- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.921
Merhaba canım. Klomen ve ovitrellenin kullanımdan sonra da 1-2 ay vücutta etkisi olduğu söyleniyo. Ama arka arkaya kullandırıyo genelde doktorlar, etkisi yüksek olsun diye. Tercih meselesi, doktorunun yaptığı da yanlış değil ama tekrar kullansan daha etkili olurdu tabiArkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım netice alamadım. Doktorum bana ovitrelleyi vurulacagim gün eğer hamile kalmazsam 3 ay gelmeme gerek olmadığını, iğnenin bana 3 ay etkili sağlayacağını, olmassa bu sürenin ardından rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi. Burada okuyorum hiç kimse böyle birseyden bahsetmiyor, herkes 2-3 ay peşpeşe iğne vurulduğunu söylüyor. Bilgi sahibi bir arkadaşım beni aydınlatabilirse çok mutlu olurum
Canım benim 5. Çatlatma iğnem ardı ardına. Belki arada bi ay olmamışımdır o da benden kaynaklı. Son hakkım kaldı , sonrası aşılamaArkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım netice alamadım. Doktorum bana ovitrelleyi vurulacagim gün eğer hamile kalmazsam 3 ay gelmeme gerek olmadığını, iğnenin bana 3 ay etkili sağlayacağını, olmassa bu sürenin ardından rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi. Burada okuyorum hiç kimse böyle birseyden bahsetmiyor, herkes 2-3 ay peşpeşe iğne vurulduğunu söylüyor. Bilgi sahibi bir arkadaşım beni aydınlatabilirse çok mutlu olurum
Tedavi norml de dondurma fiytnda bi yablslk var bnce genelde 1000 1500 arasi dondrma ucrtleri canim. O fiyata bska bisiler dahldr mtlaka. Gercktn fazla para gidiyor Allah bunlara kalmadn nasip etsn hepinize ❤
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım netice alamadım. Doktorum bana ovitrelleyi vurulacagim gün eğer hamile kalmazsam 3 ay gelmeme gerek olmadığını, iğnenin bana 3 ay etkili sağlayacağını, olmassa bu sürenin ardından rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi. Burada okuyorum hiç kimse böyle birseyden bahsetmiyor, herkes 2-3 ay peşpeşe iğne vurulduğunu söylüyor. Bilgi sahibi bir arkadaşım beni aydınlatabilirse çok mutlu olurum
canım neden taa Nisan ayına randevu aldın? daha erken bir tarih olmaz mıydı?cnm ben nasil olsa tup bebek olck die. fazla uzatmak istemedm. bu surede kalirsa bebek kalir. kalmazsa yeniden bsslariz
acaba yanlış anlamış olabilir misin? çünkü klomen vs kullandıysan onun etkisi devam eder ama 3 ay değildir herhalde 1 ay en fazla 2 aydır bence. çatlatma iğnesini her seferinde vuruyorlar
Yanlış mıdır bilmiyorum canım ama bence yatıp ayakları dikmek ihtimali arttıran bi yöntem. Çünkü spermlerin bi sıvılaşma süresi var likefaksiyon, o süreden önce kalkınca geri akabiliyo spermler. Tabi içeride kalıp akmayan spermler de oluyo mutlaka ama niye daha fazlası içerde kalmasın ki. Benim eşimin likefaksiyon süresi 30 dk çıktı, o normal yani. 30 dk da sıvılaşıyo demek. Ben de en az 30 dk 40 dk yatıyorum napıyım zor oluyo ama.
Ben ilk bebeğime sadece ayaklarımı dikerek hamile kaldım zaten başka bi şey bilmiyodum onu da çok sevdiğim bi ablam söylemişti denedim pat oldu o zaman
arkadaşlar ben de yeni bir şey öğrendim çok komik çok güleceksiniz. münasebet sonrası ayakları dikmek evet faydalı ama bir de eşine sallatanlar varmış ve bunun daha etkili olduğunu söylüyorlar.bebiş için denenebilir bence
sanki fazla büyümüş gibiKızlar iyi günler ikinci aşılama için iğne vurulmuştum dünn kontrole gittim ve 26 mm yumurtam var öncekinde 20 mm ile aşılama olmuştum kimyasal ile sonuçlandı sizce bu büyüklük nasıl şansım varmı? Yoksa çok mu büyümüş buarada gece 00:00 da çatlatma iğnemi vurundum yarın öğlen 12 de aşılamam yapılacak
güvenme canım programlaraYa kızlar bu telefondaki programda yarın pik gün ama ovulasyon testinde tam kızarmadı bu programa göre asla hareket etmem daha bitti
ben de duymuştum bir süre daha etkisinin devam edeceğiniArkadaşlar merak ettiğim bir konu var. Ben geçen ay klomen ve ovitrelle kullandım netice alamadım. Doktorum bana ovitrelleyi vurulacagim gün eğer hamile kalmazsam 3 ay gelmeme gerek olmadığını, iğnenin bana 3 ay etkili sağlayacağını, olmassa bu sürenin ardından rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi. Burada okuyorum hiç kimse böyle birseyden bahsetmiyor, herkes 2-3 ay peşpeşe iğne vurulduğunu söylüyor. Bilgi sahibi bir arkadaşım beni aydınlatabilirse çok mutlu olurum
Günaydin kizlar bugün aşılamanin 7.günü cok kötü hastalandim sanirim oğlandan bulaşti öksürürken sirtima karnima agrilar giriyor sesimde tamamen gitti belki bir ihtimal diye ilacta icemiyorum.öksürdükçe karnimda 7 şiddetinde deprem oluyor sanki. Bu kadar hirpalanmaya tutmaz gibi.
geçmiş olsun canım, kendini kasarak öksürme diyeceğim ama elde değil.. zaten bu ay ümidin yoktu değil mi?
Yoktu canim insan azda olsa hisseder benim içimde hiçbir his yok belirtimde yok.normal ilişki olmadigindan sadece asilama ile tutacaksa tutacakti.
çok geçmiş olsun canımGünaydin kizlar bugün aşılamanin 7.günü cok kötü hastalandim sanirim oğlandan bulaşti öksürürken sirtima karnima agrilar giriyor sesimde tamamen gitti belki bir ihtimal diye ilacta icemiyorum.öksürdükçe karnimda 7 şiddetinde deprem oluyor sanki. Bu kadar hirpalanmaya tutmaz gibi.
çok geçmiş olsun canım
bende de çok fena öksürük var
oğlandan geçti bize de
öyle düşünme canım tutunacağı varsa tutunur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?