Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Insallah canim .

Kızlar bu bugün yaptırdığım progesteron testi sonucum ne demek bilen var mı?

Eklentiler

• 3B5BE277-9062-419E-85D1-753A61EA80B7.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar yine banyoda kitli kaldim bu sefer telefonsuz ve oglumla beraber.neyseki kapi camli cami kirdim.

İşte gün geçmiyorki üzülecek bir haber gelmesin. Komşum bir buçuk aylık hamile olduğunu öğrenmiş. Az önce aradı ağlıyo korunurken nasıl oldu istemiyoduk diye. Üçüncü çocuğu olacak Allah nasip ederse. Biz olsun diye kırk takla atıyoruz millet istemiyorum diye ağlıyo dedim kendi kendime... Dünya işte

hahah ben istiyorum bana versin hakkını :/ hey Allahım istemiyorsa korunsun ..

Kızlar canım çok sıkkın. Bi kaç kişiye kan sonucumu söyledim , doktor pazrtrsi bi daha tahlil istiyor dedim. Çok kendini kaptırma diyorlar , moralim sıfır oldu. Sizce değer düşer mi

Kızlar canım çok sıkkın. Bi kaç kişiye kan sonucumu söyledim , doktor pazrtrsi bi daha tahlil istiyor dedim. Çok kendini kaptırma diyorlar , moralim sıfır oldu. Sizce değer düşer mi
Bu insanlarıda hiç anlamıyorum, allahın izniyle öyle bişey olmıycak, takmaa sen onları kafana stres yapma herşey güzel olucak inşallah

Aferin doktora bayıldım
Hepsi öyle olsa keşke

Canım bak benim de 4 sene önce aynı senin gününde test yaptım
Silik çizgi vardı kan verdim 83 çıkmıştı
2 gün sonra da 179 çıkmıştı. Şimdi oğluşum 4 yaşında
Lütfen rahat ol

Şimdiden boş yere kendini üzüp moralini bozma bence de Allah'ın izniyle güzel olacak herşey. Sende buna inan ki öyle olsun

Malesef çok var böyle olanlar, inanamıyorum ya bi de korunurken hamile kalıyolar. Ne diyelim nasibi varmış yavrunun, onlarında nasibinde 3.çocuk varmış. İnşallah artık bize de gülsün kader

Sen böyle şeylerle canını sıkma canım. İlk başta doktorlar bile şüpheyle yaklaşıyo kimyasal olabilir falan diye. Benim ilk bebeğimde 290 çıktı değerim ve doktor evet pozitif ama şu an tam anlamıyla gebelik var diyemeyiz bekleyip tekrarlıycaz demişti. Sen bol bol dua et. Ben inanıyorum srn hamilesin ve yükselicek değerin

Canım sen moralini bozma ben aşılama yaptığımın zaman kan tahlili yaptırmistim TM hatırlamıyorum ama benimde çok düşük çıkmıştı doktoru mu aradım sonucu vatsaptan gönderdim o tebrik etti hamilesin diye jel vermişti o devam ett dedi bana bende devlette randevu aldım gittim tahlil sonucu mu gösterdim hamileyim bu jrle devam etmem gerek diye reçeteye geçirir misiniz diye neye uğradığmi şaşırdım sen bu sonuca hamilelik mı diyorsun küçücük bir değer var sen ilaç yazdirmaya gelişmişsin diye biz buna gebelik bile demiyoruz dedi bana ben ordan demek ki hamile değilmisim ağlayarak çıktım iki gün sonra tekrarladim iki kattı artmisti canım kusura bakma biraz uzun oldu ama bunlar böyle sen moralini bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…