- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.061
Aaa geçmiş olsun ya Canım hasta olma inşallahKizlar bende hic sans yok banyoya girdim abdest alip yasin meryem suresi okuyacagim diye kitli kaldim.oglan icerde bagiriyorun duymuyor.Allahtan telefon da yanimdaydida esimi aradim işyerinden gelicek
YA bende izledim o doktoru duymuştum aşılama ücreti baktım da bulamadım bilen varmı ali Osman koyuncuoğluKizlar simdi oyle kanallari gezerken esra erola denk geldim 18yildir cocugu olmayan bir kadincagıza hamilelik müjdesi verildi göğsüme bir tas oturdu resmen. Rabbime sükürler olsun 1 tane var.Rabbim yılani bile yavrusuz bırakmasin.
Ya olur mu iğne etkisi geçmiştirKızlar iğneden sonra 13.günüm. Yeni yaptım. Biliyorum iğne etkisi geçmemiştir ama yine de yaptım. Nolur dua edin
HAdi hayırlı olsun güzel haberlerle inşallahKızlar beni de ekleyinnn
Hahahahha çok güldüm çok tatlısın canım ama ben de koşardım haklısınValla ben senin yerinde olsam yalinayak hastaneye kosardim.
Sağol canım yapacak bir şey yok inan ki bu ay da hüsran alıştım artıkhayırlısı olsun diyelim ya üzme kendini ne olur
Ay inşallah canım benim yarını heyecanla bekliyorumYa olur mu iğne etkisi geçmiştir
Hamilesin sen
Ya benim ovulasyon testime bakar mısınız ya koyulaşmıyor delireceğim bu ay bende yumurtlama olmayacak mı acaba
YA bende izledim o doktoru duymuştum aşılama ücreti baktım da bulamadım bilen varmı ali Osman koyuncuoğlu
İnş canımHAdi hayırlı olsun güzel haberlerle inşallah
Biteli tm bir hafta oldu 18 i adet günümdeCanim reglinin kacinci gunundesin
Yok canım yumurta tembelliği dedi. Klomen verdi sonrada iğneyi oldum.Merhaba, benimde klomen ve iğne ilk ayım ama doktorum olmazsa 3 kür aynı tekniği uygulayacağımızı söyledi. Sen aşılama mı yaptırdın?
Vermedi malesefMerhaba canım. Klomen ve ovitrellenin kullanımdan sonra da 1-2 ay vücutta etkisi olduğu söyleniyo. Ama arka arkaya kullandırıyo genelde doktorlar, etkisi yüksek olsun diye. Tercih meselesi, doktorunun yaptığı da yanlış değil ama tekrar kullansan daha etkili olurdu tabi
Allah en yakin zamanda sonuc almamizi nasip etsin insallah canimCanım benim 5. Çatlatma iğnem ardı ardına. Belki arada bi ay olmamışımdır o da benden kaynaklı. Son hakkım kaldı , sonrası aşılama
Açlıkla toklukla alakası var mı sizce. İlk yaptığımda açtım bunda tok karnına yptımKızlar üstteki az önceki gönderdiğim, alttakini yeni yaptım ama daha silik duruyor. Acaba iğnenin etkisi mi geçiyor , daha koyu olması gerekmez mi(((
Hemen hemen aynı gibi acele etmeKızlar üstteki az önceki gönderdiğim, alttakini yeni yaptım ama daha silik duruyor. Acaba iğnenin etkisi mi geçiyor , daha koyu olması gerekmez mi(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?