- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.001
demek ki telefonu asla yanımızdan ayırmıyoruzIcerki kol bosa düstü oglun acti canim.
Yaa benim de ümidim kırıldı şu an yaaBende aynıyım inanki ve iki saat önce lavaboya giitim pecetemde pembe lekelenme 20 dk geçirmiyorum lavaboyu yol tuttum regli oldum diye ama birşey yok his falan yalanmış demekki sanırım regli başlıyor ve bi obceki reglim biteli 12 gün oldu
dün ilişki oldu mu canım?Bende aynıyım inanki ve iki saat önce lavaboya giitim pecetemde pembe lekelenme 20 dk geçirmiyorum lavaboyu yol tuttum regli oldum diye ama birşey yok his falan yalanmış demekki sanırım regli başlıyor ve bi obceki reglim biteli 12 gün oldu
demek ki telefonu asla yanımızdan ayırmıyoruz
ay hadi geçmiş olsun
Allah kabul etsin
Kızlar hepinize dua ettim. Güzel ALLAH im Tedaviye başlamak isteyipte önünde engelleri olanlarin yolunu açsin sifasini versin tedavide olupta sonuc bekleyenlere hayirli sonuclar versin saglikla sıhatle insallah
Allah razı olsun Allah kabul etsin canımSagol canim he pimize dua ettim senin yumoşlarda Allah in izniyle büyüyecek insallah
Allah razı olsun Allah kabul etsin canım
ağzına sağlık
Kızlar iğneden sonra 13.günüm. Yeni yaptım. Biliyorum iğne etkisi geçmemiştir ama yine de yaptım. Nolur dua edin
Canım bence hamilesin hayırlı olsunKızlar iğneden sonra 13.günüm. Yeni yaptım. Biliyorum iğne etkisi geçmemiştir ama yine de yaptım. Nolur dua edin
Canım bi kere yine böyle oldu , sonra negatif çıktı kanda. Çok tereddütlüyüm o yüzden. Bi de sabah yapıcamCanim 13.gunde etki kalmamistir.hadi hayirli olsun canim hemen kan ver
Amiin kuzum Allah kabul etsinKızlar hepinize dua ettim. Güzel ALLAH im Tedaviye başlamak isteyipte önünde engelleri olanlarin yolunu açsin sifasini versin tedavide olupta sonuc bekleyenlere hayirli sonuclar versin saglikla sıhatle insallah
Kız 13.güne etkisi kalmaz ki kalsa bile bu kadar belli olmaz. Vallahi umut vermek gibi olmasın ama sen hamilesin şu an bence canım benim :) ama 2 gün sonra tekrarla ve kan ver bence, ay hadi inşallah bugün o kadar dua ettim ki isimlerinizle inşallah kabul oluyodur ❤Kızlar iğneden sonra 13.günüm. Yeni yaptım. Biliyorum iğne etkisi geçmemiştir ama yine de yaptım. Nolur dua edin
Ya canım benim seni tanımıyorum ama kalbinin güzelliğini hissedebiliyorum. İnşallah öyledir, şu an napacagımı bilmiyorum evin içinde dolanıp duruyorum. Bi de hemen çıktı ikinci çizgi. Öyle mi dersin canım var mıdırKız 13.güne etkisi kalmaz ki kalsa bile bu kadar belli olmaz. Vallahi umut vermek gibi olmasın ama sen hamilesin şu an bence canım benim :) ama 2 gün sonra tekrarla ve kan ver bence, ay hadi inşallah bugün o kadar dua ettim ki isimlerinizle inşallah kabul oluyodur ❤
Ya canım benim seni tanımıyorum ama kalbinin güzelliğini hissedebiliyorum. İnşallah öyledir, şu an napacagımı bilmiyorum evin içinde dolanıp duruyorum. Bi de hemen çıktı ikinci çizgi. Öyle mi dersin canım var mıdır
Canım bi kere yine böyle gördüm kanda megatifi görünce gözüm o kadar korkuyo ki. Eğer yarın sabah yine pozitifi görürsem kesin veririm canımValla ben senin yerinde olsam yalinayak hastaneye kosardim.
Canım bi kere yine böyle gördüm kanda megatifi görünce gözüm o kadar korkuyo ki. Eğer yarın sabah yine pozitifi görürsem kesin veririm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?