Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar. Ben bu aralar pek giremiyorum. Misafirimde vardi. Dun regl oldum. Zaten bu ay bi beklentim yoktu acikcasi. Ilk defa regl oldum diye aglamadim. Hafif bir burukluk oldu o kadar. Sayfalar cok birikmis. :) guzel haberler vardir insallah.

Hosgeldin canim benim hepimiz ayni burukluğu yaşıyoruz her ay. Ama herzaman dedigim gibi regli olabilmekte çok çok iyi. Güzel haberler 2019 a kaldi

Ben de az önce twitterda bi video gördüm, bi anne 7 aylık bebeğini dövüyodu ağlıyor diye. Aynı şeyler benim de içimden geçti, biz evlat hasreti çekiyoruz, böyle caniler de kıymetini bilmiyor.

Ben de az önce twitterda bi video gördüm, bi anne 7 aylık bebeğini dövüyodu ağlıyor diye. Aynı şeyler benim de içimden geçti, biz evlat hasreti çekiyoruz, böyle caniler de kıymetini bilmiyor.
Ahlaksız ya! Gerçekten ben öyle anneleri dövmek istiyorum

çok güzel haberlerle geldim
benim bu ay 15 ya da 16. deneme olacak 2. çocuk için, daha önce yazmıştım hatırlamayanlar olabilir diye özet geçiyorum. bu aydan sonra yani ocak ayında aşılama yaptıracaktık çünkü epey oldu, herşey hazırdı dr ile görüşmek için arayacaktım bat a 4 gün var.. bu sabah test yaptım ve pozitif i gördüm hemen kan a koştum 14 çıktı paylaşcam testi sizinle

kizlar 16 nisan da randevu aldm tup bebek merkezinden hayirli sonuclar almak dilegiyle

Gorursun canim o zamana kadar kendinden gelicek bebegin.kafani rahatlat biraz kürler yap .nisanda bu iş tamam. Niye nisan ayi canim senmi istedin özellikle.ögrenmek icin soruyorum.banada aşılama olmazsa tüp bebek dedi ya doktor.istenen tarihe randevu alibamiyormu

Kendiliğinden mi oldu canım

Ahhhh canin cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallah. Bizede dua et canim.

Akıntıyı yapan progestan bence. Ondan olmuyordur belki akıntın.

Valla bu kullandigimiz ilaclar insani manyak yapiyor canim.en temizi kan tahlili yaptirip kurtulmak.bende asilsmanin 12.gününde kan verip kurtulcam

kizlar 16 nisan da randevu aldm tup bebek merkezinden hayirli sonuclar almak dilegiyle
Hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın. Hem belki bu sürede kendisi gelir bebiş. Biz de haziran gibi artık tüp bebek düşünüyoruz olmazsa o zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…