- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #12.981
Flo diye bi program bugün benim yumurtlama günüm ovulasyon testi yeni kızarıyorOne canim senden duydum onuda. Bu arada amh diye birseyde varmiş o da gebelige engel olabiliyormuş.bana hiç bakilmadi acaba o yüzdenmi olmuyor.
Çok geçmiş olsun canımcım dikkat et kendine. Sen hiç öyle düşünme, tutcak olduktan sonra ne büyük hareketlerde bile tutuyo. İnşallah Allah nasip ederse tutar o
Flo diye bi program bugün benim yumurtlama günüm ovulasyon testi yeni kızarıyor
Ben doktora gidip kan testlerimi falan yaptırdım tüm değerlerime bakıldı baya bi testler yaptırdık sen doktora gebelik düşünüyorum diyip gerekli tetkikleri yaptırmadın mı
Aman herşeye yetişemiyorum valla bezdum:)Hepsi yapildi canim sadece amh kaldi onuda herkese yapmaya gerek duymuyorlarmis
canım öncelikle geçmiş olsun. korkma tutunma açısından sorun olmaz bence ben bu hafta iki seans yoga yaptım birer gün arayla hem de ağır bir yoga.. ama tutunmuş meğer :) dsikkat et ilaçsz atlatmaya çalış da, hasta oldum bi de aile hekimine gittim ilaç vermedi bebişler böyle zamanları sever ne olur ne olmaz dedi içine doğmuş kadının resmen :)
ege unv.hangi hastane?
Canım her şey gönlünce olur inşallah. İçini ferah tutKızlar merhaba,benide aranıza alın, bende bugün yapıcam çatlatma iğnesini
Bende aynıyım inanki ve iki saat önce lavaboya giitim pecetemde pembe lekelenme 20 dk geçirmiyorum lavaboyu yol tuttum regli oldum diye ama birşey yok his falan yalanmış demekki sanırım regli başlıyor ve bi obceki reglim biteli 12 gün olduAslında ben hep üşürüm özellikle ayaklarım ama son zamanlarda gaz şikayetim arttı 1 haftadır falan.. Aman ya en ufak şeyi istemesem de ona yoruyorum işte. Adet olucam nasılsa, yine hüsrana uğrayacağım ..
Aaaa iyiki telefon yanındaymış canım Çok geçmiş olsunKizlar bende hic sans yok banyoya girdim abdest alip yasin meryem suresi okuyacagim diye kitli kaldim.oglan icerde bagiriyorun duymuyor.Allahtan telefon da yanimdaydida esimi aradim işyerinden gelicek
Aaaa iyiki telefon yanındaymış canım Çok geçmiş olsun
Amiin canım inşallah hepimize nasip olsun. O zaman kesin bi sonuç çıkar artık canımZaten ayın 2sinde hastaneye kan vermek için gidicem canım. Allah nasip etsin inşallah hepimize.
Kuzum ya yerleşme kanaması falan olmasın. Sen bi şansını dene bence artık testte. Varsa öğrenirsin dikkat edersin, yoksa nasip deyip adeti beklersin kafan rahat olur canımBende aynıyım inanki ve iki saat önce lavaboya giitim pecetemde pembe lekelenme 20 dk geçirmiyorum lavaboyu yol tuttum regli oldum diye ama birşey yok his falan yalanmış demekki sanırım regli başlıyor ve bi obceki reglim biteli 12 gün oldu
canım öncelikle geçmiş olsun. korkma tutunma açısından sorun olmaz bence ben bu hafta iki seans yoga yaptım birer gün arayla hem de ağır bir yoga.. ama tutunmuş meğer :) dsikkat et ilaçsz atlatmaya çalış da, hasta oldum bi de aile hekimine gittim ilaç vermedi bebişler böyle zamanları sever ne olur ne olmaz dedi içine doğmuş kadının resmen :)
Ay inanmıyorum sana :) macera peşini bırakmıyo senin arkadaşım :)Kizlar bende hic sans yok banyoya girdim abdest alip yasin meryem suresi okuyacagim diye kitli kaldim.oglan icerde bagiriyorun duymuyor.Allahtan telefon da yanimdaydida esimi aradim işyerinden gelicek
Ay inanmıyorum sana :) macera peşini bırakmıyo senin arkadaşım :)
ayy nasıl kitli kaldınKizlar bende hic sans yok banyoya girdim abdest alip yasin meryem suresi okuyacagim diye kitli kaldim.oglan icerde bagiriyorun duymuyor.Allahtan telefon da yanimdaydida esimi aradim işyerinden gelicek
ayy nasıl kitli kaldın
oğlun duysa nasıl açacak?
ay hadi geçmiş olsunKizlar ciktim cok sükür cuna saatini kacirdim ama yinede okucam hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?