Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Haklısın canım ağlamak rahatlatıyor yoksa hep boğazım füğüm düğüm oluyorum
Dediğin gibi şu inanç olmasa bu süreç çekilirmi
Olacak inşallah hepimizin olacak inşallah

Aynen rahatladım canım
Bu doktor ölçtü biçti en azından yumurtaları
Uzun uzun baktı

Oyyy çok şükür canım inşallah 9 ay sonra minnoştan fırsat bulursan doğum anılarınıda paylaşırsın böyle inşallahh

Canım yemene içmene dikkat et. Yumurtayı yogurdu bol tüket. Bi de ben hayıt çayı kullanmıştım faydasını gördüm.

Sağ ol kuzum, senin de desteklerini hiçbir zaman unutmayacagım. Allah o temiz kalbine göre versin inşallah
Ne demek canım benim ya keşke daha çok bi şey yapabiliyo olsam.. çok teşekkür ederim düşüncelerin için kuzum. Benim için bizim için sadece dua etsen o en büyük mutluluk olur şu an bana :)

Aynen rahatladım canım
Bu doktor ölçtü biçti en azından yumurtaları
Uzun uzun baktı
Evet işte bu bile insanı çok rahatlatıyo. Doktor konısunda kürtaj olduğum dönem aynı şeyleri yaşadım, o zaman ki doktorum hiçbir şey anlatmadan doğru düzgün bakmadan duygusuzca kürtaj yapıcam yarın demişti, mahvetti beni. O zaman şimdi ki doktoruma başladım, evet sonuç değişmedi kürtaj oldum ama beni tatmin eden çok ilgili bi doktora kavuştum şükür. Şimdi her aşamamla titizlikle ilgileniyo sağ olsun

Kızlarr ovitrelle iğnenin etkisi kaç günde geçiyor, 12.günüm silik çıktı ne yapıcağımı şaşırdım aşılamanın 11.günü
Bence umut var gibi görünüyo canım. Çünkü 10 güne iğne etkisi geçiyo. Ama garanti bi sonuç için 14.gün en güzeli. İnşallah gelmiştir bebişin

Merhabalar. İlk topiğinizden beri sizleri takipteyim. Kabul ederseniz artık takipte değil aranızda olmak için geldim. Hemenn hemene hepinizin hikayelerini biliyorum. Hamile sayısı da günden güne arttıkça belki bana da uğur getirir bu topik dedim :) Hepimiz inşallah en kısa zamanda güzel müjdeyi veririz. Benim hikayemde şöyle; klomen ve iğne tedavisinde ikinci aya başladım.ilk ay sonuç alamadık ne yazık ki. Biraz uzun oldu kusura bakmayın

Hoş geldiinn :) bu topik hepimize uğur getiricek inşallah

Hosgeldin canim.rabbim tez zamanda önce göbüşünü sonra kucagini doldursun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…