Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın canım ne güzel bı haber

Benim esimin degerleri cok kötü degil kullansak problem olurmu acaba. Ya bu hiz isini anlamiyorum.mesela bizim toplam haraketlik %60 hizli 19 yavas 41 bu hizli olanin bir üst siniri varmi yani %100 de olabiliyormu.

Ay tüylerim diken diken oluyo seni okudukça canım yaa, ben de bu ay ilk kez meryem suresi okudum 41 tane bırakmadan. Adet dönemlerimde annem okudu, hala da cumaları okuyorum. Çok fena umut oldun banaa :)

Benim esimin degerleri cok kötü degil kullansak problem olurmu acaba. Ya bu hiz isini anlamiyorum.mesela bizim toplam haraketlik %60 hizli 19 yavas 41 bu hizli olanin bir üst siniri varmi yani %100 de olabiliyormu.
canım zarar sanmam bizim de öyle hatta çok iyi diyo dr, sayı az bence bizim 84 milyon ama diğer herşey çok iyi diyolar. doktorlar iyi diyosa da kullanın bence daha iyi olur en azından

Canim ben ilk igne denememde butun hamilelik belirtilerini yasadim midem bile bulandi gözlerim karardi.yedik kafayi iyice

Ay çok umutlandım şimdi hem de ablanın eşiymiş canım öneren daha da iyi bilir yani hangi ilacın iyi olduğunu. Ben de her ilişkiden sonra ayaklarımı dikip yatıyorum 40 dk falan. Ovulasyonla da takip ettim bu ay, tam yumurtlama dönemimdeyim 25 inde çift çizgiyi gördüm, dün de ondan birazcık daha silikti. 3 gündür hep ilişki oldu bizde bakalım artık...

profa gidicm cnm. o yuzden randevu ogune oldu

Masallah canim.ben 2 3 dakikadan fazla duramiyorum sinir basıyor hemen yikaniyorum.acaba yanlisim bu mu

Zarar gelmez bence kuzum ya daha da iyileşir oh ne güzel :) hız konusunun üst sınırını bilmiyorum canım ama o ikisinin toplamı alt sınır %35-%40 olması gerekiyomuş en, tabi en önemlisi hızlı ileri hareketli. Sizin zaten çok güzel canım öaşallah

tebrik ederim canım
darısı bize olsun inşallah
ben de 2. çocuk için denemeye başladım bu 2. ayımız

Masallah canim.ben 2 3 dakikadan fazla duramiyorum sinir basıyor hemen yikaniyorum.acaba yanlisim bu mu
Yanlış mıdır bilmiyorum canım ama bence yatıp ayakları dikmek ihtimali arttıran bi yöntem. Çünkü spermlerin bi sıvılaşma süresi var likefaksiyon, o süreden önce kalkınca geri akabiliyo spermler. Tabi içeride kalıp akmayan spermler de oluyo mutlaka ama niye daha fazlası içerde kalmasın ki. Benim eşimin likefaksiyon süresi 30 dk çıktı, o normal yani. 30 dk da sıvılaşıyo demek. Ben de en az 30 dk 40 dk yatıyorum napıyım zor oluyo ama.
Ben ilk bebeğime sadece ayaklarımı dikerek hamile kaldım zaten başka bi şey bilmiyodum onu da çok sevdiğim bi ablam söylemişti denedim pat oldu o zaman

Birde öyle bir suremi var bizim raporda yazmiyor. Bende bu aydan sonra senin taktigi deniyim canim.

Canim bizim bir onceki raporda sivilasma süresi normal diyor kac dakika oluyor

Birde öyle bir suremi var bizim raporda yazmiyor. Bende bu aydan sonra senin taktigi deniyim canim.
Evet canım öyle bi süre var. 15-45 dk arası normal süre, eşimin de 30 dk çıktı. Yani sıvılaşma süresi boyunca ayağa kalkmamak en güzeli. Dene dene mutlaka, belli mi olur belki böyle gelir bebiş

Evet canım öyle bi süre var. 15-45 dk arası normal süre, eşimin de 30 dk çıktı. Yani sıvılaşma süresi boyunca ayağa kalkmamak en güzeli. Dene dene mutlaka, belli mi olur belki böyle gelir bebiş

Ahh anammm daha neler ogrenecegim .ben ogluma nasil hamile kaldim şaşıyorum.bu iş 7 bilinmeyenli denklem gibiymis

Canim bizim bir onceki raporda sivilasma süresi normal diyor kac dakika oluyor
15-45 dk arası normal kabul ediliyo canım. Demek ki o dakikalar arasında, size dakika olarak yazmamışlar canım biz de 30 dk yazıyo. Sen de işte yarım saat 40 dk yat garanti olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…