Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
One canim senden duydum onuda. Bu arada amh diye birseyde varmiş o da gebelige engel olabiliyormuş.bana hiç bakilmadi acaba o yüzdenmi olmuyor.
Flo diye bi program bugün benim yumurtlama günüm ovulasyon testi yeni kızarıyor
Ben doktora gidip kan testlerimi falan yaptırdım tüm değerlerime bakıldı baya bi testler yaptırdık sen doktora gebelik düşünüyorum diyip gerekli tetkikleri yaptırmadın mı

Hepsi yapildi canim sadece amh kaldi onuda herkese yapmaya gerek duymuyorlarmis

Hepsi yapildi canim sadece amh kaldi onuda herkese yapmaya gerek duymuyorlarmis
Aman herşeye yetişemiyorum valla bezdum:)
Sana da geçmiş olsun canım öksürükle bişey olmaz inşallah bişeyler varsa ev taşıyanı biliyorum ben habersiz hamile olduğundan biz kendimizi dinliyoruz tetikteyiz ondan oluyor bi salabilsek kendimizi bende oyunlara sardım geceleri araştırma bıraktım biraz :)

Allah korumuş melegini canim. Sende dikkat et en hassas zamanlari

Bende aynıyım inanki ve iki saat önce lavaboya giitim pecetemde pembe lekelenme 20 dk geçirmiyorum lavaboyu yol tuttum regli oldum diye ama birşey yok his falan yalanmış demekki sanırım regli başlıyor ve bi obceki reglim biteli 12 gün oldu

Kizlar bende hic sans yok banyoya girdim abdest alip yasin meryem suresi okuyacagim diye kitli kaldim.oglan icerde bagiriyorun duymuyor.Allahtan telefon da yanimdaydida esimi aradim işyerinden gelicek

Kuzum ya yerleşme kanaması falan olmasın. Sen bi şansını dene bence artık testte. Varsa öğrenirsin dikkat edersin, yoksa nasip deyip adeti beklersin kafan rahat olur canım

Umutumut82 de hasta inşallah onun da bebişi gelecek hatta geldi belki
ben de hastayım ama yumoşlarımda iş yok
yarın başka doktora randevu aldım baksın bakalım var mı bir gelişme

Kizlar bende hic sans yok banyoya girdim abdest alip yasin meryem suresi okuyacagim diye kitli kaldim.oglan icerde bagiriyorun duymuyor.Allahtan telefon da yanimdaydida esimi aradim işyerinden gelicek
Ay inanmıyorum sana :) macera peşini bırakmıyo senin arkadaşım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…