- 10 Mayıs 2007
- 8.283
- 1.848
- 723
- 39
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.281
Yumurtlamışsın canımKızlar bu bugün yaptırdığım progesteron testi sonucum ne demek bilen var mı?
Ay inanmıyorum canım ya kıyamam size, aman dikkat edin böyle şeylere. Kilitli kalmak, cam falan tehlikeli
Yapsın canım ihmal etmeyin daha fazlaAh ah esime 40 kere dedim yapmadi. Yarin camla beraber yapar artik
Bilmiyorum ama bence aşılamanın 15.günüdür mantıken canımcımKizlar bugun ignenin 10. Asilamanin 8.gunü doktor asilama yaparken 15.gunde belli olur dedi .acaba ignenin mi 15.günü aşılamaninmi 15.günü
Bilmiyorum ama bence aşılamanın 15.günüdür mantıken canımcım
Aşılamanındır büyük ihtimalle.Kizlar bugun ignenin 10. Asilamanin 8.gunü doktor asilama yaparken 15.gunde belli olur dedi .acaba ignenin mi 15.günü aşılamaninmi 15.günü
Aşılama yaptığın gün cankcKizlar bugun ignenin 10. Asilamanin 8.gunü doktor asilama yaparken 15.gunde belli olur dedi .acaba ignenin mi 15.günü aşılamaninmi 15.günü
Aşılama yaptığın gün cankc
Aşılamanındır büyük ihtimalle.
Genelde 14 gün derler yuvarlamış 15 demiş
Sen evde testini yaparsın canım cuma günü. Ay çok heyecanlıyım senin için de, inşallah şu an içinde bebeğin büyümeye tutunmaya çalışıyodurAsilamanin 15.günü tam regli günün 5 ocak haftaya cumartesi pazartesiye kalir en iyisi cuma günü test yapiyim en azindan sogan kürüne başlarim.
Hmm ama sperm morfolojimiz kötü diye ben ne yaparsam yapayım olmazmış gibi geldiğinden sevinmiyorum :/Kaliteli yumurtlama olmuş bu ay canım onu gösteriyo 10-15 yukarısı yumurtlama olduğunu gösteriyo
Sen evde testini yaparsın canım cuma günü. Ay çok heyecanlıyım senin için de, inşallah şu an içinde bebeğin büyümeye tutunmaya çalışıyodur
Bence soğan kürüne gerek kalmayacak güzel haberler alıcaz sendenAsilamanin 15.günü tam regli günün 5 ocak haftaya cumartesi pazartesiye kalir en iyisi cuma günü test yapiyim en azindan sogan kürüne başlarim.
Bence soğan kürüne gerek kalmayacak güzel haberler alıcaz senden
Ben seni hep hamile sanıyorum sonra böyle yorumlarını okuyunca aa diyorum.Canim olsa hissederdim inanki olunca hissediliyor. Akinti bile yok normal zamanda hep akinti olur o bile yok.arastiriyorum asilama sonrasi hamilelerin hep su gibi akintisi olmuş... olursada mucize olur oyüzden kafam rahat
Canım benim asilamada doktor aşılamanin 12. Gunu varsa azda olsa değer yükselir demişti ama sen yinede bekle bence19 aralik catlama ignesi
21 aralik aşilama canim
ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi, o kadar kem gözlü insan var ki resmen başkasının mutsuzluğundan beslenen insanlar.. o yüzden sen yüreğini ferah tur bence her şey çok güzel olacakKızlar gerçekten iyi ki varsınız. Sizle konuşunca içim ferahlıyor. Allahım gönlünüzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Moralim çok bozulmuştu gerçekten, sevincim kursağımda kaldı resmen
Hiç öyle düşünme canım, inan bizdeki durım belki daha bile kötüdür ama umutla bakmaya çalışıyorum. Morfoloji problemi üzerine yoğunlaşın canımHmm ama sperm morfolojimiz kötü diye ben ne yaparsam yapayım olmazmış gibi geldiğinden sevinmiyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?