Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim olsa hissederdim inanki olunca hissediliyor. Akinti bile yok normal zamanda hep akinti olur o bile yok.arastiriyorum asilama sonrasi hamilelerin hep su gibi akintisi olmuş... olursada mucize olur oyüzden kafam rahat
Hayırlısı neyse o olsun canım, daha belirti için de belki erkendir dur bakalım

Üzme kendini boşu boşuna canım ya. Yarın tekrarla testi için rahatlasın hem. Böyle ilk başlarda da pek kimseyle paylaşma herkes moral bozuyo işte

Üzme kendini boşu boşuna canım ya. Yarın tekrarla testi için rahatlasın hem. Böyle ilk başlarda da pek kimseyle paylaşma herkes moral bozuyo işte
Eşim hemen annesine babasına dedi, onlar da sanki her yıl hamile kalıyormuşum gibi tepki verdiler. Yine de umutlanma sen dedi kayınvalidem , tamam belki üzülmemi istemiyor ama insan sevincini de paylaşmak istiyor

Ben seni hep hamile sanıyorum sonra böyle yorumlarını okuyunca aa diyorum.
Bilinç altımda hamilesin gerçek de olacak bence inanıyorum ben sana ..
Allah bahtını açık etsin inşallah mucizeni versin sana

Ahh nerde canim dün hesapladimda nerdeyse 3 yil oldu. Gerci 2 yili bilincsizlikle gecti.ben hergün hamile kalinabiliyor saniyordum öyle yumurtlama günü beta hcg falan yaklasik 1 yil önce ögrendim

Eşim hemen annesine babasına dedi, onlar da sanki her yıl hamile kalıyormuşum gibi tepki verdiler. Yine de umutlanma sen dedi kayınvalidem , tamam belki üzülmemi istemiyor ama insan sevincini de paylaşmak istiyor

Canim o yüzden ben hamile kalirsam 4aylik olana kadar soylemicem. Sakin moralini bozma bende gecen yil hamileligimde eşim hemen görümceme söyledi kadın öyle motivasyonumu bozduki anlatamam kötüyü düsünme...

Çok haklısın canım. İşte o yüzden bebişi görünce hatta kalp atışını görünce söyle herkese. Ben bile şu an öyle düşünüyorum, eşimle ben bilelim sonra söyleriz herkese diyoruz

Kizlar ben size söylüyorum kese gorünene kadar kocaniza bile söylemeyin.

Çok haklısın canım. İşte o yüzden bebişi görünce hatta kalp atışını görünce söyle herkese. Ben bile şu an öyle düşünüyorum, eşimle ben bilelim sonra söyleriz herkese diyoruz

Sen birde annecine söyle bari kadincagiz az meryem suresi okumadi.

Kizlar ben size söylüyorum kese gorünene kadar kocaniza bile söylemeyin.
Benimki benden iyi takip ediyo her şeyimi, o yüzden ondan saklayamam gibi geliyo canım. Ama kan testini bari o öğrenmeden yaptırmak istiyorum, hem ona da sürpriz olur. Bakalım bi hamile kalalım da :)

Benimki benden iyi takip ediyo her şeyimi, o yüzden ondan saklayamam gibi geliyo canım. Ama kan testini bari o öğrenmeden yaptırmak istiyorum, hem ona da sürpriz olur. Bakalım bi hamile kalalım da :)

Insallah canim insallah valla cinsiyet ayrimi yapiyormusun bilmem ama senin icin hep kız çocugu diliyorum.anasina çeksin merhametli vicdanli olsun.

Sen birde annecine söyle bari kadincagiz az meryem suresi okumadi.
Hiç sorma kuzum ya Allah razı olsun anneciğimden. Kalp atışını duymadan söylemiyim diyorum kuzum ya her şey biraz kesinleşsin, onlar bari heyecanla korkuyla beklemesinler o süreci. Diğer bebeğimde sağ olsun annem kayınvalidem eşim hep yanımdaydılar çoğu kontrolde, hep stres yaşadık. Onlara bari mutlu olan kısmını yaşayıyım direkt diyorum. Tabi pek de saklayamıyorum ben böyle şeyleri ama görücez :)

Canım eşim duramadı hemen yetiştirdi cok sinir oldum ama onu da anlamaya çalışıyorum. Ben kendi annemle ablamla dedim ama kız tarafıyla erkek tarafı bir olmuyor

Insallah canim insallah valla cinsiyet ayrimi yapiyormusun bilmem ama senin icin hep kız çocugu diliyorum.anasina çeksin merhametli vicdanli olsun.
Oyy canım benim ya senin güzel kalbini yerim :) hiç cinsiyet ayrımı yapmıyorum kızım olmasını da oğlum olmasını da çok isterim. Allah ne verirse, sağlıkla hayırlısıyla gelsin yeter ki. Çok teşekkür ederim düşüncelerin için, sen de çok merhametlisin çok iyi kalplisin arkadaşım

Canim o yüzden ben hamile kalirsam 4aylik olana kadar soylemicem. Sakin moralini bozma bende gecen yil hamileligimde eşim hemen görümceme söyledi kadın öyle motivasyonumu bozduki anlatamam kötüyü düsünme...
Haklısın kuzum valla. Eltimin ödü kopuyor hamile kalırım diye. Kendinin bi cocugu var niye kıskanıyor anlamıyorum

Canım eşim duramadı hemen yetiştirdi cok sinir oldum ama onu da anlamaya çalışıyorum. Ben kendi annemle ablamla dedim ama kız tarafıyla erkek tarafı bir olmuyor
Doğru canım farklı tarafları oluyo. Eşim de tabi mutluluğunu paylaşmış kötü bi şey değil yaptığı ama senin moralini bozmuşlar. Olsun inşallah her şey çok güzel devam edicek sıkma sen canını

Insallah canim senin bat nezaman di
Benim regl daha dün bitti canım. Klomene devam bu ikinci ayım. İlk ay günde 1 tane kullanmıştım iki yumurtam olmuştu. Bu ay günde iki tane alıyorum. Perşembe kontrol var. Ama biraz endişeliyim bende. Geçen ay çok ağrım olmuştu bu ay öyle aman aman bi ağrım yok. Acaba bümüyor mu yumurtalar diyorum

Hiç öyle düşünme canım, inan bizdeki durım belki daha bile kötüdür ama umutla bakmaya çalışıyorum. Morfoloji problemi üzerine yoğunlaşın canım
Sizde ki sorun neydi ki morfoloji için doktor neofortil verdi ama bilmiyorum..
%2 idi morfoloji son yaptırdığımızda %25 olmuştu

Stres yapma bence bende hiç belirti yoktu ama 22 mm olmuştu gittiğimde illa belirti olacak diye bir şey yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…