Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canım. Klomen ve ovitrellenin kullanımdan sonra da 1-2 ay vücutta etkisi olduğu söyleniyo. Ama arka arkaya kullandırıyo genelde doktorlar, etkisi yüksek olsun diye. Tercih meselesi, doktorunun yaptığı da yanlış değil ama tekrar kullansan daha etkili olurdu tabi

Canım benim 5. Çatlatma iğnem ardı ardına. Belki arada bi ay olmamışımdır o da benden kaynaklı. Son hakkım kaldı , sonrası aşılama

Kızlar iyi günler ikinci aşılama için iğne vurulmuştum dünn kontrole gittim ve 26 mm yumurtam var öncekinde 20 mm ile aşılama olmuştum kimyasal ile sonuçlandı sizce bu büyüklük nasıl şansım varmı? Yoksa çok mu büyümüş buarada gece 00:00 da çatlatma iğnemi vurundum yarın öğlen 12 de aşılamam yapılacak

acaba yanlış anlamış olabilir misin? çünkü klomen vs kullandıysan onun etkisi devam eder ama 3 ay değildir herhalde 1 ay en fazla 2 aydır bence. çatlatma iğnesini her seferinde vuruyorlar

acaba yanlış anlamış olabilir misin? çünkü klomen vs kullandıysan onun etkisi devam eder ama 3 ay değildir herhalde 1 ay en fazla 2 aydır bence. çatlatma iğnesini her seferinde vuruyorlar

Canim benim doktorum klomenin etkisi 1 yila kadar devam edebiliyor dedi. Her doktor başka birsey söylüyor

arkadaşlar ben de yeni bir şey öğrendim çok komik çok güleceksiniz. münasebet sonrası ayakları dikmek evet faydalı ama bir de eşine sallatanlar varmış ve bunun daha etkili olduğunu söylüyorlar. bebiş için denenebilir bence

Günaydin kizlar bugün aşılamanin 7.günü cok kötü hastalandim sanirim oğlandan bulaşti öksürürken sirtima karnima agrilar giriyor sesimde tamamen gitti belki bir ihtimal diye ilacta icemiyorum.öksürdükçe karnimda 7 şiddetinde deprem oluyor sanki. Bu kadar hirpalanmaya tutmaz gibi.

Esimi o şekil düşündümde

sanki fazla büyümüş gibi
demek ki kendisi çatlamamış
22-24 mm de çatlatma olsaydı daha iyi olurdu
ama hiç belli olmaz bu büyüklük de iyi olabilir

ben de duymuştum bir süre daha etkisinin devam edeceğini

geçmiş olsun canım, kendini kasarak öksürme diyeceğim ama elde değil.. zaten bu ay ümidin yoktu değil mi?

geçmiş olsun canım, kendini kasarak öksürme diyeceğim ama elde değil.. zaten bu ay ümidin yoktu değil mi?

Yoktu canim insan azda olsa hisseder benim içimde hiçbir his yok belirtimde yok.normal ilişki olmadigindan sadece asilama ile tutacaksa tutacakti.

çok geçmiş olsun canım
bende de çok fena öksürük var
oğlandan geçti bize de
öyle düşünme canım tutunacağı varsa tutunur

Günaydın hanımlar. Ben ayın 20sinde oldum aşılamamı. İğnenin etkisi geçmiş diye kontrol amaçlı test yaptım 4 kez filan. Dün ve bugün negatif çıktı. Dün kan verdim akşamdan çok kötü olduğum için. Sonucum çıkmış 5.7. Yorumlarınızı belkiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…