Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amiin canım benim isteyen herkese nasip olsun inşallah. Göğüs ağrısı prolaktin de olabilir ama bence asıl sebep gebelik şu an canım. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini ❤ bat ne zaman canım

Canim aslinda sebepsiz infertilitede asılamanin tutma ihtimali yukseliyor cünkü eger sende bir problem yoksa eşinin sperm degerleri iyiyse ihtimal cogaliyor. Tabi yinede biz elimizden geleni yapiyoruz zamanini rabbim biliyor.
Doğru söylüyorsun tatlım adet olunca giderim artık bakalım ne dicek belki aşılama der dediğin gibi
şimdi sadece çok üzgünüm

Aynen canim bende mincikliyorum cekesliyorum tik yok artik minciklamaktan çürüdüler

Doğru söylüyorsun tatlım adet olunca giderim artık bakalım ne dicek belki aşılama der dediğin gibi
şimdi sadece çok üzgünüm
Kuzum ben 5 kere çatlatma iğnesi oldum. 5. De tuttu. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyordu. İçini ferah tut kuzum olur Rabbimin izniyle. Ben bi kere meryem suresi okudum, onun faziletine inanıyorum

Şimdi gördüm çok üzüldüm ama moral bozmak yok bu ay olmazsa diğer ay olur yeter ki sabırla bekleyelim
Haklısın canım var bi hayır bilemiyoruz ama insan üzülüyor işte elimde değil içim buruk buruk
İstemsiz ağlıyorum
Yinede
naz ın güzel haberi ve burada benimle aynı hasreti çekenlerin desteği enerji veriyor elhamdülillah

Aynen böyle düşünüyorum. En azından burdaki enerjiyle güç buluyoruz, bizim de yüzümüz gülecek inanıyorum canım

Canım seni bizden iyi kimse anlayamaz. O yüzden ben buraya gece gündüz girdim. Bu ay da umudum yoktu. Testi dün öylesine yaptım hatta inanamadım kan verene kadar. Ağla içini dök ama hep umutlu ol. Çünkü rabbim verecek inanıyorum

Kuzum ben 5 kere çatlatma iğnesi oldum. 5. De tuttu. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyordu. İçini ferah tut kuzum olur Rabbimin izniyle. Ben bi kere meryem suresi okudum, onun faziletine inanıyorum

Ben daha 2. Kez ovitrelle oldum canım
Okuyorum kuzum meryem suresini inanıyorum en doğru zamanda olacaktır inşallah
2 kimyasalım var geçen sene ve bir boş gebelikten kürtaj oldum bu sene ocakta kürtajdan sonra bi dahada hamile kalamadım

Sağ ol kuzum, senin de desteklerini hiçbir zaman unutmayacagım. Allah o temiz kalbine göre versin inşallah

Kuzum ben kimyasal gebelik bile geçirmedim düşün hiç umudum yoktu. Çatlatma iğnesinde son hakkım kalmıştı hatta ben bu ay adet olursam aşılama istiyordum. Ummadığım bi anda geldi. Bi de canım ilişki sırasında kafanı rahat tut. Ben bu ay oturma odasında denedim. Hemen neşeli bişeyler açtım tvden kafam dagılsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…