Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalim bisey kalmamis bizde iyiyiz iste coo şükür dun hittik doktora sagligimiz yerindeymis %90 erkek dedi ama haftaya tekrar gidicez bakalim insallah 2019 basinda sendende hayirli hayirli haberler alcagimiza inaniyorum
Ay ne güzel bi haber maşallah size oğluş geliyo canım, bu topiğin ilk bebeği :) ❤
İnşallahh canım 2019 uğuruyla gelir ve ilk aylarında burdan ben de diğer arkadaşlarımdan hamile haberi veririz artık inşallah ❤

Canım sadece göğsüm agrıyor ama onu belirti olarak saymıyorum normalde de adete yakın cok agrım oluyor, dün birazcık kasık agrım oldu o kadar. Başka da bi belirtim yok canım

Naz tatlım
yazışmaları tek solukta okudum heycanla senin haberini bekliyorum
Aynı gün ovitrelle yaptırmışız benimde göğüslerim çok ama çok sızlıyor lakin idrar testleri hep negatif bu gün 14. Günüm ama kan vermeme gerek yok sanırım olsa dün idrarda çıkardı herhalde
Senden çok güzel haberler alacağımıza inanıyorum strese sokma kendini bi duş al rahatlamaya çalış tahlil sonucunu beklerken zaman donuyor sanki değil mi? olsun yeterki sonuç hayır olsun inşallah canım

Kızlar o kadar şanssızım ki cihazlar arızalanmış tahliller pazartesiye kalmış, bi de özel hastane.

Kıyamam yaaa
Üzülme kuzum ne diyim bilemedim
Olsun bak ne şirin bi ikinci çizgin var 14. Güne ovitrellenin etkisi filan falan kalmaz canım
Test yapınca ilk halini diğerleriyle koyaslama bak görüyorsun zaman geçince netleşiyor
Bak aynı gün yaptık ovitrelleyi işte benimki 11. Gün bitti ikinci çizgi geneldede hep öyle olur maximum 12. Gün oda zorla görülecek kadar sililk olarak görülür yani böyle net değil artık beklemekten başka yapacak bir şey yok kuzum gönlünü ferah tutasın

Kızlar o kadar şanssızım ki cihazlar arızalanmış tahliller pazartesiye kalmış, bi de özel hastane.
Ay inanmıyorum kuzum ya ben de heyecanla okuyodum sonuç görürüm belki diye. Başka bi hastaneye mi gitsen, ya da bekleyebilirsen pazartesiyi bekle canım

kuzum kan versene. Adet olana kadar umut vardır. Sana da iki hafta olmuş

Canim sali gününe daha cok var insallah büyür yumoslar...benimde bu ay yavas büyüyo diye üzülüyordum son 2 gunde 6.5 7mm büyüdüler bir anda.senin regli döngün uzun bence doktorunada soyle

Herkese merhaba. Yaklasik 1 aydir okuyorum ama hala sona gelemedim. Artik yazayim dedim. 2. Asilamami Carsamba gunu oldum. Her sey cok iyi gitti. Insallah bu sefer olucak. Cok guzel umut hikayeleri var burada. Okudukca moral buluyoruz. Birnsuru topic takip ettim hep sonlandi. Ama burada bayagi birliktelik olusmus. Hamile kalanlar bile birakip gitmemis. Insallah herkes en kisa zamanda kucagina alsin bebisini. Universitede cocugum olmazsa intihar ederim demistim buyuk konusmusum, suan ugrasip duruyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…