- 9 Ekim 2018
- 1.421
- 1.439
- 63
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.781
Biz bu kadar özen gösterdikçe olmuyor sanırım ben bu ay saldım kendimi valla stres yaptıkça düşündükçe stres oluyorumkız o benim :)15 gündür ev isi kocamda yapiyor sagolsun ama icime sinmiyor goren hamile zanneder o kadar koruyorum kendimi
Ay inanamıyorum canım bu ne güzel bi haberçok güzel haberlerle geldim
benim bu ay 15 ya da 16. deneme olacak 2. çocuk için, daha önce yazmıştım hatırlamayanlar olabilir diye özet geçiyorum. bu aydan sonra yani ocak ayında aşılama yaptıracaktık çünkü epey oldu, herşey hazırdı dr ile görüşmek için arayacaktım bat a 4 gün var.. bu sabah test yaptım ve pozitif i gördüm hemen kan a koştum 14 çıktı paylaşcam testi sizinle
canım sana aşılamayı sordum hatta öğreneyim diye hatrırlarsaın ne ilginç geçen ay yaptıracaktık eşim istemedi küstüm üç dört gün konuşmadım falan.. varmış demek ki bi nedeni
Ay inanamıyorum canım bu ne güzel bi haberhayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu. Neler yaptın bizimle de paylaşır mısın
Ben de temizliğe verdim kendimi. İki dakika süpürüyorum sonra buraya bakıyorum
o kadar yorulmuştum ki canım her ay hüsrana uğramaktan. hsg den ümidim vardı ama onda da olmadı üç ay geçti bu 4 işte.. ilk kez meryem suresi denedim bu ay, onu da okumadım internetten açtım, hatta ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıp açtım.. dua ettim.. işin kötüsü mantar oldum bu ay çok acık çektim gerçekten doktora gittim fitil verdi hatta 2 doz kjullandım.. ben başka farklı hiçbişe yapmadım ama eşime promen k kullandık , değerlerinde sorun yok ama yine de aldım aşılama öncesi yükselsin diyeAy inanamıyorum canım bu ne güzel bi haberhayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah yavrunu. Neler yaptın bizimle de paylaşır mısın
canım kendi haline bıraktım dersem yalan söylemiş olurum, o kadar isitoysun ki aklından çıkarmak ne mümkün.. 20 tane gebelik testi aldım dün geldi, aşılama sonrası takip ederim diye çok aldım hatta, çok şaşkınım halaYa biz bosuna cirpiniyoruz galiba bu iş kendi haline birakinca oluyor. Bende su promen k dan siparis vericem.
Haberine zaten çok sevinmiştim bunu da duydum iyice sevindim benim eşim de promen-k kullanıyo canım 1.5 aydır. İnşallah biz de faydasını görürüz kuzumevet canım eşimde de bende de sorun yok hsg çekildim bu 4. deneme hsg üzerine, tek fark bu ay eşime promen k başladık ama sadece 10 tane falan içmişti benim ovulasyon döneminde
amin canım amin.. 2.yi beklemek daha stresli seni en iyi ben anlarım, bir kez oldu niye olmuyo diyo insan. bi de sebepsiz bizim de sizin gibi.. 250 tl ye aldım evet biraz pahalı ama neler yapmadık ki bu uğurda,Ahh canim cok cok iyi olmuş. Bizdede problem cikmiyor eşimin sperm testleride cok iyi cikiyor ama 2.5 yildir bizimde 2.cocuk olmuyor.bende bu ay promen k alayim bari cokta pahaliymis.alicaz mecbur. Rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin.
Bende aynııBende ayniyim canim.koltuga uzanip acaba oram buram agriyormu diye dinliyorum kendini.
Sperm için ilaçlar arasında şu an en iyisi en kapsamlısıymış canım. İçeriği çok fazla zaten. Çoğu ilaç belli şeyler üzerine yoğunlaşıyomuş yani sayı hız morfoloji genelde ayrı ayrı ayrı şeylere etki ediyolarmış, promen-k hepsine çok etki ediyomuş canım. Tabi görücez bakalım ne durumda bilmiyoruz henüzAhh canim cok cok iyi olmuş. Bizdede problem cikmiyor eşimin sperm testleride cok iyi cikiyor ama 2.5 yildir bizimde 2.cocuk olmuyor.bende bu ay promen k alayim bari cokta pahaliymis.alicaz mecbur. Rabbim saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin.
göreceksiniz emn ol, 3 haftada değerleri 2 ye katlıyomuş ablamın eşi ürolog o önerdi bize ciddi bi takviye, bomba etkisi yapıyo galiba :) bir de çok sık ilişki olmadı bu ay, hep üst üste oluyodu ya kaçırısak korkusuyla, bu ay ovulasyon testinde pozitif i gördüğüm gün ve sonraki değil ertesi günü bence bu da önemli hata yaptığımızı anlamıştım ben önceki aylarda demek ki gerçekten böyle olması gerekiyormuşHaberine zaten çok sevinmiştim bunu da duydum iyice sevindim benim eşim de promen-k kullanıyo canım 1.5 aydır. İnşallah biz de faydasını görürüz kuzum
canım kendi haline bıraktım dersem yalan söylemiş olurum, o kadar isitoysun ki aklından çıkarmak ne mümkün.. 20 tane gebelik testi aldım dün geldi, aşılama sonrası takip ederim diye çok aldım hatta, çok şaşkınım hala
Hayırlısı canım bekleyelim bakalım olursa çok şükür olmassada gelen RABBİMDEN ona da şükürFolik asit alıyorum sadece. Zaten normal günüm bugün her an olabilirim de...
Her yeri sildim süpürdüm canım, sıra yemekte.Ne güzelmiş valla iyi yapıyorsun canım burada olmassa çatlardık sanırım
Aynen canım yorum yapmakta üzerlerine yok anca konuşuyorlar bende takıyorum kafama en iyisi evde otur diyorum kendime valla kimseye bişey açıklamaya yüreğim yok kendi derdimdeyim vallaAyben canim wc de bile ayni seyi dusunüyorum. Davetleri geri çeviriyorum kimin evine gitsem 5.dakikadan sonra 2. Cocuk muhabbeti dönüyor sobra en az 1 hafta üzüluyorum.eve kapattim kendimi kimseye gitmiyorum kimseyide evime davet etmiyorum.millet insanlarin yarasini kaşımaya çok meraklı.
Öyle görünüyo valla bebeğim ya üstüne düşmeyince oluyo hep herkesin :) promen-k yı yazdım zaten sana canım, denemekte fayda var. İçeriği hep sperm için en gerekli şeylerden oluşuyoYa biz bosuna cirpiniyoruz galiba bu iş kendi haline birakinca oluyor. Bende su promen k dan siparis vericem.
Ohhh ellerine sağlık süpersin valla canımHer yeri sildim süpürdüm canım, sıra yemekte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?