- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.961
Aynısını burda ben de okudum canım :)) aslında faydası olabilir düşününce ya :)arkadaşlar ben de yeni bir şey öğrendim çok komik çok güleceksiniz. münasebet sonrası ayakları dikmek evet faydalı ama bir de eşine sallatanlar varmış ve bunun daha etkili olduğunu söylüyorlar.bebiş için denenebilir bence
Günaydın canım geçmiş olsun birşey olmaz bebişin varsa tutunur sana hiç öerak etme öksürmekle etkilenmez benimde 8. Günüm bugün benim sağ tarafımda hissedilir bir ağrı varGünaydin kizlar bugün aşılamanin 7.günü cok kötü hastalandim sanirim oğlandan bulaşti öksürürken sirtima karnima agrilar giriyor sesimde tamamen gitti belki bir ihtimal diye ilacta icemiyorum.öksürdükçe karnimda 7 şiddetinde deprem oluyor sanki. Bu kadar hirpalanmaya tutmaz gibi.
Çok geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. Sen hiç öyle düşünme, tutcak olduktan sonra ne büyük hareketlerde bile tutuyo. İnşallah Allah nasip ederse tutar oGünaydin kizlar bugün aşılamanin 7.günü cok kötü hastalandim sanirim oğlandan bulaşti öksürürken sirtima karnima agrilar giriyor sesimde tamamen gitti belki bir ihtimal diye ilacta icemiyorum.öksürdükçe karnimda 7 şiddetinde deprem oluyor sanki. Bu kadar hirpalanmaya tutmaz gibi.
Evet promen-k hızlı ileriye de çok etki ediyomuş canım. Ama sizin zaten gayet iyiymiş onlara takılma hiç. Tabi fazlasından zarar gelmez kullanabilirsiniz :)A AloeeVeraa @betiboop hanımlar promen k spermdeki hızlı ileri oranını da yükseltir mi? eşimin Mayıs ayında yaptırdığı tahlilde %32 idi hızlı ileri tam sınırda dedi doktor ama normali %60 imiş, Dünya Sağlık Örgütü'nüm kabul ettiği oran %60 mış.
canım öncelikle geçmiş olsun. korkma tutunma açısından sorun olmaz bence ben bu hafta iki seans yoga yaptım birer gün arayla hem de ağır bir yoga.. ama tutunmuş meğer :) dsikkat et ilaçsz atlatmaya çalış da, hasta oldum bi de aile hekimine gittim ilaç vermedi bebişler böyle zamanları sever ne olur ne olmaz dedi içine doğmuş kadının resmen :)Günaydin kizlar bugün aşılamanin 7.günü cok kötü hastalandim sanirim oğlandan bulaşti öksürürken sirtima karnima agrilar giriyor sesimde tamamen gitti belki bir ihtimal diye ilacta icemiyorum.öksürdükçe karnimda 7 şiddetinde deprem oluyor sanki. Bu kadar hirpalanmaya tutmaz gibi.
Canım tam arada bir değer ikiside olabilir anca iki gün sonra tekrar kan vererek anlaşılabilir bence 8 gün olmuş 10 günden sonra daha net olur gibi beklemesi zor bir süreçGünaydın hanımlar. Ben ayın 20sinde oldum aşılamamı. İğnenin etkisi geçmiş diye kontrol amaçlı test yaptım 4 kez filan. Dün ve bugün negatif çıktı. Dün kan verdim akşamdan çok kötü olduğum için. Sonucum çıkmış 5.7. Yorumlarınızı belkiyorum.
Şimdilik daha iğnenin etkisi bence canım. İdrar testleri değer 15-20 civarı olunca pozitif çıkıyo onlar o yüzden negatiftir. Döllenme olduysa bile senin için daha erken kuzum, yani tuttuysa bile henüz hcg salgılanmaz 3-4 gün sonra tekrar kan ver istersen o zaman doğruya yakın bi sonuç çıkar artıkGünaydın hanımlar. Ben ayın 20sinde oldum aşılamamı. İğnenin etkisi geçmiş diye kontrol amaçlı test yaptım 4 kez filan. Dün ve bugün negatif çıktı. Dün kan verdim akşamdan çok kötü olduğum için. Sonucum çıkmış 5.7. Yorumlarınızı belkiyorum.
Hoşgeldin canım hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba,benide aranıza alın, bende bugün yapıcam çatlatma iğnesini
kesinlikle faydası vardır özellikle hızında fln sorun varsa..Aynısını burda ben de okudum canım :)) aslında faydası olabilir düşününce ya :)
Hayırlısı olsun canım hoş geldin :) inşallah hemen gelir bebişinKızlar merhaba,benide aranıza alın, bende bugün yapıcam çatlatma iğnesini
Evet promen-k hızlı ileriye de çok etki ediyomuş canım. Ama sizin zaten gayet iyiymiş onlara takılma hiç. Tabi fazlasından zarar gelmez kullanabilirsiniz :)
İnşallah canım, zaten şu anda solda var Bi tane 18,5 mm, inşallah hayırlısıyla olur
bu bayan prof cnl ünv hastanesi yoğunmişcanım neden taa Nisan ayına randevu aldın? daha erken bir tarih olmaz mıydı?
Üzüldüm canım yaMerhabaa,
Benim çatlatma iğnesi olmama gerek kalmadı çünkü yumuşlar klomenle büyümedi. Pazartesi günü tekrar çağırdı ama bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Yani orada 150 tane yumurta var biri mi büyümez anlamıyorum. Bu ay olumsuz olursa öbür ay iğnelere başlayacağız dedi. Tamam dedim.
Sanırım ben 2 3 aya tüp bebeğe başlarım.
ben iyi gelir diye düşünüyorum canımA AloeeVeraa @betiboop hanımlar promen k spermdeki hızlı ileri oranını da yükseltir mi? eşimin Mayıs ayında yaptırdığı tahlilde %32 idi hızlı ileri tam sınırda dedi doktor ama normali %60 imiş, Dünya Sağlık Örgütü'nüm kabul ettiği oran %60 mış.
Evet promen-k hızlı ileriye de çok etki ediyomuş canım. Ama sizin zaten gayet iyiymiş onlara takılma hiç. Tabi fazlasından zarar gelmez kullanabilirsiniz :)
hangi hastane?bu bayan prof cnl ünv hastanesi yoğunmiş
Amiin hepimiz katılalım inşallah bu kervana :)aa süper iyi düşünelim iyi olsun.. bu ara çok hamile haberi alıyoruz siz de katılırsınız umarım..
O zaman iyi yaparsın canım promen-k spermin her şeyine olumlu etkiler yapıyomuşçok iyi değil dedi doktor şekilde de biraz sorun varmış yani şekli bozuk olanların oranı da sınırdaymış. sperm değerlendirmen 10 üzerinden 6 demişti. 7 ay oldu hem de.. daha da kötüleşmiştir bence. aşılamaya kadar toparlasın diye düşündüm promen k ile
Zaten ayın 2sinde hastaneye kan vermek için gidicem canım. Allah nasip etsin inşallah hepimize.Şimdilik daha iğnenin etkisi bence canım. İdrar testleri değer 15-20 civarı olunca pozitif çıkıyo onlar o yüzden negatiftir. Döllenme olduysa bile senin için daha erken kuzum, yani tuttuysa bile henüz hcg salgılanmaz 3-4 gün sonra tekrar kan ver istersen o zaman doğruya yakın bi sonuç çıkar artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?