- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.081
Bendede aynen böyle gösteriyor hep silik ama ben adetim 12. Günü başladım 2 gün hafif çizgi çıktı sonra hep silik kaçırdım galibaYa benim ovulasyon testime bakar mısınız ya koyulaşmıyor delireceğim bu ay bende yumurtlama olmayacak mı acaba
Kızlar üstteki az önceki gönderdiğim, alttakini yeni yaptım ama daha silik duruyor. Acaba iğnenin etkisi mi geçiyor , daha koyu olması gerekmez mi(((
13 canım iğne gününü saymazsak.İgnenin kacinci gunu cnm
Biteli tm bir hafta oldu 18 i adet günümde
Kızlar üstteki az önceki gönderdiğim, alttakini yeni yaptım ama daha silik duruyor. Acaba iğnenin etkisi mi geçiyor , daha koyu olması gerekmez mi(((
Yok canım yumurta tembelliği dedi. Klomen verdi sonrada iğneyi oldum.
Canım bebisinin cinsiyeti belli miİgnenin kacinci gunu cnm
Öyle mi dersin canım. Yarın belli olur ancakYok canim su tuketimiyle alakali.hem üstteki kurumus alttakide kuruyunca ayni olur.ayni olmasa bile yinede var
Yaptığın idrarla da alakası var sonuçta, hemen endişeye kapılma yarın sabah tekrarla bence hatta en kısa zamanda kan vermelisinKızlar üstteki az önceki gönderdiğim, alttakini yeni yaptım ama daha silik duruyor. Acaba iğnenin etkisi mi geçiyor , daha koyu olması gerekmez mi(((
Yarın mutlaka vericem canımYaptığın idrarla da alakası var sonuçta, hemen endişeye kapılma yarın sabah tekrarla bence hatta en kısa zamanda kan vermelisin
Haftasonu nereye vereceksin, özelde mi yaptırıyorsun Testi?Yarın mutlaka vericem canım
Evet canım özelde vercem. Pozitifi görürsem direkt doktorun yanına çıkarım zaten.Haftasonu nereye vereceksin, özelde mi yaptırıyorsun Testi?
3.günden sonra başlayın dediler di seninki geç olmuş evet canımBendede aynen böyle gösteriyor hep silik ama ben adetim 12. Günü başladım 2 gün hafif çizgi çıktı sonra hep silik kaçırdım galiba
Anladım, iyi olur öyle evet, hayırlı haberler verirsin inşallah :)Evet canım özelde vercem. Pozitifi görürsem direkt doktorun yanına çıkarım zaten.
13. Gun demssn canim igne etkisi kalmaz sanirm 1 2 gune daha net olur yine dene inss bebegin senledir yeni yila bu guzellkle girersinÖyle mi dersin canım. Yarın belli olur ancak
Ayy ins hayirli haberlere ulasirsin oyle gibi duruyo bizi haberdar et❤Evet canım özelde vercem. Pozitifi görürsem direkt doktorun yanına çıkarım zaten.
Canım benim inşallah . Çok heyecanlıyım13. Gun demssn canim igne etkisi kalmaz sanirm 1 2 gune daha net olur yine dene inss bebegin senledir yeni yila bu guzellkle girersin
3 saat aralıkla yaptım canımAyy ins hayirli haberlere ulasirsin oyle gibi duruyo bizi haberdar et❤
Neredeyse aynı ya sıkma canını3 saat aralıkla yaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?