- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.121
Haklisincanim bnde evdeki tstte cikmasina ragmen hep oyle dusnmstm ama 13 gun az degl test cok bsriz cikms yarin guzel bi rakam yazcaksn bak buraya yaziyorm:)) yarin tum gun halay cekeriz sen merak etme bu gece 3 kisilk bi dua edeyim sizeCanım yarın kan vereyim o zaman başlarız :)))) tek korkum hayal kırıklığı yaşamam. İğne etkisi kaldı mı acaba diye korkuyorum
Bencede canim baslams bile arkadsta cok normal:))Gebelikte duygusal değişikliklerde oluyo ya, başlamış bile, hadi hayırlısı
Canımsın çok sağ ol. Allah her şeyi gönlüne göre versin. Çıkmasa bile bu grubu çok seviyorum, her yönden destek görüyorum. Sizin olumlu yorumlar yapmanız bile mutlu ediyor beni.Haklisincanim bnde evdeki tstte cikmasina ragmen hep oyle dusnmstm ama 13 gun az degl test cok bsriz cikms yarin guzel bi rakam yazcaksn bak buraya yaziyorm:)) yarin tum gun halay cekeriz sen merak etme bu gece 3 kisilk bi dua edeyim size
Canim beklemek en zoru haklisin bi seklde zmaan geciyor farkli selerle ilgilenmeye calisirsn. Kac gun kaldi inss pozitifi gorursunCok sabirsizim
Canim beklemek en zoru haklisin bi seklde zmaan geciyor farkli selerle ilgilenmeye calisirsn. Kac gun kaldi inss pozitifi gorursun
Aminn cumlemize versn canimCanımsın çok sağ ol. Allah her şeyi gönlüne göre versin. Çıkmasa bile bu grubu çok seviyorum, her yönden destek görüyorum. Sizin olumlu yorumlar yapmanız bile mutlu ediyor beni.
Oy cok az kalms zaten azaldikca sabir da azaliyo:) inss bekledgine degsn canim4 gunum var
Koyulaşma var gibi canım ama az ilerlemiş devam et benceYa benim ovulasyon testime bakar mısınız ya koyulaşmıyor delireceğim bu ay bende yumurtlama olmayacak mı acaba
Rica ederim canım ne demekVermedi malesefcevap için cook teşekkür ederim:)
Sıvı alımından dolayı öyle çıkmış olabilir canım. Yarın sabah ilk idrarla dene benceKızlar üstteki az önceki gönderdiğim, alttakini yeni yaptım ama daha silik duruyor. Acaba iğnenin etkisi mi geçiyor , daha koyu olması gerekmez mi(((
Aynen canım sabahı bekliyorum uyku tutmadı :))))Sıvı alımından dolayı öyle çıkmış olabilir canım. Yarın sabah ilk idrarla dene bence
Ben olsam beni de uyku tutmaz canım :) bence sana sabaha kadar uyku yok :)) ay yeter ki müjdeli haberi alıp bize de söyle sonra uyursun bol bol :))Aynen canım sabahı bekliyorum uyku tutmadı :))))
İnşallah canım ya. İnşallah hayallerim suya düşmez..Ben olsam beni de uyku tutmaz canım :) bence sana sabaha kadar uyku yok :)) ay yeter ki müjdeli haberi alıp bize de söyle sonra uyursun bol bol :))
İnşallah canım ya. İnşallah hayallerim suya düşmez..
Ben olsam beni de uyku tutmaz canım :) bence sana sabaha kadar uyku yok :)) ay yeter ki müjdeli haberi alıp bize de söyle sonra uyursun bol bol :))
Canım bebisinin cinsiyeti belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?