Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım benim, sen meryem suresi okuyosun eğer okursan benim adımı da söylersen çok mutlu olurum canım
Tamam tatlım olur, artık cumadan cumaya okuyorum yarın geçiririm isim olarak da. Zaten isteyen herkes için çok dua ediyorum. İsim neydi bu arada canım

Kızlarrrr yaa neden bilmiyorum ama sanki hamile gibi hissediyorum kendimi kendimi dinlemeyeyim diyorum ama kasiklarim ağrıyor göğüslerim yandan dokunduğumda ağrıyor ve nedense icimde bi his de hamilesin bu ay oldu diyor. Bu kadar mi kafayı yedim ben yoksa bilmiyorum ama inşallah hislerim beni yaniltmaz ve bebişim benimle olur dua edinn lütfen bana

Insallah canim insallah sabah hemen test yap.

Canım bat a kaç gün var? İçindeki his de bu kadar kuvvetli bunu söylüyosa hamile olabilirsin bence :) belirtilerin de varmış, ben bile heyecanlandım :)

Ben de bu ay öyle hissetmiştim yaa, oldu bu sefer diyordum

Canım bat a kaç gün var? İçindeki his de bu kadar kuvvetli bunu söylüyosa hamile olabilirsin bence :) belirtilerin de varmış, ben bile heyecanlandım :)
Canım valla benim Bu ay adetim çok karışıktı daha önce de yazmıştım normal regli değildi adetimin 16. Günü kahverengi ara ara hafif kirmizi lekelenme oldu 4 gün devam etti ve bitti normalde benim reglim çok ağrılı sancılı olur ama bu defa hiç agrım olmamıştı ve bi bel ağrısı artti o kadar. Ben geçen ay kadına gitmiştim onun da böyle pozitif düşünmemde etkisi var tabi

Senin zamansız gelen lekelenmelerin bile aslında iyi bi şeye işaret olabilir canım. Belirtilerin olumlu yönde, bence bi kaç güne test yapmalısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…