- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.861
teşekkür ederim güzel dileklerin içingözün aydın arkadaşım, maşallah devamı da sağlıkla gelsin..
Hamile misiniz? Nasıldı bel ağrısı biraz tarif edebilir misiniz? Sanki böyle çok yorulmuşum ayakta durmuşum gibi bi ağrı oluyor bendeBenim ilk belirtim bel ağrısı oldu
Boşa ümittlenmek de istemiyorum yaa offBence testi tekrarla canım ya da kan ver. Hamilelik belirtisi olması muhtemel. Fıtık falan değildir diye düşünüyorum
İyi yaparsınız canım. Ben faydası oldığunu düşünüyorum bitkisel ürünleringidicz cnm doktora bakalm. keciboynuzu ozu falan.aldm. kurlerle bir ay daha yapicz
Öyle yap canım bekle 2 gün kadar, inşallah adet olmazsın da test yaparsın sürpriz olur sana da :)Boşa ümittlenmek de istemiyorum yaa offyarın ya da öbür tabi adet olmazsam testi tekrarlayacağım
Ay inşallah yaa Allahım duy sesimiziÖyle yap canım bekle 2 gün kadar, inşallah adet olmazsın da test yaparsın sürpriz olur sana da :)
Tedavi norml de dondurma fiytnda bi yablslk var bnce genelde 1000 1500 arasi dondrma ucrtleri canim. O fiyata bska bisiler dahldr mtlaka. Gercktn fazla para gidiyor Allah bunlara kalmadn nasip etsn hepinize ❤ben 2 hafta önce OtaJinemed'e sordum sadece işlem içn 7200 TL dedi tahlil ve ilaçlar hariç. ayrıca yumurta dondurma 7000 TL dedi. çok çok fazla..
İyi akşamlar canıım :) bi arkadaşımızdan daha güzel haber var çok şükür @betiboop da hamilee :)Iyi aksamlar canlar cok yazismissinz yav affedn okuyamadm guzel bir haber varsa iletn mutlaka sevineym❤ nasilsiniz:) boslugm agriyo bugun ins usutmemisimdir:s
Iyi aksamlar canlar cok yazismissinz yav affedn okuyamadm guzel bir haber varsa iletn mutlaka sevineym❤ nasilsiniz:) boslugm agriyo bugun ins usutmemisimdir:s
Sagolasn canimGecmis olsun canim dikkat et kendinle yumoslara
29 gün dongum ilk defa yapıyorum devam erdemli ki 10 gün felan kadı adetimedöndün kaç gün acaba kısaysa deiğin gibi olabilir diye düşünüyorum ilk kez mı yapıyosun test
Ay hadi inşallahh ❤Isim tanidk geldi kuzum sanirm karstirdim:) @betiboop gozun aydin hayirli olsun canim saglikla kucagina al ins:) allahim burasi cosuyor kizlar sira size geliyor masallah❤
Evet hamileyim herkeste farklı olabilir ben baya ağrıyordu yürürken zorlabiyodum agrisindanHamile misiniz? Nasıldı bel ağrısı biraz tarif edebilir misiniz? Sanki böyle çok yorulmuşum ayakta durmuşum gibi bi ağrı oluyor bende
Ankarada uzun zaman kalacaksan bence orda ol aşılamanı çok iyi bir doktor var bende orda aşılama oldum ilk aşılamam tuttudevlete gidicm cnm.kafaya koydum :) ankaraya gidip gelim
Kızlar yarın test alıp diğer gün yapıcam. Umudum yok ama yine de denemeye değer
Hiç belli olmaz canım belki de mucizen gelmiştir denemeye değer gerçekten :)Kızlar yarın test alıp diğer gün yapıcam. Umudum yok ama yine de denemeye değer
Ankarada uzun zaman kalacaksan bence orda ol aşılamanı çok iyi bir doktor var bende orda aşılama oldum ilk aşılamam tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?