Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sagol canim benim rabbim karsiligini verir insallah hepimize. Evet topik ugurlu yakinda herkes hamile kalicak mecburen topigin adini degistirmek zorunda kalicaz.

Aynen rahatladım canım
Bu doktor ölçtü biçti en azından yumurtaları
Uzun uzun baktı

Benim doktorumda iyi aslinda ama yumurta olcumlerinde ağzinin icinden kerpetenle laf aliyorum.1 dakka olmadan muayene bitiyor.son yumurta kontrolümde izinliydi hastaneye yeni gelen bir doktora yönlendirdi.o doktor yumurtalara uzun uzun bakti tek tek olcü ve her yumurtayi bana gosterdi birde ultrason ciktisi alip altina not düştü sasirdim.

Canım üzül ama umutsuz olma. Yeniden kalk ayağa. Daha yaşın da genç bu senin için büyük bi avantaj. İlkinde tutacak diye bişe yok, her ay şansın artıyor
Umutsuz değilim asla ama artık ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, bütün arkadaşlarım hamile en yakın arkadaşım hamile imreniyorum ya elimde değil. bir ay daha gitti..

Evet cnm topigi actik hemen hamile haberi aldik zaten uğurlu geldi bize burasi insallaj darisi tez zamanda basiniza cnm dualarimdasin

Umutsuz değilim asla ama artık ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, bütün arkadaşlarım hamile en yakın arkadaşım hamile imreniyorum ya elimde değil. bir ay daha gitti..
Çok iyi anlıyorum neler hissettiğini. 2 yakın arkadaşımım ikinci çocuklarını dünyaya getirmelerine 2-3 hafta gibi bir zaman var. Bu ay regl olunca bende galiba hiç çocuk sahibi olamıycam deyip hemen tüp bebek için doktor ve fiyat araştırmasına başladım. Ama günler geçtikçe kabulleniyo insan çünkü her yeni gün yeni umut. Birde şöyle düşün belki şuan olmaması daha hayırlı senin için belki şuan olsaydı bir sağlık problemi olacaktı ya da düşükle sonuçlanacaktı. Bence Allah bizler için en güzelini hazırladığı için böyle oluyor

kızlar ben 12 aralikta catlatma iğnesini oldum 13 araliktan beridir gunde bir fitil olarak progestan kullaniyorum ve hala adet olamadim 3 gun gecti benim gibi kullanan varmi adetiniz geciktimi progestanla

Evet dediklerine sonuna kadar katılıyorum, eminim ki Allah çok güzel birşey hazırlıyor.. Ama şu sabır yok mu işte çok zor.. Benden sonra evlenen herkes ya hamile ya çocuğu oldu. Sadece bu duyguyu tatmak istiyorum.. Üzülmemek elde değil bunu hepimiz biliyoruz.. Biraz ağlayıp rahatlıyorum sadece..

benimde öyleydi canım aynı zamanlarda evlendigim arkadaşım var ben ikinci düşüğümü yaşarken o ikinci bebek müjdesini aldı gözlerim doluyodu onlarla olduğumda belli etmiyodum ama Rabbim isteyince oluyor ona dua Edip bekliyoruz şükür ben şimdi sağlıkla kucagima almayibekliyorum Rabbim kimseye aratmasin isteyen herkese nasip etsin

Inşallah ya tek yapabileceğimiz dua edip beklemek...

Tek tek okudum 11 sayfa yazmışsınız en son girdiğimden beri gözlerim dolu dolu oldu bebek sevinci yaşayanların mutlulugunu hayal ettım, bir de benim gibi kalamayanların yorumlarını okuyup hüzünlendim.
Allah nasip etsin hepimize de bebeğimiz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…