- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.201
Amiin canım benim isteyen herkese nasip olsun inşallah. Göğüs ağrısı prolaktin de olabilir ama bence asıl sebep gebelik şu an canım. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini ❤ bat ne zaman canımCanım benim çok çok teşekkür ederim. Doktor da daha yeni hamilelik dedi, adet günüm de gelmedi daha. Canım senle konuşmuştuk göğüslerim çok agrıyor diye ama hamilelikle ilgisi yok, o gün dostinex içtim geçer gibi oldu. Dün kasıklarımda agrı oldu hafiften sadece o kadar. Başka da belirtim yok kuzum. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa sürede
Tebrikler canım yumurtlamadan 14 gün sonra değer en düşük 33 le 220 arası değişiyormuş gayet normal yani senin 14.gün sanırımKızlar kan değerim 70 çıktı. Tam teyit etmeleri için pazartesi tekrardan tahlil istiyorlar. Ne dersiniz kızlar hamile miyiiim
Doğru söylüyorsun tatlım adet olunca giderim artık bakalım ne dicek belki aşılama der dediğin gibiCanim aslinda sebepsiz infertilitede asılamanin tutma ihtimali yukseliyor cünkü eger sende bir problem yoksa eşinin sperm degerleri iyiyse ihtimal cogaliyor. Tabi yinede biz elimizden geleni yapiyoruz zamanini rabbim biliyor.
Amiin canım benim isteyen herkese nasip olsun inşallah. Göğüs ağrısı prolaktin de olabilir ama bence asıl sebep gebelik şu an canım. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini ❤ bat ne zaman canım
Evet canım bugün tam 14.günümTebrikler canım yumurtlamadan 14 gün sonra değer en düşük 33 le 220 arası değişiyormuş gayet normal yani senin 14.gün sanırım
Kuzum ben 5 kere çatlatma iğnesi oldum. 5. De tuttu. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyordu. İçini ferah tut kuzum olur Rabbimin izniyle. Ben bi kere meryem suresi okudum, onun faziletine inanıyorumDoğru söylüyorsun tatlım adet olunca giderim artık bakalım ne dicek belki aşılama der dediğin gibi
şimdi sadece çok üzgünüm
Canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan değerim 70 çıktı. Tam teyit etmeleri için pazartesi tekrardan tahlil istiyorlar. Ne dersiniz kızlar hamile miyiiim
Haklısın canım var bi hayır bilemiyoruz ama insan üzülüyor işte elimde değil içim buruk burukŞimdi gördüm çok üzüldümama moral bozmak yok bu ay olmazsa diğer ay olur yeter ki sabırla bekleyelim
Amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim inşallah ben de 7 haftalık hamileyimEvet canım bugün tam 14.günümEn kısa sürede rabbim sizlere de nasip etsin
Ben de hep kontrol ediyorum ama henüz bende de tık yok valla. Belki daha ancak başlar belirtiler canım hemen olumsuz düşünmeyelimAynen canim bende mincikliyorum cekesliyorum tik yok artik minciklamaktan çürüdüler
Üzme kendini canım vakti var bu ay değilmiş demek ki. Hepimiz üzülüyoruz tabi ama hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah AllahVe ben bu ay da adet oldum...
Aynen böyle düşünüyorum. En azından burdaki enerjiyle güç buluyoruz, bizim de yüzümüz gülecek inanıyorum canımHaklısın canım var bi hayır bilemiyoruz ama insan üzülüyor işte elimde değil içim buruk buruk
İstemsiz ağlıyorum
Yinede
naz ın güzel haberi ve burada benimle aynı hasreti çekenlerin desteği enerji veriyor elhamdülillah
Canım seni bizden iyi kimse anlayamaz. O yüzden ben buraya gece gündüz girdim. Bu ay da umudum yoktu. Testi dün öylesine yaptım hatta inanamadım kan verene kadar. Ağla içini dök ama hep umutlu ol. Çünkü rabbim verecek inanıyorumHaklısın canım var bi hayır bilemiyoruz ama insan üzülüyor işte elimde değil içim buruk buruk
İstemsiz ağlıyorum
Yinede
naz ın güzel haberi ve burada benimle aynı hasreti çekenlerin desteği enerji veriyor elhamdülillah
Kuzum ben 5 kere çatlatma iğnesi oldum. 5. De tuttu. Sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyordu. İçini ferah tut kuzum olur Rabbimin izniyle. Ben bi kere meryem suresi okudum, onun faziletine inanıyorum
Aynen böyle düşünüyorum. En azından burdaki enerjiyle güç buluyoruz, bizim de yüzümüz gülecek inanıyorum canım
Sağ ol kuzum, senin de desteklerini hiçbir zaman unutmayacagım. Allah o temiz kalbine göre versin inşallahAmiin canım benim isteyen herkese nasip olsun inşallah. Göğüs ağrısı prolaktin de olabilir ama bence asıl sebep gebelik şu an canım. Sağlıkla kucağına al inşallah bebişini ❤ bat ne zaman canım
Evet canım söyledimCanim sali gününe daha cok var insallah büyür yumoslar...benimde bu ay yavas büyüyo diye üzülüyordum son 2 gunde 6.5 7mm büyüdüler bir anda.senin regli döngün uzun bence doktorunada soyle
Kuzum ben kimyasal gebelik bile geçirmedim düşün hiç umudum yoktu. Çatlatma iğnesinde son hakkım kalmıştı hatta ben bu ay adet olursam aşılama istiyordum. Ummadığım bi anda geldi. Bi de canım ilişki sırasında kafanı rahat tut. Ben bu ay oturma odasında denedim. Hemen neşeli bişeyler açtım tvden kafam dagılsın diye.Ben daha 2. Kez ovitrelle oldum canım
Okuyorum kuzum meryem suresini inanıyorum en doğru zamanda olacaktır inşallah
2 kimyasalım var geçen sene ve bir boş gebelikten kürtaj oldum bu sene ocakta kürtajdan sonra bi dahada hamile kalamadım
Üzülüyorum elimde değil..Üzme kendini canım vakti var bu ay değilmiş demek ki. Hepimiz üzülüyoruz tabi ama hayırlı vakitte hayırlı evlatlar versin inşallah Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?