Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynısını burda ben de okudum canım :)) aslında faydası olabilir düşününce ya :)

Günaydın canım geçmiş olsun birşey olmaz bebişin varsa tutunur sana hiç öerak etme öksürmekle etkilenmez benimde 8. Günüm bugün benim sağ tarafımda hissedilir bir ağrı var korkuyorum kistleşti yumurta diye en son böyle ağrıdığında kist oluşmuştu sende ağrı varmı canım hiç

Çok geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. Sen hiç öyle düşünme, tutcak olduktan sonra ne büyük hareketlerde bile tutuyo. İnşallah Allah nasip ederse tutar o

Evet promen-k hızlı ileriye de çok etki ediyomuş canım. Ama sizin zaten gayet iyiymiş onlara takılma hiç. Tabi fazlasından zarar gelmez kullanabilirsiniz :)

canım öncelikle geçmiş olsun. korkma tutunma açısından sorun olmaz bence ben bu hafta iki seans yoga yaptım birer gün arayla hem de ağır bir yoga.. ama tutunmuş meğer :) dsikkat et ilaçsz atlatmaya çalış da, hasta oldum bi de aile hekimine gittim ilaç vermedi bebişler böyle zamanları sever ne olur ne olmaz dedi içine doğmuş kadının resmen :)

Canım tam arada bir değer ikiside olabilir anca iki gün sonra tekrar kan vererek anlaşılabilir bence 8 gün olmuş 10 günden sonra daha net olur gibi beklemesi zor bir süreç

Şimdilik daha iğnenin etkisi bence canım. İdrar testleri değer 15-20 civarı olunca pozitif çıkıyo onlar o yüzden negatiftir. Döllenme olduysa bile senin için daha erken kuzum, yani tuttuysa bile henüz hcg salgılanmaz 3-4 gün sonra tekrar kan ver istersen o zaman doğruya yakın bi sonuç çıkar artık

Evet promen-k hızlı ileriye de çok etki ediyomuş canım. Ama sizin zaten gayet iyiymiş onlara takılma hiç. Tabi fazlasından zarar gelmez kullanabilirsiniz :)
İnşallah canım, zaten şu anda solda var Bi tane 18,5 mm, inşallah hayırlısıyla olur

aa süper iyi düşünelim iyi olsun.. bu ara çok hamile haberi alıyoruz siz de katılırsınız umarım..

Üzüldüm canım ya ama bi çok kişinin klomenle büyümüyo o yüzden çok takılma bence. İğne tedavisiyle güzel kaliteli yumurtalar elde ediliyo, bence o şekilde olumlu sonuç alabilirsin. Tüp bebeği ben de artık iyice düşünüyorum ama şöyle mayıs haziran gibi olsun biraz daha bekleyelim diyorum. Çok acele etme kuzum, sen kolay hamile kalmıştın daha önce, eşimde de problem yoktu sanırım. O yüzden biraz daha şans verin 4-5 ay

ben iyi gelir diye düşünüyorum canım

çok iyi değil dedi doktor şekilde de biraz sorun varmış yani şekli bozuk olanların oranı da sınırdaymış. sperm değerlendirmen 10 üzerinden 6 demişti. 7 ay oldu hem de.. daha da kötüleşmiştir bence. aşılamaya kadar toparlasın diye düşündüm promen k ile

Kızlar ben bu denememden önceki gebeliğimde dış gebelik geçirdim ama ilaçsız kendiliğinden gitti tekrarlar diye çok korkuyorum varmı bildiğiniz dış gebelik sonrası hamile kalan

O zaman iyi yaparsın canım promen-k spermin her şeyine olumlu etkiler yapıyomuş

Zaten ayın 2sinde hastaneye kan vermek için gidicem canım. Allah nasip etsin inşallah hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…