- 23 Kasım 2016
- 1.408
- 1.507
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.141
Kızlar son hali
Ay canım beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün. Birazdan kahvaltımı yapıp gidicem:)Canim test kitinin dile gelip hamilesin diye bagirmasini mi bekliyorsun.hamilesin canimmm.hadi gözün aydin darisi bize
Ay canım beni çok güldürdün Allah da seni güldürsün. Birazdan kahvaltımı yapıp gidicem:)
Bencede hamilesin hadi gözün aydın bize dua etmeyi unutma.buaralar hamile haberleri çoğaldı süruyun ayaginiziKızlar son hali
Sendende bekliyoruz güzel haberi kaç gün kaldı canmCanim test kitinin dile gelip hamilesin diye bagirmasini mi bekliyorsun.hamilesin canimmm.hadi gözün aydin darisi bize
Etmem mi canım ederim tabiki.Bencede hamilesin hadi gözün aydın bize dua etmeyi unutma.buaralar hamile haberleri çoğaldı süruyun ayaginizi
Sendende bekliyoruz güzel haberi kaç gün kaldı canm
Günaydın cann hiç oyle düşünme rabbim nasip ettiyse olur hayırlısı olsun inşalla h haftaya güzel haberi alırız.Günaydin canimmm. Benim bugün ignenin 10. Aşılamanin 8. Günü ama öksürük bogaz agrisi var sadece sanki buz üstünde yatmişiz. Bu öksürüge pek umudum yok oksürürken parcalaniyorum resmen.zaten hiç bir belirtide yok canim.oyüzden saldim gitti .artik hayirlisi.
Günaydın cann hiç oyle düşünme rabbim nasip ettiyse olur hayırlısı olsun inşalla h haftaya güzel haberi alırız.
Canım ignenin kaçıncı gunundesnkızlar en alttakini şimdi yaptım. Dha silik cıktı koyu çıkması gerekirken, sanırım ilaç etkisini kaybediyor
Canım ayın 15inde olmuştumCanım ignenin kaçıncı gunundesn
Ben mesela geçen ay 12 gunde test yaptigimda tek çizgiydi. Ignenin etkisi falan degil canim gozunaydn allahim saglikla kucagna almayi nasip etsin. Darısı insallh bizeCanım ayın 15inde olmuştum
Canım ayın 15inde olmuştum
Amin canım benim. Allahım burdaki herkesin gönlüne göre versinBen mesela geçen ay 12 gunde test yaptigimda tek çizgiydi. Ignenin etkisi falan degil canim gozunaydn allahim saglikla kucagna almayi nasip etsin. Darısı insallh bize
Canım benim inşallah. Şimdi kan vermeye gidiyorum :))))Cnm hamilesin merak etme silik çıkmasi vs onemli degil gayet belirgin zaten benimde ayni cikmisti hadi gözün aydin aydin insallah
Ben iyiyim kuzum. Eşim henüz test yaptırmadı 12 ocakta 3 sy olcak ondan sonra yaptırcak bakalım. Merak ediyoruz biz de. Sen nasılsın canım bebişin nasılCnm sen napiyosun esin test yaptirdimi tekrardan ne zaman yapilcak insallah hersey holundadir
Canım bence diğerleriyle aynı ve bugün 14.gün. bu kadar sürmez iğne etkisiKızlar son hali
Canım benim inşallah. Şimdi kan vermeye gidiyorum :))))
Ben iyiyim kuzum. Eşim henüz test yaptırmadı 12 ocakta 3 sy olcak ondan sonra yaptırcak bakalım. Merak ediyoruz biz de. Sen nasılsın canım bebişin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?