Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun ignenin 10. Asilamanin 8.gunü doktor asilama yaparken 15.gunde belli olur dedi .acaba ignenin mi 15.günü aşılamaninmi 15.günü

Asilamanin 15.günü tam regli günün 5 ocak haftaya cumartesi pazartesiye kalir en iyisi cuma günü test yapiyim en azindan sogan kürüne başlarim.
Sen evde testini yaparsın canım cuma günü. Ay çok heyecanlıyım senin için de, inşallah şu an içinde bebeğin büyümeye tutunmaya çalışıyodur

Sen evde testini yaparsın canım cuma günü. Ay çok heyecanlıyım senin için de, inşallah şu an içinde bebeğin büyümeye tutunmaya çalışıyodur

Canim olsa hissederdim inanki olunca hissediliyor. Akinti bile yok normal zamanda hep akinti olur o bile yok.arastiriyorum asilama sonrasi hamilelerin hep su gibi akintisi olmuş... olursada mucize olur oyüzden kafam rahat

Canim olsa hissederdim inanki olunca hissediliyor. Akinti bile yok normal zamanda hep akinti olur o bile yok.arastiriyorum asilama sonrasi hamilelerin hep su gibi akintisi olmuş... olursada mucize olur oyüzden kafam rahat
Ben seni hep hamile sanıyorum sonra böyle yorumlarını okuyunca aa diyorum.
Bilinç altımda hamilesin gerçek de olacak bence inanıyorum ben sana ..
Allah bahtını açık etsin inşallah mucizeni versin sana

Kızlar gerçekten iyi ki varsınız. Sizle konuşunca içim ferahlıyor. Allahım gönlünüzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Moralim çok bozulmuştu gerçekten, sevincim kursağımda kaldı resmen

ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi, o kadar kem gözlü insan var ki resmen başkasının mutsuzluğundan beslenen insanlar.. o yüzden sen yüreğini ferah tur bence her şey çok güzel olacak

Hmm ama sperm morfolojimiz kötü diye ben ne yaparsam yapayım olmazmış gibi geldiğinden sevinmiyorum :/
Hiç öyle düşünme canım, inan bizdeki durım belki daha bile kötüdür ama umutla bakmaya çalışıyorum. Morfoloji problemi üzerine yoğunlaşın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…