- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.161
Belirtilerin nelerdi canmAmin canım benim. Allahım burdaki herkesin gönlüne göre versin
Ay ne güzel bi haber maşallah size oğluş geliyo canım, bu topiğin ilk bebeği :) ❤Hadi bakalim bisey kalmamis bizde iyiyiz iste coo şükür dun hittik doktora sagligimiz yerindeymis %90 erkek dedi ama haftaya tekrar gidicez bakaliminsallah 2019 basinda sendende hayirli hayirli haberler alcagimiza inaniyorum
Canım sadece göğsüm agrıyor ama onu belirti olarak saymıyorum normalde de adete yakın cok agrım oluyor, dün birazcık kasık agrım oldu o kadar. Başka da bi belirtim yok canımBelirtilerin nelerdi canm
Anladm canm çıktı mi kan sonucunCanım sadece göğsüm agrıyor ama onu belirti olarak saymıyorum normalde de adete yakın cok agrım oluyor, dün birazcık kasık agrım oldu o kadar. Başka da bi belirtim yok canım
Canım sadece göğsüm agrıyor ama onu belirti olarak saymıyorum normalde de adete yakın cok agrım oluyor, dün birazcık kasık agrım oldu o kadar. Başka da bi belirtim yok canım
AminnnnInsallah kuzum 2019 ilk aylarinda hepimizin yüzü gülsün
Kızlar o kadar şanssızım ki cihazlar arızalanmış tahliller pazartesiye kalmış, bi de özel hastane.
Kızlar o kadar şanssızım ki cihazlar arızalanmış tahliller pazartesiye kalmış, bi de özel hastane.
Ay inanmıyorum kuzum ya ben de heyecanla okuyodum sonuç görürüm belki diye. Başka bi hastaneye mi gitsen, ya da bekleyebilirsen pazartesiyi bekle canımKızlar o kadar şanssızım ki cihazlar arızalanmış tahliller pazartesiye kalmış, bi de özel hastane.
Neresi silik yahu ayan beyan ortada işte :) tabi kan testinden sonra emin olabiliriz o zaman seviniriz inşallah :))Kızlar son hali
Canım makina yapılmış. Bir bucukta belli olcakBaska hastane yok mu
kuzum kan versene. Adet olana kadar umut vardır. Sana da iki hafta olmuşNaz tatlım
yazışmaları tek solukta okudum heycanla senin haberini bekliyorum
Aynı gün ovitrelle yaptırmışız benimde göğüslerim çok ama çok sızlıyor lakin idrar testleri hep negatif bu gün 14. Günüm ama kan vermeme gerek yok sanırım olsa dün idrarda çıkardı herhalde
Senden çok güzel haberler alacağımıza inanıyorum strese sokma kendini bi duş al rahatlamaya çalış tahlil sonucunu beklerken zaman donuyor sanki değil mi? olsun yeterki sonuç hayır olsun inşallah canım
Devlet hastanelerinn acilinde de kan alınıyor 1 saatte cikiyo sonuçCanım
Canım makina yapılmış. Bir bucukta belli olcak
Sağlıklı olsun da canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallahBugun gittik cnm %90 erkek dedi haftaya tekrardan bakilcak pipi resmi felan cekti ama tabi yinede bekliyorum haftaya daha net olur diye
Canım
Canım testlerine baktımCanım
Kızlar doktordan geldim
Güzel baktı bu kadın en büyüğü 10 mm olmak üzere bir sürü yumoş varmış
Salı günü tekrar gel bakalım büyüyebilir dedi
Ama önceki doktor da haklıydı galiba bu ay büyümedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?