Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaptırıyorum canım . Tam komedi oluyor. Bi de boyum uzun , düşün halimizi

çok çok erken yaptırmışsın canım
iğne etkisi de olabilir gebelikte olabilir
beklemekten başka çare yok

Sen öyle görmüşsündür canım benim çok teşekkür ederim :) Allah razı olsun canımm ne güzel dua etmişsin. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah bu mübarek günde
Merhabaa,
Benim çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadı çünkü yumuşlar klomenle büyümedi. Pazartesi günü tekrar çağırdı ama bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Yani orada 150 tane yumurta var biri mi büyümez anlamıyorum. Bu ay olumsuz olursa öbür ay iğnelere başlayacağız dedi. Tamam dedim.
Sanırım ben 2 3 aya tüp bebeğe başlarım.

benim de aynı klomene cvp vermiyor yumurtalıklarım.. Rahim filmi sonrası aşılama olacak.. o da sonuç vermezse ver elini tüp bebek.. inşallah gerek kalmadan gebe kalırız hayırlısıyla yaaa..

benim de aynı klomene cvp vermiyor yumurtalıklarım.. Rahim filmi sonrası aşılama olacak.. o da sonuç vermezse ver elini tüp bebek.. inşallah gerek kalmadan gebe kalırız hayırlısıyla yaaa..
İnşallah bakalım. Benim ilk klomende yumurta büyüdü çatlattık ve tuttu fakat kalbi durmuştu. Üstünden yaklaşık 3 ay geçti yine aynı şekilde denedik bu sefer büyümedi. Ümitliydim aslında. Neyse artık belki iğne büyütür. Aşılamanızdan da hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Canım hiç öyle düşünme kuzum bakıyorum insanlar hep hastayken yada ne bilim ev taşıdığı zamanlarda hamile kalıyor bizzat bunu yaşayan arkadaşlarım var inşallah bebişin seninledir seni halsizlestiren de budur inşallah

Çok büyümüş canım normalde 18 idaal

Icimde tuhaf bir rahatlik var canim.normalde bir onceki tedavilerde surekli test yapardim strese girerdim. Bir genişlik ferahlik var icimde tuhaf yani.insallah dedigin gibi olur kuzum.

bir kere gebe kalmışsınız yine kalırsınız inşallah.. güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. hepimiz inşallah..

Kızlar bende doktordan geliyorum doktorum adetliyken gel dedi rahim filminden sonraki ikinci ayım yarın adet olcam tedaviye başlayalım dedi artık doktorum önce ilaçla sonra da iğneli tedavi yaparız dedi olana kdar iğneli tedavi sonrası aşılamada olabilir dedi doktorum şimdi anlamadığım ilaçlı ve iğneli tedavi ney oluyor beni aydınlatırmısınız

Canim bende asilama oldum. Önce klomen ilaci ictim yumurtalar büyüyünce çatlama ignesi yapildi sonrada aşılama yapildi.doktorunda bu sekilde yapacaktir.cünkü ayni ayda yumurta gelistirici olarak hem ilaç hem igne yapilmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…