- 23 Kasım 2016
- 1.388
- 1.488
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.741
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBugün adet olmazsam yarın ilk idrarla yapacağım inşallah bakalım, hayırlısı...
Ben de yoruldumBende yaptim.iste 14.gunum.negatifagrm oluyr ara ara adette.gelmiyo yoruldm allahim sabr versin bize
14.gunde çıkmayabilir canım ben 18. Günde yapmistimYa insallah vardir ikimizdede olurmuki bole cikmayip sonra cikarmiki ya nereyi okuyacagimi sasrdim umut ariyorun resmen tek allahtan bekliyorm ama beklemek cok zor
İyi gibiyim canım. Akşam hem ateşim çıktı, hem tekrar kabızlık başladı, ağrı taraftan. Sabahı zor ettim. Gece 3 4 kez lavaboya kalktım. Sabahta eşim gidelim kan verelim 9 gün oldu iğne olalı dedi. Bakalım bekliyoruz 4ten sonra çıkarmış sonuç. Sen nasılsın?Bugun nasilsin canim dün sonradan kötü olmussun. az kaldi benim bat 6 ocak gibi
Ay oylemi insallah gec olsun guc olmasin ama ne bilim belki bosuna gecikiyor hayrlisi nese oyle olsun insallah14.gunde çıkmayabilir canım ben 18. Günde yapmistim
Bende kendimi örgüye verdimEvet canim valla deli gibi orgü oruyorum internette arastiriyorum.kendimi dinliyorum belirti ariyorum.hic belirtim yok. Allahtan hayirlisi canim.Allah baska dert keder vermesin.
Beklemeliyim ozaman gün sayıyorum resmenCanim genelde 10 11 .gunlere kadar süruyor.
İyi gibiyim canım. Akşam hem ateşim çıktı, hem tekrar kabızlık başladı, ağrı taraftan. Sabahı zor ettim. Gece 3 4 kez lavaboya kalktım. Sabahta eşim gidelim kan verelim 9 gün oldu iğne olalı dedi. Bakalım bekliyoruz 4ten sonra çıkarmış sonuç. Sen nasılsın?
Canım benim ilk iğnem bir bilgim yok yanında başka ilaç kullanıyormusun belki onlar yaparPeki bu çatlatma iğnesi gecikme yapıyor mu? Yani kullanıp da adeti geciken var mı şimdi boşuna ümitlenmiyim
Ben de temizliğe verdim kendimi. İki dakika süpürüyorum sonra buraya bakıyorumBende kendimi örgüye verdimAma her ilmekte farklı bi hayal kuruyorum belirti arıyorum nolcak halimiz acaba hayırlısıyla öğrenseydik
İyi gibiyim canım. Akşam hem ateşim çıktı, hem tekrar kabızlık başladı, ağrı taraftan. Sabahı zor ettim. Gece 3 4 kez lavaboya kalktım. Sabahta eşim gidelim kan verelim 9 gün oldu iğne olalı dedi. Bakalım bekliyoruz 4ten sonra çıkarmış sonuç. Sen nasılsın?
Bende öyle düşünüyorum canım giderkende dedim eşime çok erken daha diye. Bugün sonuç ne çıkarsa çıksın ayın 2sinde hastaneye gidip kan vericem zaten.Canim cok erken daha en erken asilamanin 12.günü catlama ignesinin 14.günü test yapmali.negatif cikarsa üzülme cok erken.
Bilemeyiz tabi hayırlısı inşallahAy oylemi insallah gec olsun guc olmasin ama ne bilim belki bosuna gecikiyor hayrlisi nese oyle olsun insallah
İnşallah canım. Benim çok nadir sol kasığımda batma oluyo hala. Progestan kullanıyomusun sen ?Bende tik yok canim normal hayatina döndüm resmen ne akinti ne kasik agrisi ne de baska bir durum yok. Rabbin yüzümüze baksin insallah
Bende kendimi örgüye verdimAma her ilmekte farklı bi hayal kuruyorum belirti arıyorum nolcak halimiz acaba hayırlısıyla öğrenseydik
Ben de temizliğe verdim kendimi. İki dakika süpürüyorum sonra buraya bakıyorum
Folik asit alıyorum sadece. Zaten normal günüm bugün her an olabilirim de...Canım benim ilk iğnem bir bilgim yok yanında başka ilaç kullanıyormusun belki onlar yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?