- 2 Aralık 2017
- 377
- 595
- 53
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.221
Canım seni bizden iyi kimse anlayamaz. O yüzden ben buraya gece gündüz girdim. Bu ay da umudum yoktu. Testi dün öylesine yaptım hatta inanamadım kan verene kadar. Ağla içini dök ama hep umutlu ol. Çünkü rabbim verecek inanıyorum
Canım üzül ama umutsuz olma. Yeniden kalk ayağa. Daha yaşın da genç bu senin için büyük bi avantaj. İlkinde tutacak diye bişe yok, her ay şansın artıyorÜzülüyorum elimde değil..
Aynen rahatladım canımHayırlısı olsun canım bence hala büyüme ihtimalleri var. Evet diğer doktor belki yanılmamış ama insan yeterince açıklama duymak istiyo, o konuda seni çok tatmin etmemişti. Şimdi için biraz daha rahattır bence
Kuzum ben kimyasal gebelik bile geçirmedim düşün hiç umudum yoktu. Çatlatma iğnesinde son hakkım kalmıştı hatta ben bu ay adet olursam aşılama istiyordum. Ummadığım bi anda geldi. Bi de canım ilişki sırasında kafanı rahat tut. Ben bu ay oturma odasında denedim. Hemen neşeli bişeyler açtım tvden kafam dagılsın diye.
Canım yemene içmene dikkat et. Yumurtayı yogurdu bol tüket. Bi de ben hayıt çayı kullanmıştım faydasını gördüm.Kızlar doktordan geldim
Güzel baktı bu kadın en büyüğü 10 mm olmak üzere bir sürü yumoş varmış
Salı günü tekrar gel bakalım büyüyebilir dedi
Ama önceki doktor da haklıydı galiba bu ay büyümedi
Evet canım söyledim
20. Gün ancak büyüyor dedim
Canım hayıt tohumu aldım bende kullanımı biliyor musunCanım yemene içmene dikkat et. Yumurtayı yogurdu bol tüket. Bi de ben hayıt çayı kullanmıştım faydasını gördüm.
Canım ben sabah akşam kaynamış suya atıp demliyodum bir çay kaşıgı, öyle içiyodum. O ay cok güzel büyüdü yumurtam ama tutmadı tabiCanım hayıt tohumu aldım bende kullanımı biliyor musun
Ne demek canım benim ya keşke daha çok bi şey yapabiliyo olsam.. çok teşekkür ederim düşüncelerin için kuzum. Benim için bizim için sadece dua etsen o en büyük mutluluk olur şu an bana :)Sağ ol kuzum, senin de desteklerini hiçbir zaman unutmayacagım. Allah o temiz kalbine göre versin inşallah
O kadar iyi anlıyorum ki... demek istediğim sadece kendini yıpratma vücudunu strese sokup iyice işleri zorlaştırma canımÜzülüyorum elimde değil..
Evet işte bu bile insanı çok rahatlatıyo. Doktor konısunda kürtaj olduğum dönem aynı şeyleri yaşadım, o zaman ki doktorum hiçbir şey anlatmadan doğru düzgün bakmadan duygusuzca kürtaj yapıcam yarın demişti, mahvetti beni. O zaman şimdi ki doktoruma başladım, evet sonuç değişmedi kürtaj oldum ama beni tatmin eden çok ilgili bi doktora kavuştum şükür. Şimdi her aşamamla titizlikle ilgileniyo sağ olsunAynen rahatladım canım
Bu doktor ölçtü biçti en azından yumurtaları
Uzun uzun baktı
Bence umut var gibi görünüyo canım. Çünkü 10 güne iğne etkisi geçiyo. Ama garanti bi sonuç için 14.gün en güzeli. İnşallah gelmiştir bebişinKızlarr ovitrelle iğnenin etkisi kaç günde geçiyor, 12.günüm silik çıktı ne yapıcağımı şaşırdım aşılamanın 11.günü
Canım her sabah testi tekrarlasana , inşallah bebeğin seninledirKızlarr ovitrelle iğnenin etkisi kaç günde geçiyor, 12.günüm silik çıktı ne yapıcağımı şaşırdım aşılamanın 11.günü
Teşekürler canım bende denicem.bu ayCanım ben sabah akşam kaynamış suya atıp demliyodum bir çay kaşıgı, öyle içiyodum. O ay cok güzel büyüdü yumurtam ama tutmadı tabi
Hoş geldiinn :)Merhabalar. İlk topiğinizden beri sizleri takipteyim. Kabul ederseniz artık takipte değil aranızda olmak için geldim. Hemenn hemene hepinizin hikayelerini biliyorum. Hamile sayısı da günden güne arttıkça belki bana da uğur getirir bu topik dedim :) Hepimiz inşallah en kısa zamanda güzel müjdeyi veririz. Benim hikayemde şöyle; klomen ve iğne tedavisinde ikinci aya başladım.ilk ay sonuç alamadık ne yazık ki. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Hoş buldum teşekkür ederim :) bende öyle hissediyorum ve hepiniz için dua ediyorum yakın zamanda daHoş geldiinn :)bu topik hepimize uğur getiricek inşallah
Merhabalar. İlk topiğinizden beri sizleri takipteyim. Kabul ederseniz artık takipte değil aranızda olmak için geldim. Hemenn hemene hepinizin hikayelerini biliyorum. Hamile sayısı da günden güne arttıkça belki bana da uğur getirir bu topik dedim :) Hepimiz inşallah en kısa zamanda güzel müjdeyi veririz. Benim hikayemde şöyle; klomen ve iğne tedavisinde ikinci aya başladım.ilk ay sonuç alamadık ne yazık ki. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Hoş buldum canım teşekkürler. Amiinn inşallah hepimizin. Hatta önce sizin sonra benimHosgeldin canim.rabbim tez zamanda önce göbüşünü sonra kucagini doldursun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?