- 23 Kasım 2016
- 1.409
- 1.507
- 133
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.181
Ayyyy çok sevindim, ben demiştim, net hamilesin bitanem, p.tesi artışa bakcaklardır, bence tadını çıkarKızlar kan değerim 70 çıktı. Tam teyit etmeleri için pazartesi tekrardan tahlil istiyorlar. Ne dersiniz kızlar hamile miyiiim
İnşallah canım benim. Allahım sizlere de nasip etsin en kısa sürede. Kimseyi evlatsız bırakmasın RabbimAyyyy çok sevindim, ben demiştim, net hamilesin bitanem, p.tesi artışa bakcaklardır, bence tadını çıkar
Amin cnm, senin ilk bebekmi , başka çocuk varmı?İnşallah canım benim. Allahım sizlere de nasip etsin en kısa sürede. Kimseyi evlatsız bırakmasın Rabbim
Kızlar kan değerim 70 çıktı. Tam teyit etmeleri için pazartesi tekrardan tahlil istiyorlar. Ne dersiniz kızlar hamile miyiiim
İlk bebeğim kuzum.Amin cnm, senin ilk bebekmi , başka çocuk varmı?
Canım benim çok teşekkür ederim, ne yazacagımı bilemiyorum şokta gibiyim hatta. Allahım herkese tattırsın bu duyguyu. Sizlerden duymayı canı gönülden istiyorum bu haberi
İşte günün güzel haberiiii
Çok şükürr Elhamdulillaaahh
Canım sıhhatle kucağına alasın inşallaaahh
Hala ovitrellenin etkisimi demezsin artık cicim bal gibi hamilesin şükürler olsun
Bende idrarda pozitifi göremediğim halde yarım saat önce kan verdim
yordu bu gerilim artık yoksada yok derim böyle her göğsüm sızladığında bi halleniyorum
Belkide ovitrellenin etkisidir bu göğüs ucu sızısı
Ay çok sevindim yaaa rahatla artık sende şöyle deriinn bi nefes al öyleki rahmine kadar ulaşsın oksijen vesveselerden arındır içini
değer artacakmı
kese görüncekmi
kalp atışı ne zaman
bunlar gelir artık aklıma ama bu soruların seni yormadına izin verme gebeliğinin her anının tadını çıkar tekrar tekrar hayırlı oldun kuzum sıhhatle kavuşasın hayrını göresin inşallaahh
Oyyy rabbim tamamına erdirsin, benimde iki oğlum var, küçüğü 13 yaşında Bi tane daha istiyoruz 9 aydır uğraşıyorum bendeİlk bebeğim kuzum.
İnşallahhhhhCanım benim çok teşekkür ederim, ne yazacagımı bilemiyorum şokta gibiyim hatta. Allahım herkese tattırsın bu duyguyu. Sizlerden duymayı canı gönülden istiyorum bu haberi
Kızlar kan değerim 70 çıktı. Tam teyit etmeleri için pazartesi tekrardan tahlil istiyorlar. Ne dersiniz kızlar hamile miyiiim
Benimde sonucum geldi
bu ay için umut bitti
0,33
Hayırlısı olsun canım bence hala büyüme ihtimalleri var. Evet diğer doktor belki yanılmamış ama insan yeterince açıklama duymak istiyo, o konuda seni çok tatmin etmemişti. Şimdi için biraz daha rahattır benceKızlar doktordan geldim
Güzel baktı bu kadın en büyüğü 10 mm olmak üzere bir sürü yumoş varmış
Salı günü tekrar gel bakalım büyüyebilir dedi
Ama önceki doktor da haklıydı galiba bu ay büyümedi
Merhaba canım hoş geldin topiğimize :) aşılaman hayırlı olsun, inşallah sağlıkla hemen gelsin bebeğin. İnsan hep hemen oluvericek diye düşünüyo büyük konuşuyo ama işte bizim de sınavımız böyle. Olsun sağlık olsun da bi gün mutlaka bebişler de gelicekHerkese merhaba. Yaklasik 1 aydir okuyorum ama hala sona gelemedim. Artik yazayim dedim. 2. Asilamami Carsamba gunu oldum. Her sey cok iyi gitti. Insallah bu sefer olucak. Cok guzel umut hikayeleri var burada. Okudukca moral buluyoruz. Birnsuru topic takip ettim hep sonlandi. Ama burada bayagi birliktelik olusmus. Hamile kalanlar bile birakip gitmemis. Insallah herkes en kisa zamanda kucagina alsin bebisini. Universitede cocugum olmazsa intihar ederim demistim buyuk konusmusum, suan ugrasip duruyoruz.
Hakkinda hayirlisi olsun canim.bende surekli goguslerimi mincikliyorum agri sanci varmi diye yok. Hakkimizda hayirlisi
Ay inanmıyorum yaa maşallah canım benimKızlar kan değerim 70 çıktı. Tam teyit etmeleri için pazartesi tekrardan tahlil istiyorlar. Ne dersiniz kızlar hamile miyiiim
Valla benim çok sızlıyordu ama kof çıktı ovitrellenin etkisiymiş demekki
aşılamayı Düşünüyordum ama normal olma şandı ile aşılama şandı arasında ciddi füşük bir ihtimal var dedi sonrada
Doktorum Rabia babalıoğlu diye bi doktoru önerfi böyle sebepsiz kusırlıklatla ilgileniyormuş bu ay ona gitmeyi planlıyorım
Hayırlısını istedim hep demekki bu ayda hayırlı değilmiş 19 ay olmuş oldu böylece...
Senden de hayırlı haberler bekliyoruz canım hiç belli olmaz, inşallah müjdeyi verirsin bize :)
İşte günün güzel haberiiii
Çok şükürr Elhamdulillaaahh
Canım sıhhatle kucağına alasın inşallaaahh
Hala ovitrellenin etkisimi demezsin artık cicim bal gibi hamilesin şükürler olsun
Bende idrarda pozitifi göremediğim halde yarım saat önce kan verdim
yordu bu gerilim artık yoksada yok derim böyle her göğsüm sızladığında bi halleniyorum
Belkide ovitrellenin etkisidir bu göğüs ucu sızısı
Ay çok sevindim yaaa rahatla artık sende şöyle deriinn bi nefes al öyleki rahmine kadar ulaşsın oksijen vesveselerden arındır içini
değer artacakmı
kese görüncekmi
kalp atışı ne zaman
bunlar gelir artık aklıma ama bu soruların seni yormadına izin verme gebeliğinin her anının tadını çıkar tekrar tekrar hayırlı oldun kuzum sıhhatle kavuşasın hayrını göresin inşallaahh
Şimdi gördüm çok üzüldümBenimde sonucum geldi
bu ay için umut bitti
0,33
Canım benim çok çok teşekkür ederim. Doktor da daha yeni hamilelik dedi, adet günüm de gelmedi daha. Canım senle konuşmuştuk göğüslerim çok agrıyor diye ama hamilelikle ilgisi yok, o gün dostinex içtim geçer gibi oldu. Dün kasıklarımda agrı oldu hafiften sadece o kadar. Başka da belirtim yok kuzum. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa süredeAy inanmıyorum yaa maşallah canım benimkesin hamilesinn, bu kadar yüksek bi değer iğne etkisinden çıkmaz. İğnenin ilk günleri bile onun etkisiyle en fazla 100 civarı çıkıyomuş değer, senin bak kaçıncı günün. Tabi sen yine pazartesi mutlaka ver ama çok şükür hamilesin bize belirtilerinden de bahseder misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?