Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim balımm ❤
Bence ciddi söylüyorum hamilelikten bu çizgi. Hem sen göğüslerinin çok ağrıdığını söylemiştin bu büyük bi belirti. Hem de hemen çıkmış çizgi maşallah. Napcaksın beklicek misin kuzum

Ay ben de yakın zamanda rüyamda ikiz bebekler görmüştüm anlatmıştım 2-3 yaşlarında bacaklarıma sarılıyolardı ikisi de erkek :) bunlar inşallah bizim bebişlere işarettir :)

Canım yarım sabah da yapıcam yine pozitif çıkarsa hemen giderim kan vermeye

Canım şu an ne yaptıgımı bilmiyorum heyecandan, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum

Ayy tatlım maşallah çok net çizgi sıhhatle kucağına alasın inşallah
benimde ovitrelleden sonra 13. Günüm
15 aralık cumartesi ikindide karnımdan yaptılar sanırım aynı zamanda olmuşuz bak benim testimde çizgi yok 11. Gün itibariyle kesilfi ikinci çizgi
yani bu güne kalmaz böyle ovitrellenin etkisi oldukça net maşallah
Sanırım benim için artık geç yani 13. Gün beyazsa daha umudu kesmeliyim demi kızlar

Canım benim adet olana kadar umut vardır her zaman. İnşallah bebişin seninle olur. Ben de tam sevinemiyorum canım kanda negatif cıkar diye. Rabbim hepimiizn yüzüne baksın inşallah

Canım benim adet olana kadar umut vardır her zaman. İnşallah bebişin seninle olur. Ben de tam sevinemiyorum canım kanda negatif cıkar diye. Rabbim hepimiizn yüzüne baksın inşallah

İnşallah kuzum ama 13 gün geçmiş olsa hafifte olsa çıkardı sanırım
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
gönül rahatlığıyla sevimirsin bizide sevindirirsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…