- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.041
Bence hala pozitife dönme ihtimali var canım çünkü tam olarak bu günlerde hcg salgılanmaya başlar ancak çıkar belki testteAyy tatlım maşallah çok net çizgi sıhhatle kucağına alasın inşallah
benimde ovitrelleden sonra 13. Günüm
15 aralık cumartesi ikindide karnımdan yaptılar sanırım aynı zamanda olmuşuz bak benim testimde çizgi yok 11. Gün itibariyle kesilfi ikinci çizgi
yani bu güne kalmaz böyle ovitrellenin etkisi oldukça net maşallah
Sanırım benim için artık geç yani 13. Gün beyazsa daha umudu kesmeliyim demi kızlar
Kuzum adetin ne zaman. Dua edicem sanaİnşallah kuzum ama 13 gün geçmiş olsa hafifte olsa çıkardı sanırım
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz
gönül rahatlığıyla sevimirsin bizide sevindirirsin inşallah canım
Ben 14. Gün yapmıştım negatifti ama hala adet olmadım yarın 18. Günüm tekrar yapacağım.. Bi umut..Ayy tatlım maşallah çok net çizgi sıhhatle kucağına alasın inşallah
benimde ovitrelleden sonra 13. Günüm
15 aralık cumartesi ikindide karnımdan yaptılar sanırım aynı zamanda olmuşuz bak benim testimde çizgi yok 11. Gün itibariyle kesilfi ikinci çizgi
yani bu güne kalmaz böyle ovitrellenin etkisi oldukça net maşallah
Sanırım benim için artık geç yani 13. Gün beyazsa daha umudu kesmeliyim demi kızlar
Bence hala pozitife dönme ihtimali var canım çünkü tam olarak bu günlerde hcg salgılanmaya başlar ancak çıkar belki testte
Canım senin adetin geçti miBen 14. Gün yapmıştım negatifti ama hala adet olmadım yarın 18. Günüm tekrar yapacağım.. Bi umut..
Adetim günüm dündü hala olmadım bi yandan ümitleniyorum acaba olabilir mi diye, boşa ümitlenmiyim diye test yapacağım yarın sabah ilk idrarlaCanım senin adetin geçti mi
Amiin amiin hepimizin inşallah canımAyy Rabbim razı olsun sizden bunları duymaya ihtiyacım varmış
Allahım sizlerinde gönlünü bebişlerle teselli eylesin inşallah
Senin test de pozitif çıkmış ya inşallah hamileliktendir çok sevindimCanım senin adetin geçti mi
Kuzum adetin ne zaman. Dua edicem sana
Ben 14. Gün yapmıştım negatifti ama hala adet olmadım yarın 18. Günüm tekrar yapacağım.. Bi umut..
15 aralıkta canım. İnşallahSenin test de pozitif çıkmış ya inşallah hamileliktendir çok sevindimsen iğneyi ne zaman yapmıştın
Inşallahhh yaaaİnşallah süpriz yapar sana yarın testin inşallah
Canım dediğim gibi adete kadar umut vardır. İçini ferah tutOyyy çok duygulandım
Rabbim razı olsun canım
Cümlemizi bebeklerimize kavuştursun inşallah
Ovitrelleyi 14.günümde oldum bu gün 27.günüm bitti
Canım su saat oldu hala hafif çamur gibi leke geldi devamı olmadi ama bence gelir sol kasiğım çok ağrıyor regli ağrısı gibiKesin adet mi peki emin misin?
hayırlısı olsun diyelim ya üzme kendini ne olurCanım su saat oldu hala hafif çamur gibi leke geldi devamı olmadi ama bence gelir sol kasiğım çok ağrıyor regli ağrısı gibi
Canım dediğim gibi adete kadar umut vardır. İçini ferah tut
Adetin de geçmiş test yapma zamanın gelmiş canım. İnşallah güzel haberlerini verirsinAdetim günüm dündü hala olmadım bi yandan ümitleniyorum acaba olabilir mi diye, boşa ümitlenmiyim diye test yapacağım yarın sabah ilk idrarla
Ay inşallah yaaa dua edinAdetin de geçmiş test yapma zamanın gelmiş canım. İnşallah güzel haberlerini verirsin
Ay hadi inş bitanem, inanın sizler için daha çok istiyorum, genceciksiniz dahaAynen canım yarın da pozitifi görürsem öyle kan vercem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?