Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yarın kan vereyim o zaman başlarız :)))) tek korkum hayal kırıklığı yaşamam. İğne etkisi kaldı mı acaba diye korkuyorum
Haklisincanim bnde evdeki tstte cikmasina ragmen hep oyle dusnmstm ama 13 gun az degl test cok bsriz cikms yarin guzel bi rakam yazcaksn bak buraya yaziyorm:)) yarin tum gun halay cekeriz sen merak etme bu gece 3 kisilk bi dua edeyim size

Haklisincanim bnde evdeki tstte cikmasina ragmen hep oyle dusnmstm ama 13 gun az degl test cok bsriz cikms yarin guzel bi rakam yazcaksn bak buraya yaziyorm:)) yarin tum gun halay cekeriz sen merak etme bu gece 3 kisilk bi dua edeyim size
Canımsın çok sağ ol. Allah her şeyi gönlüne göre versin. Çıkmasa bile bu grubu çok seviyorum, her yönden destek görüyorum. Sizin olumlu yorumlar yapmanız bile mutlu ediyor beni.

Canımsın çok sağ ol. Allah her şeyi gönlüne göre versin. Çıkmasa bile bu grubu çok seviyorum, her yönden destek görüyorum. Sizin olumlu yorumlar yapmanız bile mutlu ediyor beni.
Aminn cumlemize versn canim kesnlkle kuzum bende bu grubu cok seviyorum cok destek gordum icim rahatladi mutlu oldm sizlern sayesnde. Caktrma suan gebelktede en sevdgm sayfa burasi vala yerlerinizi kmse dolduramadi:)

Merhaba arkadaşlar, adetin 21. Günü progestan testi istendi mi sizden de?
Yarın kan vermeye gidicem ama yaptıran var mı?

Kızlar üstteki az önceki gönderdiğim, alttakini yeni yaptım ama daha silik duruyor. Acaba iğnenin etkisi mi geçiyor , daha koyu olması gerekmez mi (((
Sıvı alımından dolayı öyle çıkmış olabilir canım. Yarın sabah ilk idrarla dene bence

İnşallah canım ya. İnşallah hayallerim suya düşmez..

Cnm ikinci cizgi 2-3 dk icinde cikiyorsa hamilesin buyuk ihtimal ignenin14.gunu ayni koyuluktaydi benim gebelik testimde hakkinda hayirliai olsun sabah ilk idrarinla tekrat yap varsa idrar testi sonra kan ver ama bence hemen cikiyorsa hamilesin

kızlar en alttakini şimdi yaptım. Dha silik cıktı koyu çıkması gerekirken, sanırım ilaç etkisini kaybediyor

Eklentiler

• 18843100-912E-448E-8AD1-5D7FE04B6E0A.webp
    155,5 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…