- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.841
Artık herkeste bi çok erkekte bu tip sorunlar var canım, işte bak biz de buna da en yakın örneğiz, bi şekilde konuşup bunların çok kişide rastlandığını anlat. Üroloğa gitmiş miydiniz hiç canımben yeni bi doktora daha sordm. cok zor diyor. asilamaya para vermeyin dedi. suan belirsiz her sey. esim adina cok uzuldm. kendini eksikli gibi hisssetti.
Ciddi misin canım ya ay bugün benim içimi kıpır kıpır ettiriyosun Allah razı olsun senden :) ameliyatlarının üzerinden mi 2 ay geçti canımA AloeeVeraa canm bi tanıdık vardı eşi varikosel den amilyat oldu ve promen k kullandı iki ay oldu ve bugün kan ile öğrenmiş güzel haberi aklıma sen geldin umut olsun cidden işe yarayacak bu ay güzel haber gelecek senden
Yani varikosel ameliyatından sonra mı 3 yıl beklediler canım tam anlayamadım orayıA AloeeVeraa 3 yıldır beklediklerini de eklemek isterim :)
evet canım hemen takviye de başladılar, aynı gün sonuç öğrenndik :) bir ay önce karşılaşmıştık benim çocuğa içi gide gide bakmıştı dua etmiştim.. tüp bebek yaptıracaklardı düşünsene ne mucize. 2 ayda 5 milyon olan sayı 100 küsür milyon a ulaşmışCiddi misin canım ya ay bugün benim içimi kıpır kıpır ettiriyosun Allah razı olsun senden :) ameliyatlarının üzerinden mi 2 ay geçti canım
varikosel geç farkedilmiş sanırım, iki aylık süreçte oldu olan ameliyat olalı da iki ay :)Yani varikosel ameliyatından sonra mı 3 yıl beklediler canım tam anlayamadım orayı
İnanamıyorum çok mutluluk ve umut verici bi haber bu canım :) onlar adına da o kadar çok sevindim ki çünkü çok iyi anlayabiliyorum şu süreci. Maşallah ne kadar çok artmış değeri. Promen-k nın hep okudum çok etkili olduğunu, tabi varikosel varsa önce onun ortadan kalkması lazım ki sperm yolu genişlesin bol bol ve hızlı spermler gelsin. Benim de inancım o yönde, en azından ameliyatla yolu açtık promen-k ile de değeri düzeltiriz inşallah Allahın izniyle. Bizim de 7 milyondu canım mililitrede, toplamda 35 milyon. İnşallah bu ay ben de aynı haberi veririmmmevet canım hemen takviye de başladılar, aynı gün sonuç öğrenndik :) bir ay önce karşılaşmıştık benim çocuğa içi gide gide bakmıştı dua etmiştim.. tüp bebek yaptıracaklardı düşünsene ne mucize. 2 ayda 5 milyon olan sayı 100 küsür milyon a ulaşmış
Ay süperr :) bizim de tam 2.5 ay oldu ameliyat olalı. 1.5 aydır da promen-k ve bir sürü bitkisel takviye kullanıyo eşim. Allahım yüzümüze gülsün inşallah. Bizim için çok dua eder misin canım, isteyen herkes içinvarikosel geç farkedilmiş sanırım, iki aylık süreçte oldu olan ameliyat olalı da iki ay :)
ilacı çok zikrettik reklam yapar gibi oldu ama şifa işte nerden geleceği belli olmuyor :) şuan sizin de 100 u bulmuştur o halde, inşallah yani :) yaşın kaç canım allah sağlıklı sıhhatli minikler nasip etsin herkeseİnanamıyorum çok mutluluk ve umut verici bi haber bu canım :) onlar adına da o kadar çok sevindim ki çünkü çok iyi anlayabiliyorum şu süreci. Maşallah ne kadar çok artmış değeri. Promen-k nın hep okudum çok etkili olduğunu, tabi varikosel varsa önce onun ortadan kalkması lazım ki sperm yolu genişlesin bol bol ve hızlı spermler gelsin. Benim de inancım o yönde, en azından ameliyatla yolu açtık promen-k ile de değeri düzeltiriz inşallah Allahın izniyle. Bizim de 7 milyondu canım mililitrede, toplamda 35 milyon. İnşallah bu ay ben de aynı haberi veririmmm
Eşinizde varikosel mi var?ben yeni bi doktora daha sordm. cok zor diyor. asilamaya para vermeyin dedi. suan belirsiz her sey. esim adina cok uzuldm. kendini eksikli gibi hisssetti.
Evet biraz öyle oldu :))ilacı çok zikrettik reklam yapar gibi oldu ama şifa işte nerden geleceği belli olmuyor :) şuan sizin de 100 u bulmuştur o halde, inşallah yani :) yaşın kaç canım allah sağlıklı sıhhatli minikler nasip etsin herkese
Bence testi tekrarla canım ya da kan ver. Hamilelik belirtisi olması muhtemel. Fıtık falan değildir diye düşünüyorumYa dünden beri geçmedi şu belimin ağrısı içime kurt düştü yahu. Inşallah hamileliktendir dicem ama zor. Bide fıtıkla mıtıkla uğraşamam oyy
gidicz cnm onada. bizim martta verdigimiz testle bu haftaki test ayniArtık herkeste bi çok erkekte bu tip sorunlar var canım, işte bak biz de buna da en yakın örneğiz, bi şekilde konuşup bunların çok kişide rastlandığını anlat. Üroloğa gitmiş miydiniz hiç canım
baktircz cnm,onada urologa gitczEşinizde varikosel mi var?
Benim ilk belirtim bel ağrısı olduYa dünden beri geçmedi şu belimin ağrısı içime kurt düştü yahu. Inşallah hamileliktendir dicem ama zor. Bide fıtıkla mıtıkla uğraşamam oyy
Varikosel olma ihtimali yüksek gibi geldi bana canım. En azından sorunu bilince ona yoğunlaşmak çok iyi geliyo insana, biraz daha bilinçli ve pozitif hareket ediyo en azından insangidicz cnm onada. bizim martta verdigimiz testle bu haftaki test ayni
test bu, değer 14 , laboquick test kızlar ilk oğlumu da 9 kan değeri ile aynı testle öğrenmiştim :)
evet canım eşimde de bende de sorun yok hsg çekildim bu 4. deneme hsg üzerine, tek fark bu ay eşime promen k başladık ama sadece 10 tane falan içmişti benim ovulasyon döneminde
gidicz cnm doktora bakalm. keciboynuzu ozu falan.aldm. kurlerle bir ay daha yapiczVarikosel olma ihtimali yüksek gibi geldi bana canım. En azından sorunu bilince ona yoğunlaşmak çok iyi geliyo insana, biraz daha bilinçli ve pozitif hareket ediyo en azından insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?