- 23 Kasım 2016
- 1.408
- 1.506
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.021
Amin canım benim inşallah. Duanıza ihtiyacım varHaklisin canim bu gece sana uyku yok.insallah saglikli sihatli bebisin seninledir.
İnşallahaa süper iyi düşünelim iyi olsun.. bu ara çok hamile haberi alıyoruz siz de katılırsınız umarım..
Çok teşekkür ederim balımm ❤Ya canım benim seni tanımıyorum ama kalbinin güzelliğini hissedebiliyorum. İnşallah öyledir, şu an napacagımı bilmiyorum evin içinde dolanıp duruyorum. Bi de hemen çıktı ikinci çizgi. Öyle mi dersin canım var mıdır
Ay ben de yakın zamanda rüyamda ikiz bebekler görmüştüm anlatmıştım 2-3 yaşlarında bacaklarıma sarılıyolardı ikisi de erkek :) bunlar inşallah bizim bebişlere işarettir :)Kızlar dun gece ruyamda görümcemin kucaginda ikiz bebekler gördüm o kadar tatlilarki göya onun bebekleriymis.1 kiz 1 erkek . Cocuklara bakiyorum Allah Allah bunlar benim gibi sarisin beyaz tenli diyorum. Artik rüyalar bile sapitti.
Canım yarım sabah da yapıcam yine pozitif çıkarsa hemen giderim kan vermeyeÇok teşekkür ederim balımm ❤
Bence ciddi söylüyorum hamilelikten bu çizgi. Hem sen göğüslerinin çok ağrıdığını söylemiştin bu büyük bi belirti. Hem de hemen çıkmış çizgi maşallah. Napcaksın beklicek misin kuzum
Ay vallahi de var, acele etme ama kan için 15 gün olsun, yada sen en iyisi batı bekleKızlar iğneden sonra 13.günüm. Yeni yaptım. Biliyorum iğne etkisi geçmemiştir ama yine de yaptım. Nolur dua edin
Valla senden daha çok heyecan yaptım şu an, yarın haberini heyecanla bekliycem canım :)Canım yarım sabah da yapıcam yine pozitif çıkarsa hemen giderim kan vermeye
Yok canim eşimle ayrı yerlerdeyiz en son salı olmuştudün ilişki oldu mu canım?
benim gece ilişki olduysa ertesi gün leke olabiliyor
Kendi doktoruma gidemicem ama pazartesi bulunduğum yerde bi kadın doğumcuya giderim artıkYaa benim de ümidim kırıldı şu an yaaama bu normal bir durum değil diğer adetin den daha 12 gün geçmiş çok kısa doktora görün bence
Canim artık inan ki yorum bile yapamıyorum bakalım pazartesi doktora gidecemKuzum ya yerleşme kanaması falan olmasın. Sen bi şansını dene bence artık testte. Varsa öğrenirsin dikkat edersin, yoksa nasip deyip adeti beklersin kafan rahat olur canım
Aynen canım yarın da pozitifi görürsem öyle kan vercem :))Ay vallahi de var, acele etme ama kan için 15 gün olsun, yada sen en iyisi batı bekle
Canım şu an ne yaptıgımı bilmiyorum heyecandan, ağlamamak için kendimi zor tutuyorumValla senden daha çok heyecan yaptım şu an, yarın haberini heyecanla bekliycem canım :)
Hadi hayırlısı olsun inşallah canımBende saat 18 de ovitrelle li yaptım, solda tek yumurta var, rabbim bu ay yüzümüze baksın inşallah
Anladım canım git bakalım bi doktora daha iyi olurCanim artık inan ki yorum bile yapamıyorum bakalım pazartesi doktora gidecem
Tutma canım benim ağla, inan ben olsam anında muslukları açmıştım :)) iniallah bebeğin seninledir, çok dua edicem canımCanım şu an ne yaptıgımı bilmiyorum heyecandan, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Canım şu an ne yaptıgımı bilmiyorum heyecandan, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Canım benim adet olana kadar umut vardır her zaman. İnşallah bebişin seninle olur. Ben de tam sevinemiyorum canım kanda negatif cıkar diye. Rabbim hepimiizn yüzüne baksın inşallahAyy tatlım maşallah çok net çizgi sıhhatle kucağına alasın inşallah
benimde ovitrelleden sonra 13. Günüm
15 aralık cumartesi ikindide karnımdan yaptılar sanırım aynı zamanda olmuşuz bak benim testimde çizgi yok 11. Gün itibariyle kesilfi ikinci çizgi
yani bu güne kalmaz böyle ovitrellenin etkisi oldukça net maşallah
Sanırım benim için artık geç yani 13. Gün beyazsa daha umudu kesmeliyim demi kızlar
Kesin adet mi peki emin misin?Kendi doktoruma gidemicem ama pazartesi bulunduğum yerde bi kadın doğumcuya giderim artık
Canım benim adet olana kadar umut vardır her zaman. İnşallah bebişin seninle olur. Ben de tam sevinemiyorum canım kanda negatif cıkar diye. Rabbim hepimiizn yüzüne baksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?