- 15 Aralık 2018
- 231
- 265
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.801
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ne güzel bı habercanım kendi haline bıraktım dersem yalan söylemiş olurum, o kadar isitoysun ki aklından çıkarmak ne mümkün.. 20 tane gebelik testi aldım dün geldi, aşılama sonrası takip ederim diye çok aldım hatta, çok şaşkınım hala
Sperm için ilaçlar arasında şu an en iyisi en kapsamlısıymış canım. İçeriği çok fazla zaten. Çoğu ilaç belli şeyler üzerine yoğunlaşıyomuş yani sayı hız morfoloji genelde ayrı ayrı ayrı şeylere etki ediyolarmış, promen-k hepsine çok etki ediyomuş canım. Tabi görücez bakalım ne durumda bilmiyoruz henüz
Ay tüylerim diken diken oluyo seni okudukça canım yaa, ben de bu ay ilk kez meryem suresi okudum 41 tane bırakmadan. Adet dönemlerimde annem okudu, hala da cumaları okuyorum. Çok fena umut oldun banaa :)o kadar yorulmuştum ki canım her ay hüsrana uğramaktan. hsg den ümidim vardı ama onda da olmadı üç ay geçti bu 4 işte.. ilk kez meryem suresi denedim bu ay, onu da okumadım internetten açtım, hatta ilişkiden sonra ayaklarımı havaya kaldırıp açtım.. dua ettim.. işin kötüsü mantar oldum bu ay çok acık çektim gerçekten doktora gittim fitil verdi hatta 2 doz kjullandım.. ben başka farklı hiçbişe yapmadım ama eşime promen k kullandık , değerlerinde sorun yok ama yine de aldım aşılama öncesi yükselsin diye
Kısmet canım üzülme vakti zamanı vardır demekki nasip herşey ben çok etkilenen bir insanım ama herşey ALLAHTAN bunu biliyoruzbugun regl günüm kan tahlili verdim 2.4 cikmis bu ayda olmadi hayirlisi bakalim napalim
canım zarar sanmam bizim de öyle hatta çok iyi diyo dr, sayı az bence bizim 84 milyon ama diğer herşey çok iyi diyolar. doktorlar iyi diyosa da kullanın bence daha iyi olur en azındanBenim esimin degerleri cok kötü degil kullansak problem olurmu acaba. Ya bu hiz isini anlamiyorum.mesela bizim toplam haraketlik %60 hizli 19 yavas 41 bu hizli olanin bir üst siniri varmi yani %100 de olabiliyormu.
Bende aynııkendimi çok dinliyorum geçen ay boş geçtim dinlenmek için dur dedim kendimde ne oluyormuş adet olurken dedim bi baktım ki akıntı oluyormuş kramp giriyo iğne batıyor göğüslerim inanılmaz gerilmişti ama ben olmadığını biliyordum bu ay da göğsümde hiç birşey yok anlamadım gitti geçen ay daha çok belirtim vardı sanırım
Ay çok umutlandım şimdigöreceksiniz emn ol, 3 haftada değerleri 2 ye katlıyomuş ablamın eşi ürolog o önerdi bize ciddi bi takviye, bomba etkisi yapıyo galiba :) bir de çok sık ilişki olmadı bu ay, hep üst üste oluyodu ya kaçırısak korkusuyla, bu ay ovulasyon testinde pozitif i gördüğüm gün ve sonraki değil ertesi günü bence bu da önemli hata yaptığımızı anlamıştım ben önceki aylarda demek ki gerçekten böyle olması gerekiyormuş
bugun regl günüm kan tahlili verdim 2.4 cikmis bu ayda olmadi hayirlisi bakalim napalim
profa gidicm cnm. o yuzden randevu ogune olduGorursun canim o zamana kadar kendinden gelicek bebegin.kafani rahatlat biraz kürler yap .nisanda bu iş tamam. Niye nisan ayi canim senmi istedin özellikle.ögrenmek icin soruyorum.banada aşılama olmazsa tüp bebek dedi ya doktor.istenen tarihe randevu alibamiyormu
2.4 çok muallakta bi değer canım ya bence her an her şey olabilir artabilir bu değerbugun regl günüm kan tahlili verdim 2.4 cikmis bu ayda olmadi hayirlisi bakalim napalim
Ay çok umutlandım şimdihem de ablanın eşiymiş canım öneren daha da iyi bilir yani hangi ilacın iyi olduğunu. Ben de her ilişkiden sonra ayaklarımı dikip yatıyorum 40 dk falan. Ovulasyonla da takip ettim bu ay, tam yumurtlama dönemimdeyim 25 inde çift çizgiyi gördüm, dün de ondan birazcık daha silikti. 3 gündür hep ilişki oldu bizde bakalım artık...
Zarar gelmez bence kuzum ya daha da iyileşir oh ne güzel :) hız konusunun üst sınırını bilmiyorum canım ama o ikisinin toplamı alt sınır %35-%40 olması gerekiyomuş en, tabi en önemlisi hızlı ileri hareketli. Sizin zaten çok güzel canım öaşallahBenim esimin degerleri cok kötü degil kullansak problem olurmu acaba. Ya bu hiz isini anlamiyorum.mesela bizim toplam haraketlik %60 hizli 19 yavas 41 bu hizli olanin bir üst siniri varmi yani %100 de olabiliyormu.
Hiç deme canım ya inşallahh hepimiz seviniriz en yakın zamandaCanim ben ilk igne denememde butun hamilelik belirtilerini yasadim midem bile bulandi gözlerim karardi.yedik kafayi iyice
tebrik ederim canımçok güzel haberlerle geldim
benim bu ay 15 ya da 16. deneme olacak 2. çocuk için, daha önce yazmıştım hatırlamayanlar olabilir diye özet geçiyorum. bu aydan sonra yani ocak ayında aşılama yaptıracaktık çünkü epey oldu, herşey hazırdı dr ile görüşmek için arayacaktım bat a 4 gün var.. bu sabah test yaptım ve pozitif i gördüm hemen kan a koştum 14 çıktı paylaşcam testi sizinle
Yanlış mıdır bilmiyorum canım ama bence yatıp ayakları dikmek ihtimali arttıran bi yöntem. Çünkü spermlerin bi sıvılaşma süresi var likefaksiyon, o süreden önce kalkınca geri akabiliyo spermler. Tabi içeride kalıp akmayan spermler de oluyo mutlaka ama niye daha fazlası içerde kalmasın ki. Benim eşimin likefaksiyon süresi 30 dk çıktı, o normal yani. 30 dk da sıvılaşıyo demek. Ben de en az 30 dk 40 dk yatıyorum napıyım zor oluyo ama.Masallah canim.ben 2 3 dakikadan fazla duramiyorum sinir basıyor hemen yikaniyorum.acaba yanlisim bu mu
Yanlış mıdır bilmiyorum canım ama bence yatıp ayakları dikmek ihtimali arttıran bi yöntem. Çünkü spermlerin bi sıvılaşma süresi var likefaksiyon, o süreden önce kalkınca geri akabiliyo spermler. Tabi içeride kalıp akmayan spermler de oluyo mutlaka ama niye daha fazlası içerde kalmasın ki. Benim eşimin likefaksiyon süresi 30 dk çıktı, o normal yani. 30 dk da sıvılaşıyo demek. Ben de en az 30 dk 40 dk yatıyorum napıyım zor oluyo ama.
Ben ilk bebeğime sadece ayaklarımı dikerek hamile kaldım zaten başka bi şey bilmiyodum onu da çok sevdiğim bi ablam söylemişti denedim pat oldu o zaman
Yanlış mıdır bilmiyorum canım ama bence yatıp ayakları dikmek ihtimali arttıran bi yöntem. Çünkü spermlerin bi sıvılaşma süresi var likefaksiyon, o süreden önce kalkınca geri akabiliyo spermler. Tabi içeride kalıp akmayan spermler de oluyo mutlaka ama niye daha fazlası içerde kalmasın ki. Benim eşimin likefaksiyon süresi 30 dk çıktı, o normal yani. 30 dk da sıvılaşıyo demek. Ben de en az 30 dk 40 dk yatıyorum napıyım zor oluyo ama.
Ben ilk bebeğime sadece ayaklarımı dikerek hamile kaldım zaten başka bi şey bilmiyodum onu da çok sevdiğim bi ablam söylemişti denedim pat oldu o zaman
Evet canım öyle bi süre var. 15-45 dk arası normal süre, eşimin de 30 dk çıktı. Yani sıvılaşma süresi boyunca ayağa kalkmamak en güzeli. Dene dene mutlaka, belli mi olur belki böyle gelir bebişBirde öyle bir suremi var bizim raporda yazmiyor. Bende bu aydan sonra senin taktigi deniyim canim.
Evet canım öyle bi süre var. 15-45 dk arası normal süre, eşimin de 30 dk çıktı. Yani sıvılaşma süresi boyunca ayağa kalkmamak en güzeli. Dene dene mutlaka, belli mi olur belki böyle gelir bebiş
15-45 dk arası normal kabul ediliyo canım. Demek ki o dakikalar arasında, size dakika olarak yazmamışlar canım biz de 30 dk yazıyo. Sen de işte yarım saat 40 dk yat garanti olsunCanim bizim bir onceki raporda sivilasma süresi normal diyor kac dakika oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?