Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin zamansız gelen lekelenmelerin bile aslında iyi bi şeye işaret olabilir canım. Belirtilerin olumlu yönde, bence bi kaç güne test yapmalısın :)
Haftaya yapacam bu şekilde devam ederse belirtilerim canım sol kasiğım da özellikle cok ağrı var bide söylemesi ayıp gazim çok acaba üşüttüm mu diyorum

14. Gün yaptığım test negatifti 2 gün sonra adet olmazsam yine yapacağım
Inşallah pozitif olur testinin tekrarı ama ben bu ay çatlatma iğnesi falan yaptırmadım bakalım rabbime bıraktım ızne çıktık falan ne bilim kafa rahatlığında olmuştur diye belki rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün arkadaşım

Ya kızlar bu telefondaki programda yarın pik gün ama ovulasyon testinde tam kızarmadı bu programa göre asla hareket etmem daha bitti

One canim senden duydum onuda. Bu arada amh diye birseyde varmiş o da gebelige engel olabiliyormuş.bana hiç bakilmadi acaba o yüzdenmi olmuyor.

Haftaya yapacam bu şekilde devam ederse belirtilerim canım sol kasiğım da özellikle cok ağrı var bide söylemesi ayıp gazim çok acaba üşüttüm mu diyorum
Her ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir canım ama bu belirtiler hamilelik belirtileri de olduğu için bebiş olduğunu daha çok düşündürüyo bana :) inşallah öyledir de güzel haberini alırız kuzum

Ya kızlar bu telefondaki programda yarın pik gün ama ovulasyon testinde tam kızarmadı bu programa göre asla hareket etmem daha bitti
Canım zaten sakın o programlara göre ilişkiye girme onlar düz mantık genel bi hesaplama yapıyo. Ama hepimiz adet döngümüz ne kadar düzenli de olsa çoğu zaman ya bi kaç gün erken ya bi kaç gün geç yumurtluyoruz. Ben o programları sadece adet tarihlerimi biliyim diye kullanıyorum, bi de ilişki olan günleri işaretliyorum unutmıyım diye, yoksa ona göre ilişkiye girilmez

One canim senden duydum onuda. Bu arada amh diye birseyde varmiş o da gebelige engel olabiliyormuş.bana hiç bakilmadi acaba o yüzdenmi olmuyor.
Amh herkese bakmıyolar kuzum bana da daha hiç bakılmadı. Ultrason görüntüleri ve fsh değeri az çok yumurta rezervi hakkında bilgi veriyo, onlarda sorun görürlerse öyle istiyolarmış amh

Amh herkese bakmıyolar kuzum bana da daha hiç bakılmadı. Ultrason görüntüleri ve fsh değeri az çok yumurta rezervi hakkında bilgi veriyo, onlarda sorun görürlerse öyle istiyolarmış amh

Ay bir an beynimden kaynar sular döküldü.içimi rahatlattin canim.

Canım ya sen ne güzel insansin yorumlarına bakıyorum herkesi rahatlatmaya çalışıyorsun hep iyi yönlendirmeler yapıyorsun rabbim yüzünü güldürsün inşallah tez zamanda şu mübarek günün huzuhürmetine

Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım netice alamadım. Doktorum bana ovitrelleyi vurulacagim gün eğer hamile kalmazsam 3 ay gelmeme gerek olmadığını, iğnenin bana 3 ay etkili sağlayacağını, olmassa bu sürenin ardından rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi. Burada okuyorum hiç kimse böyle birseyden bahsetmiyor, herkes 2-3 ay peşpeşe iğne vurulduğunu söylüyor. Bilgi sahibi bir arkadaşım beni aydınlatabilirse çok mutlu olurum

Merhaba, benimde klomen ve iğne ilk ayım ama doktorum olmazsa 3 kür aynı tekniği uygulayacağımızı söyledi. Sen aşılama mı yaptırdın?

Sen öyle görmüşsündür canım benim çok teşekkür ederim :) Allah razı olsun canımm ne güzel dua etmişsin. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bu mübarek günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…