- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.941
hayırlısı arkadaşım, ikinci aşılamaya kısmet olsun inşallahh
Ben yaptırıyorum canım . Tam komedi oluyor. Bi de boyum uzun , düşün halimiziarkadaşlar ben de yeni bir şey öğrendim çok komik çok güleceksiniz. münasebet sonrası ayakları dikmek evet faydalı ama bir de eşine sallatanlar varmış ve bunun daha etkili olduğunu söylüyorlar.bebiş için denenebilir bence
çok çok erken yaptırmışsın canımGünaydın hanımlar. Ben ayın 20sinde oldum aşılamamı. İğnenin etkisi geçmiş diye kontrol amaçlı test yaptım 4 kez filan. Dün ve bugün negatif çıktı. Dün kan verdim akşamdan çok kötü olduğum için. Sonucum çıkmış 5.7. Yorumlarınızı belkiyorum.
Ben yaptırıyorum canım . Tam komedi oluyor. Bi de boyum uzun , düşün halimizi
Kızlar merhaba,benide aranıza alın, bende bugün yapıcam çatlatma iğnesini
Merhabaa,Sen öyle görmüşsündür canım benim çok teşekkür ederim :) Allah razı olsun canımm ne güzel dua etmişsin. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bu mübarek günde
Merhabaa,
Benim çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadı çünkü yumuşlar klomenle büyümedi. Pazartesi günü tekrar çağırdı ama bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Yani orada 150 tane yumurta var biri mi büyümez anlamıyorum. Bu ay olumsuz olursa öbür ay iğnelere başlayacağız dedi. Tamam dedim.
Sanırım ben 2 3 aya tüp bebeğe başlarım.
İnşallah bakalım. Benim ilk klomende yumurta büyüdü çatlattık ve tuttu fakat kalbi durmuştu. Üstünden yaklaşık 3 ay geçti yine aynı şekilde denedik bu sefer büyümedi. Ümitliydim aslında. Neyse artık belki iğne büyütür. Aşılamanızdan da hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah.benim de aynı klomene cvp vermiyor yumurtalıklarım.. Rahim filmi sonrası aşılama olacak.. o da sonuç vermezse ver elini tüp bebek.. inşallah gerek kalmadan gebe kalırız hayırlısıyla yaaa..
Acaba üşütüyor muyuz :))Şu gaz bende de çok oluyor şu sıralar ya
Canım hiç öyle düşünme kuzum bakıyorum insanlar hep hastayken yada ne bilim ev taşıdığı zamanlarda hamile kalıyor bizzat bunu yaşayan arkadaşlarım var inşallah bebişin seninledir seni halsizlestiren de budur inşallahGünaydin kizlar bugün aşılamanin 7.günü cok kötü hastalandim sanirim oğlandan bulaşti öksürürken sirtima karnima agrilar giriyor sesimde tamamen gitti belki bir ihtimal diye ilacta icemiyorum.öksürdükçe karnimda 7 şiddetinde deprem oluyor sanki. Bu kadar hirpalanmaya tutmaz gibi.
Çok büyümüş canım normalde 18 idaalKızlar iyi günler ikinci aşılama için iğne vurulmuştum dünn kontrole gittim ve 26 mm yumurtam var öncekinde 20 mm ile aşılama olmuştum kimyasal ile sonuçlandı sizce bu büyüklük nasıl şansım varmı? Yoksa çok mu büyümüş buarada gece 00:00 da çatlatma iğnemi vurundum yarın öğlen 12 de aşılamam yapılacak
Canım hiç öyle düşünme kuzum bakıyorum insanlar hep hastayken yada ne bilim ev taşıdığı zamanlarda hamile kalıyor bizzat bunu yaşayan arkadaşlarım var inşallah bebişin seninledir seni halsizlestiren de budur inşallah
Yok canım bu ilk değil, üç ay önce Bi klomen +ovitrelle kullandım, ama olmadı u ay femara+ovitrelle ile devam ediyoruz sağ tüp tıkalı benim, nolur çok dua edinhoşgeldin arkadaşım, hayırlı olsun,, ilk sefer olacak sanırım? inşallah sonuç alırsınız?
Yok canım bu ilk değil, üç ay önce Bi klomen +ovitrelle kullandım, ama olmadı u ay femara+ovitrelle ile devam ediyoruz sağ tüp tıkalı benim, nolur çok dua edin
İnşallah bakalım. Benim ilk klomende yumurta büyüdü çatlattık ve tuttu fakat kalbi durmuştu. Üstünden yaklaşık 3 ay geçti yine aynı şekilde denedik bu sefer büyümedi. Ümitliydim aslında. Neyse artık belki iğne büyütür. Aşılamanızdan da hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
İnşallah canım, zaten şu anda solda var Bi tane 18,5 mm, inşallah hayırlısıyla oluraçılmadı mı sağ tüp? o zaman solda gelişen yumurtan döllenir canım bozma moralini..
Aslında ben hep üşürüm özellikle ayaklarım ama son zamanlarda gaz şikayetim arttı 1 haftadır falan.. Aman ya en ufak şeyi istemesem de ona yoruyorum işte. Adet olucam nasılsa, yine hüsrana uğrayacağım ..Acaba üşütüyor muyuz :))
Kızlar bende doktordan geliyorum doktorum adetliyken gel dedi rahim filminden sonraki ikinci ayım yarın adet olcam tedaviye başlayalım dedi artık doktorum önce ilaçla sonra da iğneli tedavi yaparız dedi olana kdar iğneli tedavi sonrası aşılamada olabilir dedi doktorum şimdi anlamadığım ilaçlı ve iğneli tedavi ney oluyor beni aydınlatırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?