gerçekten , sürekli burayı takip ediyorumZaman geçmiyor, bu testlerden de nefret ediyorum aslında..
Off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?