- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.241
Hoş buldum teşekkür ederim :) bende öyle hissediyorum ve hepiniz için dua ediyorum yakın zamanda daUmutumut82 ve sizden de güzel haberler alacağımızı hissediyorum
Topik zaten uğurlu maşallah. Ben yeni seneninde öyle olacağına inanıyorum.sizi de takip ederken nasıl azimle zayıfladığınızı yaptığınız kürleri duaları hepsini okudum. Bu kadar çabanın mutlaka karşılığı olacaktırInsallah canim 2019 yili hepimize ugurlu gelir
Topik zaten uğurlu maşallah. Ben yeni seneninde öyle olacağına inanıyorum.sizi de takip ederken nasıl azimle zayıfladığınızı yaptığınız kürleri duaları hepsini okudum. Bu kadar çabanın mutlaka karşılığı olacaktır
Aynen rahatladım canım
Bu doktor ölçtü biçti en azından yumurtaları
Uzun uzun baktı
Amin inşallah. Kimse birbirini tanımadan herkes için dua ediyo burda mutlaka birinin duasının kabul saatine denk gelecektirSagol canim benim rabbim karsiligini verir insallah hepimize. Evet topik ugurlu yakinda herkes hamile kalicak mecburen topigin adini degistirmek zorunda kalicaz.
Umutsuz değilim asla ama artık ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, bütün arkadaşlarım hamile en yakın arkadaşım hamile imreniyorum ya elimde değil. bir ay daha gitti..Canım üzül ama umutsuz olma. Yeniden kalk ayağa. Daha yaşın da genç bu senin için büyük bi avantaj. İlkinde tutacak diye bişe yok, her ay şansın artıyor
Stres yapmayı ben de istemiyorum fakat olmadığı her ay insan korkuyor hiç olmayacak mı diye.. Böyle bir durumda nasıl stressiz kalınır bilmiyorumO kadar iyi anlıyorum ki... demek istediğim sadece kendini yıpratma vücudunu strese sokup iyice işleri zorlaştırma canım
Ay ne güzel bi haber maşallah size oğluş geliyo canım, bu topiğin ilk bebeği :) ❤
İnşallahh canım 2019 uğuruyla gelir ve ilk aylarında burdan ben de diğer arkadaşlarımdan hamile haberi veririz artık inşallah ❤
Çok iyi anlıyorum neler hissettiğini. 2 yakın arkadaşımım ikinci çocuklarını dünyaya getirmelerine 2-3 hafta gibi bir zaman var. Bu ay regl olunca bende galiba hiç çocuk sahibi olamıycam deyip hemen tüp bebek için doktor ve fiyat araştırmasına başladım. Ama günler geçtikçe kabulleniyo insan çünkü her yeni gün yeni umut. Birde şöyle düşün belki şuan olmaması daha hayırlı senin için belki şuan olsaydı bir sağlık problemi olacaktı ya da düşükle sonuçlanacaktı. Bence Allah bizler için en güzelini hazırladığı için böyle oluyorUmutsuz değilim asla ama artık ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, bütün arkadaşlarım hamile en yakın arkadaşım hamile imreniyorum ya elimde değil. bir ay daha gitti..
Amiin Allah razı olsun canım ❤Hoş buldum teşekkür ederim :) bende öyle hissediyorum ve hepiniz için dua ediyorum yakın zamanda daUmutumut82 ve sizden de güzel haberler alacağımızı hissediyorum
Mutlaka bi gün olucak hep pozitif ol canımStres yapmayı ben de istemiyorum fakat olmadığı her ay insan korkuyor hiç olmayacak mı diye.. Böyle bir durumda nasıl stressiz kalınır bilmiyorum
Amiin kuzım ben inanıyorum zaten buranın uğuruna ❤Evet cnm topigi actik hemen hamile haberi aldik zaten uğurlu geldi bize burasi insallaj darisi tez zamanda basiniza cnm dualarimdasin
Evet dediklerine sonuna kadar katılıyorum, eminim ki Allah çok güzel birşey hazırlıyor.. Ama şu sabır yok mu işte çok zor.. Benden sonra evlenen herkes ya hamile ya çocuğu oldu. Sadece bu duyguyu tatmak istiyorum.. Üzülmemek elde değil bunu hepimiz biliyoruz.. Biraz ağlayıp rahatlıyorum sadece..Çok iyi anlıyorum neler hissettiğini. 2 yakın arkadaşımım ikinci çocuklarını dünyaya getirmelerine 2-3 hafta gibi bir zaman var. Bu ay regl olunca bende galiba hiç çocuk sahibi olamıycam deyip hemen tüp bebek için doktor ve fiyat araştırmasına başladım. Ama günler geçtikçe kabulleniyo insan çünkü her yeni gün yeni umut. Birde şöyle düşün belki şuan olmaması daha hayırlı senin için belki şuan olsaydı bir sağlık problemi olacaktı ya da düşükle sonuçlanacaktı. Bence Allah bizler için en güzelini hazırladığı için böyle oluyor
Olmaya çalışıyorum...Mutlaka bi gün olucak hep pozitif ol canım
benimde öyleydi canım aynı zamanlarda evlendigim arkadaşım var ben ikinci düşüğümü yaşarken o ikinci bebek müjdesini aldı gözlerim doluyodu onlarla olduğumda belli etmiyodum ama Rabbim isteyince oluyor ona dua Edip bekliyoruz şükür ben şimdi sağlıkla kucagima almayibekliyorum Rabbim kimseye aratmasin isteyen herkese nasip etsinUmutsuz değilim asla ama artık ben de bu duyguyu tatmak istiyorum, bütün arkadaşlarım hamile en yakın arkadaşım hamile imreniyorum ya elimde değil. bir ay daha gitti..
Inşallah ya tek yapabileceğimiz dua edip beklemek...benimde öyleydi canım aynı zamanlarda evlendigim arkadaşım var ben ikinci düşüğümü yaşarken o ikinci bebek müjdesini aldı gözlerim doluyodu onlarla olduğumda belli etmiyodum ama Rabbim isteyince oluyor ona dua Edip bekliyoruz şükür ben şimdi sağlıkla kucagima almayibekliyorum Rabbim kimseye aratmasin isteyen herkese nasip etsin
Ayy hamilesin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et lütfennnnKızlar kan değerim 70 çıktı. Tam teyit etmeleri için pazartesi tekrardan tahlil istiyorlar. Ne dersiniz kızlar hamile miyiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?