- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.821
Hiç sorma ya meğer hamile kalmanın ne kadar unsuru varmış ben de şaşırıyorum madem bu kadar şey var millet nasıl hamile kalıyo diye :)Ahh anammm daha neler ogrenecegim .ben ogluma nasil hamile kaldim şaşıyorum.bu iş 7 bilinmeyenli denklem gibiymis
Hayırlı olsun gözünüz aydın.ovulasyon testi bende yapıyorum bu ay 11. Gün başladım ilk günler hafif köyüydü T çizgisi 1 haftadır da hep silik galiba yumurtlamam erken oldu bilgin varmı devam erdemli ki adetim 6 ocakovulasyon testi yapan arkadaşlar, pozitif görüyoruz ya testi, ondan sonraki 36 saati bulabiliyo çatlaması, o testten sonraki gğnler daha önemli galiba bi arkadaşım da aynı şekilde tutturdu bu ay, çarşamba pozitifti cuma tek ilişlki ile hamile kaldı inanamadık ona da
Inşallah bu ay sende de güzel haberi bekliyoruzAy tüylerim diken diken oluyo seni okudukça canım yaa, ben de bu ay ilk kez meryem suresi okudum 41 tane bırakmadan. Adet dönemlerimde annem okudu, hala da cumaları okuyorum. Çok fena umut oldun banaa :)
Ay canım benim ya inşallah öyle güzel bi haber verebilirim size. Ben de hepimziden bekliyorum artık bu haberi. Çok şükür artık sık sık hamile çıkarmaya başladı bu topikInşallah bu ay sende de güzel haberi bekliyoruz
taktir ettim seni canım ne kadar güzel okumuşsunuz bende o istikrar da olmadı ama gönlümden geçen allah a ayan işteAy tüylerim diken diken oluyo seni okudukça canım yaa, ben de bu ay ilk kez meryem suresi okudum 41 tane bırakmadan. Adet dönemlerimde annem okudu, hala da cumaları okuyorum. Çok fena umut oldun banaa :)
teşekkür ederim kimi 2. daha kolay olur vücut hamile kalmayı biliyo diyo ama son zamanlarda hep 2. daha zor oluyo diye duyuyorum.. bekletmez inşallah bebişin senitebrik ederim canım
darısı bize olsun inşallah
ben de 2. çocuk için denemeye başladım bu 2. ayımız
ben de ilk kez duydum bu süre işini ama kesinlikle yatmak gerekiyo diye biliyorum, kalkar kalkmaz çıkma ihtimali artıyo çünküYanlış mıdır bilmiyorum canım ama bence yatıp ayakları dikmek ihtimali arttıran bi yöntem. Çünkü spermlerin bi sıvılaşma süresi var likefaksiyon, o süreden önce kalkınca geri akabiliyo spermler. Tabi içeride kalıp akmayan spermler de oluyo mutlaka ama niye daha fazlası içerde kalmasın ki. Benim eşimin likefaksiyon süresi 30 dk çıktı, o normal yani. 30 dk da sıvılaşıyo demek. Ben de en az 30 dk 40 dk yatıyorum napıyım zor oluyo ama.
Ben ilk bebeğime sadece ayaklarımı dikerek hamile kaldım zaten başka bi şey bilmiyodum onu da çok sevdiğim bi ablam söylemişti denedim pat oldu o zaman
Allah çok içten istediğimiz şeyleri biliyo canım, herkesin gönlüne göre versin Rabbimtaktir ettim seni canım ne kadar güzel okumuşsunuz bende o istikrar da olmadı ama gönlümden geçen allah a ayan işte
ilki de zor oldu benimteşekkür ederim kimi 2. daha kolay olur vücut hamile kalmayı biliyo diyo ama son zamanlarda hep 2. daha zor oluyo diye duyuyorum.. bekletmez inşallah bebişin seni
döndün kaç gün acaba kısaysa deiğin gibi olabilir diye düşünüyorum ilk kez mı yapıyosun testHayırlı olsun gözünüz aydın.ovulasyon testi bende yapıyorum bu ay 11. Gün başladım ilk günler hafif köyüydü T çizgisi 1 haftadır da hep silik galiba yumurtlamam erken oldu bilgin varmı devam erdemli ki adetim 6 ocak
Evet canım işte tam olarak bu süre o oluyo. Sıvılaşma gerçekleşmediğinde daha çok sperm dışarı akıyo, biraz uzanıp ayakları dikince o sürede sıvılaşıyo ve daha az dışarı akıyoben de ilk kez duydum bu süre işini ama kesinlikle yatmak gerekiyo diye biliyorum, kalkar kalkmaz çıkma ihtimali artıyo çünkü
benim ilkine zor derdim bu onu arattı sıpa, ilki 10.denemede olmuştu hsg çekildiğim ay hem deilki de zor oldu benim
inşallah çok bekletmez
Öyle yapacak bir şey yokHayırlısı canım bekleyelim bakalım olursa çok şükür olmassada gelen RABBİMDEN ona da şükür
cnm ben nasil olsa tup bebek olck die. fazla uzatmak istemedm. bu surede kalirsa bebek kalir. kalmazsa yeniden bsslarizHayırlısı olsun canım iyi yapmışsın. Hem belki bu sürede kendisi gelir bebiş. Biz de haziran gibi artık tüp bebek düşünüyoruz olmazsa o zamana kadar
ilki de iyi uğraştırmış nazlı bu sıpalarbenim ilkine zor derdim bu onu arattı sıpa, ilki 10.denemede olmuştu hsg çekildiğim ay hem de
Anladım canım. Biz de ameliyatın etkisini görürüz belki diye bekliycez. Çünkü doktor 3-6 ay arasında hamilelik elde ediliyo %75 inde dedi. Nisanda bizim 6 ay olucak ameliyat, baktık olmuyo o zamana kadar haziran gibi tüp bebek niyetindeyiz artık canım. Belki daha önce bi kere de aşılama denerim bilmiyorum artık napıcazcnm ben nasil olsa tup bebek olck die. fazla uzatmak istemedm. bu surede kalirsa bebek kalir. kalmazsa yeniden bsslariz
ben yeni bi doktora daha sordm. cok zor diyor. asilamaya para vermeyin dedi. suan belirsiz her sey. esim adina cok uzuldm. kendini eksikli gibi hisssetti.Anladım canım. Biz de ameliyatın etkisini görürüz belki diye bekliycez. Çünkü doktor 3-6 ay arasında hamilelik elde ediliyo %75 inde dedi. Nisanda bizim 6 ay olucak ameliyat, baktık olmuyo o zamana kadar haziran gibi tüp bebek niyetindeyiz artık canım. Belki daha önce bi kere de aşılama denerim bilmiyorum artık napıcaz
En güzeli zaten canım benim eşim bi heves gidelim dedi durdu. Rabbim yüzümüze gülsün.Valla bu kullandigimiz ilaclar insani manyak yapiyor canim.en temizi kan tahlili yaptirip kurtulmak.bende asilsmanin 12.gününde kan verip kurtulcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?