- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.761
Selam kizlar. Ben bu aralar pek giremiyorum. Misafirimde vardi. Dun regl oldum. Zaten bu ay bi beklentim yoktu acikcasi. Ilk defa regl oldum diye aglamadim. Hafif bir burukluk oldu o kadar. Sayfalar cok birikmis. :) guzel haberler vardir insallah.
İnşallah canım. Benim çok nadir sol kasığımda batma oluyo hala. Progestan kullanıyomusun sen ?
Ben de az önce twitterda bi video gördüm, bi anne 7 aylık bebeğini dövüyodu ağlıyor diye. Aynı şeyler benim de içimden geçti, biz evlat hasreti çekiyoruz, böyle caniler de kıymetini bilmiyor.Allah'a isyan etmek istemiyorum da sokakta yalın ayak dilenen çocukları gördüm bugün Allah'ım dedim niye bize değilde böyle insanlara çocuk veriyorsun?
İlla vardır bir sebebi ama ne bileyim..
Yine de halimize şükür ne diyeyim
Ahlaksız ya! Gerçekten ben öyle anneleri dövmek istiyorumBen de az önce twitterda bi video gördüm, bi anne 7 aylık bebeğini dövüyodu ağlıyor diye. Aynı şeyler benim de içimden geçti, biz evlat hasreti çekiyoruz, böyle caniler de kıymetini bilmiyor.
Hayırlı olsun güzelim Allah utandırmasınkizlar 16 nisan da randevu aldm tup bebek merkezinden hayirli sonuclar almak dilegiyle
amin cnm o zamana devam edicez bakalim kismetHayırlı olsun güzelim Allah utandırmasın
bende 3 ay ara verdm cnmBen de adet oldum bıraktım artık çocuk işlerini..
Akıntıyı yapan progestan bence. Ondan olmuyordur belki akıntın.Yok canim doktora daha önce düşügüm oldugu icin özellikle 3 kez sordum gerek yok kullanmana dedi.
kizlar 16 nisan da randevu aldm tup bebek merkezinden hayirli sonuclar almak dilegiyle
Kendiliğinden mi oldu canımçok güzel haberlerle geldim
benim bu ay 15 ya da 16. deneme olacak 2. çocuk için, daha önce yazmıştım hatırlamayanlar olabilir diye özet geçiyorum. bu aydan sonra yani ocak ayında aşılama yaptıracaktık çünkü epey oldu, herşey hazırdı dr ile görüşmek için arayacaktım bat a 4 gün var.. bu sabah test yaptım ve pozitif i gördüm hemen kan a koştum 14 çıktı paylaşcam testi sizinle
çok güzel haberlerle geldim
benim bu ay 15 ya da 16. deneme olacak 2. çocuk için, daha önce yazmıştım hatırlamayanlar olabilir diye özet geçiyorum. bu aydan sonra yani ocak ayında aşılama yaptıracaktık çünkü epey oldu, herşey hazırdı dr ile görüşmek için arayacaktım bat a 4 gün var.. bu sabah test yaptım ve pozitif i gördüm hemen kan a koştum 14 çıktı paylaşcam testi sizinle
Akıntıyı yapan progestan bence. Ondan olmuyordur belki akıntın.
canım sana aşılamayı sordum hatta öğreneyim diye hatrırlarsaın ne ilginç geçen ay yaptıracaktık eşim istemedi küstüm üç dört gün konuşmadım falan.. varmış demek ki bi nedeniAhhhh canin cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah. Bizede dua et canim.
evet canım eşimde de bende de sorun yok hsg çekildim bu 4. deneme hsg üzerine, tek fark bu ay eşime promen k başladık ama sadece 10 tane falan içmişti benim ovulasyon dönemindeKendiliğinden mi oldu canım
Hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın. Hem belki bu sürede kendisi gelir bebiş. Biz de haziran gibi artık tüp bebek düşünüyoruz olmazsa o zamana kadarkizlar 16 nisan da randevu aldm tup bebek merkezinden hayirli sonuclar almak dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?