- 23 Kasım 2016
- 1.406
- 1.504
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.881
İnşallah canım benim dua edin nolurInsallah tutmustur canim.yeni yil mucizen seninledir.
Şart yok benim yoktu oldumAşılama için çocuk sahibi olmama şartı var mı bilmiyorum maalesef.
İnşallah canım benim, sen meryem suresi okuyosun eğer okursan benim adımı da söylersen çok mutlu olurum canımHiç belli olmaz canım belki de mucizen gelmiştir denemeye değer gerçekten :)
Zaten 12 gün sürüyo canmuzun kalamiyorm cnm orda. is yerinden.izin alamiorm
Tamam tatlım olur, artık cumadan cumaya okuyorum yarın geçiririm isim olarak da. Zaten isteyen herkes için çok dua ediyorum. İsim neydi bu arada canımİnşallah canım benim, sen meryem suresi okuyosun eğer okursan benim adımı da söylersen çok mutlu olurum canım
hmm olblr cnm. bi kere devlette denemek istyrm.cnm. daha sonra ozl istiyrmZaten 12 gün sürüyo canm
Eda ismim canım. Allah razı olsun canım, Allah gönlüne göre versin her istediğini.Tamam tatlım olur, artık cumadan cumaya okuyorum yarın geçiririm isim olarak da. Zaten isteyen herkes için çok dua ediyorum. İsim neydi bu arada canım
Tamam Edacım memnun oldum bu arada, Duygu ben de :)Eda ismim canım. Allah razı olsun canım, Allah gönlüne göre versin her istediğini.
Bende dua istiyorum canim ismim ayşeTamam tatlım olur, artık cumadan cumaya okuyorum yarın geçiririm isim olarak da. Zaten isteyen herkes için çok dua ediyorum. İsim neydi bu arada canım
Kızlarrrr yaa neden bilmiyorum ama sanki hamile gibi hissediyorum kendimi kendimi dinlemeyeyim diyorum ama kasiklarim ağrıyor göğüslerim yandan dokunduğumda ağrıyor ve nedense icimde bi his de hamilesin bu ay oldu diyor. Bu kadar mi kafayı yedim ben yoksa bilmiyorum ama inşallah hislerim beni yaniltmaz ve bebişim benimle olur dua edinn lütfen bana
Canım bat a kaç gün var? İçindeki his de bu kadar kuvvetli bunu söylüyosa hamile olabilirsin bence :) belirtilerin de varmış, ben bile heyecanlandım :)Kızlarrrr yaa neden bilmiyorum ama sanki hamile gibi hissediyorum kendimi kendimi dinlemeyeyim diyorum ama kasiklarim ağrıyor göğüslerim yandan dokunduğumda ağrıyor ve nedense icimde bi his de hamilesin bu ay oldu diyor. Bu kadar mi kafayı yedim ben yoksa bilmiyorum ama inşallah hislerim beni yaniltmaz ve bebişim benimle olur dua edinn lütfen bana
Tamam canım yarın Meryem suresinin arkasından dua edicemBende dua istiyorum canim ismim ayşe
Test yapmayacam bir süre canım biraz daha bekleyecem bakalım varsa zaten dikkat ediyorum hep kendime bir şey olmaz yoksa da kısmet artukInsallah canim insallah sabah hemen test yap.
Hayırlı olsunn :)) ya ben de acaba zorladım mı falan diyorum da ağır bişiy de kaldırmadım. Ne yana yatsam geçmiyor yürürken de yatarken de aynı. dünden beri ağrıyor.. Hayrolsun inşallahh yaEvet hamileyim herkeste farklı olabilir ben baya ağrıyordu yürürken zorlabiyodum agrisindan
Ben de bu ay öyle hissetmiştim yaa, oldu bu sefer diyordumKızlarrrr yaa neden bilmiyorum ama sanki hamile gibi hissediyorum kendimi kendimi dinlemeyeyim diyorum ama kasiklarim ağrıyor göğüslerim yandan dokunduğumda ağrıyor ve nedense icimde bi his de hamilesin bu ay oldu diyor. Bu kadar mi kafayı yedim ben yoksa bilmiyorum ama inşallah hislerim beni yaniltmaz ve bebişim benimle olur dua edinn lütfen bana
Canım valla benim Bu ay adetim çok karışıktı daha önce de yazmıştım normal regli değildi adetimin 16. Günü kahverengi ara ara hafif kirmizi lekelenme oldu 4 gün devam etti ve bitti normalde benim reglim çok ağrılı sancılı olur ama bu defa hiç agrım olmamıştı ve bi bel ağrısı artti o kadar. Ben geçen ay kadına gitmiştim onun da böyle pozitif düşünmemde etkisi var tabiCanım bat a kaç gün var? İçindeki his de bu kadar kuvvetli bunu söylüyosa hamile olabilirsin bence :) belirtilerin de varmış, ben bile heyecanlandım :)
Ben de memnun oldum canım. Böyle gerçek isimle hitap edince daha başka oldu :))Tamam Edacım memnun oldum bu arada, Duygu ben de :)
Allah hepimizin gönlüne göre versin canım benim
Olmadı mı yoksaBen de bu ay öyle hissetmiştim yaa, oldu bu sefer diyordum
Senin zamansız gelen lekelenmelerin bile aslında iyi bi şeye işaret olabilir canım. Belirtilerin olumlu yönde, bence bi kaç güne test yapmalısın :)Canım valla benim Bu ay adetim çok karışıktı daha önce de yazmıştım normal regli değildi adetimin 16. Günü kahverengi ara ara hafif kirmizi lekelenme oldu 4 gün devam etti ve bitti normalde benim reglim çok ağrılı sancılı olur ama bu defa hiç agrım olmamıştı ve bi bel ağrısı artti o kadar. Ben geçen ay kadına gitmiştim onun da böyle pozitif düşünmemde etkisi var tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?