Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ahh anammm daha neler ogrenecegim .ben ogluma nasil hamile kaldim şaşıyorum.bu iş 7 bilinmeyenli denklem gibiymis
Hiç sorma ya meğer hamile kalmanın ne kadar unsuru varmış ben de şaşırıyorum madem bu kadar şey var millet nasıl hamile kalıyo diye :)

Hayırlı olsun gözünüz aydın.ovulasyon testi bende yapıyorum bu ay 11. Gün başladım ilk günler hafif köyüydü T çizgisi 1 haftadır da hep silik galiba yumurtlamam erken oldu bilgin varmı devam erdemli ki adetim 6 ocak

Inşallah bu ay sende de güzel haberi bekliyoruz
Ay canım benim ya inşallah öyle güzel bi haber verebilirim size. Ben de hepimziden bekliyorum artık bu haberi. Çok şükür artık sık sık hamile çıkarmaya başladı bu topik

Ay tüylerim diken diken oluyo seni okudukça canım yaa, ben de bu ay ilk kez meryem suresi okudum 41 tane bırakmadan. Adet dönemlerimde annem okudu, hala da cumaları okuyorum. Çok fena umut oldun banaa :)
taktir ettim seni canım ne kadar güzel okumuşsunuz bende o istikrar da olmadı ama gönlümden geçen allah a ayan işte

ben de ilk kez duydum bu süre işini ama kesinlikle yatmak gerekiyo diye biliyorum, kalkar kalkmaz çıkma ihtimali artıyo çünkü

döndün kaç gün acaba kısaysa deiğin gibi olabilir diye düşünüyorum ilk kez mı yapıyosun test

ben de ilk kez duydum bu süre işini ama kesinlikle yatmak gerekiyo diye biliyorum, kalkar kalkmaz çıkma ihtimali artıyo çünkü
Evet canım işte tam olarak bu süre o oluyo. Sıvılaşma gerçekleşmediğinde daha çok sperm dışarı akıyo, biraz uzanıp ayakları dikince o sürede sıvılaşıyo ve daha az dışarı akıyo

Hayırlısı olsun canım iyi yapmışsın. Hem belki bu sürede kendisi gelir bebiş. Biz de haziran gibi artık tüp bebek düşünüyoruz olmazsa o zamana kadar
cnm ben nasil olsa tup bebek olck die. fazla uzatmak istemedm. bu surede kalirsa bebek kalir. kalmazsa yeniden bsslariz

cnm ben nasil olsa tup bebek olck die. fazla uzatmak istemedm. bu surede kalirsa bebek kalir. kalmazsa yeniden bsslariz
Anladım canım. Biz de ameliyatın etkisini görürüz belki diye bekliycez. Çünkü doktor 3-6 ay arasında hamilelik elde ediliyo %75 inde dedi. Nisanda bizim 6 ay olucak ameliyat, baktık olmuyo o zamana kadar haziran gibi tüp bebek niyetindeyiz artık canım. Belki daha önce bi kere de aşılama denerim bilmiyorum artık napıcaz

ben yeni bi doktora daha sordm. cok zor diyor. asilamaya para vermeyin dedi. suan belirsiz her sey. esim adina cok uzuldm. kendini eksikli gibi hisssetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…