Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sendende bekliyoruz güzel haberi kaç gün kaldı canm

Günaydin canimmm. Benim bugün ignenin 10. Aşılamanin 8. Günü ama öksürük bogaz agrisi var sadece sanki buz üstünde yatmişiz. Bu öksürüge pek umudum yok oksürürken parcalaniyorum resmen.zaten hiç bir belirtide yok canim.oyüzden saldim gitti .artik hayirlisi.

Günaydın cann hiç oyle düşünme rabbim nasip ettiyse olur hayırlısı olsun inşalla h haftaya güzel haberi alırız.

Cnm sen napiyosun esin test yaptirdimi tekrardan ne zaman yapilcak insallah hersey holundadir
Ben iyiyim kuzum. Eşim henüz test yaptırmadı 12 ocakta 3 sy olcak ondan sonra yaptırcak bakalım. Merak ediyoruz biz de. Sen nasılsın canım bebişin nasıl

Ben iyiyim kuzum. Eşim henüz test yaptırmadı 12 ocakta 3 sy olcak ondan sonra yaptırcak bakalım. Merak ediyoruz biz de. Sen nasılsın canım bebişin nasıl

Hadi bakalim bisey kalmamis bizde iyiyiz iste coo şükür dun hittik doktora sagligimiz yerindeymis %90 erkek dedi ama haftaya tekrar gidicez bakalim insallah 2019 basinda sendende hayirli hayirli haberler alcagimiza inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…