Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugun nasilsin canim dün sonradan kötü olmussun. az kaldi benim bat 6 ocak gibi
İyi gibiyim canım. Akşam hem ateşim çıktı, hem tekrar kabızlık başladı, ağrı taraftan. Sabahı zor ettim. Gece 3 4 kez lavaboya kalktım. Sabahta eşim gidelim kan verelim 9 gün oldu iğne olalı dedi. Bakalım bekliyoruz 4ten sonra çıkarmış sonuç. Sen nasılsın?

Evet canim valla deli gibi orgü oruyorum internette arastiriyorum.kendimi dinliyorum belirti ariyorum.hic belirtim yok. Allahtan hayirlisi canim.Allah baska dert keder vermesin.
Bende kendimi örgüye verdim Ama her ilmekte farklı bi hayal kuruyorum belirti arıyorum nolcak halimiz acaba hayırlısıyla öğrenseydik

Canim cok erken daha en erken asilamanin 12.günü catlama ignesinin 14.günü test yapmali.negatif cikarsa üzülme cok erken.

Bende tik yok canim normal hayatina döndüm resmen ne akinti ne kasik agrisi ne de baska bir durum yok. Rabbin yüzümüze baksin insallah

Canim cok erken daha en erken asilamanin 12.günü catlama ignesinin 14.günü test yapmali.negatif cikarsa üzülme cok erken.
Bende öyle düşünüyorum canım giderkende dedim eşime çok erken daha diye. Bugün sonuç ne çıkarsa çıksın ayın 2sinde hastaneye gidip kan vericem zaten.

Bende kendimi örgüye verdim Ama her ilmekte farklı bi hayal kuruyorum belirti arıyorum nolcak halimiz acaba hayırlısıyla öğrenseydik

Bende ayniyim canim.koltuga uzanip acaba oram buram agriyormu diye dinliyorum kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…