Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Boşa ümittlenmek de istemiyorum yaa off yarın ya da öbür tabi adet olmazsam testi tekrarlayacağım
Öyle yap canım bekle 2 gün kadar, inşallah adet olmazsın da test yaparsın sürpriz olur sana da :)

ben 2 hafta önce OtaJinemed'e sordum sadece işlem içn 7200 TL dedi tahlil ve ilaçlar hariç. ayrıca yumurta dondurma 7000 TL dedi. çok çok fazla..
Tedavi norml de dondurma fiytnda bi yablslk var bnce genelde 1000 1500 arasi dondrma ucrtleri canim. O fiyata bska bisiler dahldr mtlaka. Gercktn fazla para gidiyor Allah bunlara kalmadn nasip etsn hepinize ❤

Iyi aksamlar canlar cok yazismissinz yav affedn okuyamadm guzel bir haber varsa iletn mutlaka sevineym❤ nasilsiniz:) boslugm agriyo bugun ins usutmemisimdir:s
İyi akşamlar canıım :) bi arkadaşımızdan daha güzel haber var çok şükür @betiboop da hamilee :)

İyi akşamlar canıım :) bi arkadaşımızdan daha güzel haber var çok şükür @betiboop da hamilee :)
Isim tanidk geldi kuzum sanirm karstirdim:) @betiboop gozun aydin hayirli olsun canim saglikla kucagina al ins:) allahim burasi cosuyor kizlar sira size geliyor masallah❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…