- 10 Ekim 2018
- 316
- 400
- 23
- 43
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.101
Ayyyy! Net Bi şekilde var yaaa, bariz, hiç stres yapma kuzum, hadi hayırlı olsun bebişin3 saat aralıkla yaptım canım
Biraz zaman geçince eşitlendi çizgiler cAnım :)))Neredeyse aynı ya sıkma canını
İnşallah inşallah canımm. Şu an hiç yoktan ağlıyorum kendi kendimeAyyyy! Net Bi şekilde var yaaa, bariz, hiç stres yapma kuzum, hadi hayırlı olsun bebişin
Bende de üç oldu canım olmadı bu ay ovulasyon testi ile takip ediyorum olmazsa aşılama geçeceğim senin tutar inşallah bu ayMrb kizlar ben yeniyim ben klomen ve ovrite igne vurdum 3 defa bu ucuncu ayim benim gibi olan var mi
Yap tatlim sonuc bu olacaksa ay teste gore hamilesn bariz yani:) gebelk testi dimi ovulasyn falan degil3 saat aralıkla yaptım canım
Benim gibi saflar karıştırıp ovulasyon testi ile sevinmesin demiYap tatlim sonuc bu olacaksa ay teste gore hamilesn bariz yani:) gebelk testi dimi ovulasyn falan degil
Bnde senin icin heyecanlandm vala canim yarin girip bakcm mutlaka:))Canım benim inşallah . Çok heyecanlıyım
Yok kuzum onda daha belrgn bi cizgi oluyo ya ondn dedim ondada cikiyo diyen cok:) ben denemstm evde vardi gebelk testine gore baya koyu bi cizgi cikmstiBenim gibi saflar karıştırıp ovulasyon testi ile sevinmesin demi
İki üç gün daha beklemek daha iyi ama :) sabırsızsan bak bakalımAynen ben 18 aralikta igne yaptim acaba test yapsam cikarmi
Daha çok erken değil miAynen ben 18 aralikta igne yaptim acaba test yapsam cikarmi
Ben tam düzenli ovulasyon testi deniyorum bakalım bu ay diğer ay aşılama artık nasip bu topik uğurlu güveniyorum :)Yok kuzum onda daha belrgn bi cizgi oluyo ya ondn dedim ondada cikiyo diyen cok:) ben denemstm evde vardi gebelk testine gore baya koyu bi cizgi cikmstiovulasynda iknci czgi genelde cikiyor gibi cnku ama pek bilgm yok ovu tstleri hakknda:)) senden de guzel fotolar bkliyoruz hadi bakalim
Ayy inss ya bnde cok inaniyorm acildi burasi her ay bir veya 2 3 mujde:) ins guzel haberler verirsn kuzum❤Ben tam düzenli ovulasyon testi deniyorum bakalım bu ay diğer ay aşılama artık nasip bu topik uğurlu güveniyorum :)
Gebelik testi canım :)Yap tatlim sonuc bu olacaksa ay teste gore hamilesn bariz yani:) gebelk testi dimi ovulasyn falan degil
Canım yarın kan vereyim o zaman başlarız :)))) tek korkum hayal kırıklığı yaşamam. İğne etkisi kaldı mı acaba diye korkuyorumGuzelim ozaman halaya basliyoruz
Gebelikte duygusal değişikliklerde oluyo ya, başlamış bile, hadi hayırlısıİnşallah inşallah canımm. Şu an hiç yoktan ağlıyorum kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?