- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.301
Hayırlısı neyse o olsun canım, daha belirti için de belki erkendir dur bakalımCanim olsa hissederdim inanki olunca hissediliyor. Akinti bile yok normal zamanda hep akinti olur o bile yok.arastiriyorum asilama sonrasi hamilelerin hep su gibi akintisi olmuş... olursada mucize olur oyüzden kafam rahat
Üzme kendini boşu boşuna canım ya. Yarın tekrarla testi için rahatlasın hem. Böyle ilk başlarda da pek kimseyle paylaşma herkes moral bozuyo işteKızlar gerçekten iyi ki varsınız. Sizle konuşunca içim ferahlıyor. Allahım gönlünüzdekini en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Moralim çok bozulmuştu gerçekten, sevincim kursağımda kaldı resmen
Eşim hemen annesine babasına dedi, onlar da sanki her yıl hamile kalıyormuşum gibi tepki verdiler. Yine de umutlanma sen dedi kayınvalidem , tamam belki üzülmemi istemiyor ama insan sevincini de paylaşmak istiyorÜzme kendini boşu boşuna canım ya. Yarın tekrarla testi için rahatlasın hem. Böyle ilk başlarda da pek kimseyle paylaşma herkes moral bozuyo işte
Ben seni hep hamile sanıyorum sonra böyle yorumlarını okuyunca aa diyorum.
Bilinç altımda hamilesin gerçek de olacak bence inanıyorum ben sana ..
Allah bahtını açık etsin inşallah mucizeni versin sana
Eşim hemen annesine babasına dedi, onlar da sanki her yıl hamile kalıyormuşum gibi tepki verdiler. Yine de umutlanma sen dedi kayınvalidem , tamam belki üzülmemi istemiyor ama insan sevincini de paylaşmak istiyor
Çok haklısın canım. İşte o yüzden bebişi görünce hatta kalp atışını görünce söyle herkese. Ben bile şu an öyle düşünüyorum, eşimle ben bilelim sonra söyleriz herkese diyoruzEşim hemen annesine babasına dedi, onlar da sanki her yıl hamile kalıyormuşum gibi tepki verdiler. Yine de umutlanma sen dedi kayınvalidem , tamam belki üzülmemi istemiyor ama insan sevincini de paylaşmak istiyor
Üzme kendini boşu boşuna canım ya. Yarın tekrarla testi için rahatlasın hem. Böyle ilk başlarda da pek kimseyle paylaşma herkes moral bozuyo işte
Çok haklısın canım. İşte o yüzden bebişi görünce hatta kalp atışını görünce söyle herkese. Ben bile şu an öyle düşünüyorum, eşimle ben bilelim sonra söyleriz herkese diyoruz
Benimki benden iyi takip ediyo her şeyimi, o yüzden ondan saklayamam gibi geliyo canım. Ama kan testini bari o öğrenmeden yaptırmak istiyorum, hem ona da sürpriz olur. Bakalım bi hamile kalalım da :)Kizlar ben size söylüyorum kese gorünene kadar kocaniza bile söylemeyin.
Benimki benden iyi takip ediyo her şeyimi, o yüzden ondan saklayamam gibi geliyo canım. Ama kan testini bari o öğrenmeden yaptırmak istiyorum, hem ona da sürpriz olur. Bakalım bi hamile kalalım da :)
Hiç sorma kuzum ya Allah razı olsun anneciğimden. Kalp atışını duymadan söylemiyim diyorum kuzum ya her şey biraz kesinleşsin, onlar bari heyecanla korkuyla beklemesinler o süreci. Diğer bebeğimde sağ olsun annem kayınvalidem eşim hep yanımdaydılar çoğu kontrolde, hep stres yaşadık. Onlara bari mutlu olan kısmını yaşayıyım direkt diyorum. Tabi pek de saklayamıyorum ben böyle şeyleri ama görücez :)Sen birde annecine söyle bari kadincagiz az meryem suresi okumadi.
Canım eşim duramadı hemen yetiştirdi cok sinir oldum ama onu da anlamaya çalışıyorum. Ben kendi annemle ablamla dedim ama kız tarafıyla erkek tarafı bir olmuyorÇok haklısın canım. İşte o yüzden bebişi görünce hatta kalp atışını görünce söyle herkese. Ben bile şu an öyle düşünüyorum, eşimle ben bilelim sonra söyleriz herkese diyoruz
Oyy canım benim ya senin güzel kalbini yerim :) hiç cinsiyet ayrımı yapmıyorum kızım olmasını da oğlum olmasını da çok isterim. Allah ne verirse, sağlıkla hayırlısıyla gelsin yeter ki. Çok teşekkür ederim düşüncelerin için, sen de çok merhametlisin çok iyi kalplisin arkadaşımInsallah canim insallah valla cinsiyet ayrimi yapiyormusun bilmem ama senin icin hep kız çocugu diliyorum.anasina çeksin merhametli vicdanli olsun.
Haklısın kuzum valla. Eltimin ödü kopuyor hamile kalırım diye. Kendinin bi cocugu var niye kıskanıyor anlamıyorumCanim o yüzden ben hamile kalirsam 4aylik olana kadar soylemicem. Sakin moralini bozma bende gecen yil hamileligimde eşim hemen görümceme söyledi kadın öyle motivasyonumu bozduki anlatamam kötüyü düsünme...
Doğru canım farklı tarafları oluyo. Eşim de tabi mutluluğunu paylaşmış kötü bi şey değil yaptığı ama senin moralini bozmuşlar. Olsun inşallah her şey çok güzel devam edicek sıkma sen canınıCanım eşim duramadı hemen yetiştirdi cok sinir oldum ama onu da anlamaya çalışıyorum. Ben kendi annemle ablamla dedim ama kız tarafıyla erkek tarafı bir olmuyor
Canım çok rahatlattınız beni Allah razı olsun sizdenDoğru canım farklı tarafları oluyo. Eşim de tabi mutluluğunu paylaşmış kötü bi şey değil yaptığı ama senin moralini bozmuşlar. Olsun inşallah her şey çok güzel devam edicek sıkma sen canını
Benim regl daha dün bitti canım. Klomene devam bu ikinci ayım. İlk ay günde 1 tane kullanmıştım iki yumurtam olmuştu. Bu ay günde iki tane alıyorum. Perşembe kontrol var. Ama biraz endişeliyim bende. Geçen ay çok ağrım olmuştu bu ay öyle aman aman bi ağrım yok. Acaba bümüyor mu yumurtalar diyorumInsallah canim senin bat nezaman di
Daha var canım insallah çok güzel haberler alicaksin19 aralik catlama ignesi
21 aralik aşilama canim
Sizde ki sorun neydi kiHiç öyle düşünme canım, inan bizdeki durım belki daha bile kötüdür ama umutla bakmaya çalışıyorum. Morfoloji problemi üzerine yoğunlaşın canım
Stres yapma bence bende hiç belirti yoktu ama 22 mm olmuştu gittiğimde illa belirti olacak diye bir şey yok benceBenim regl daha dün bitti canım. Klomene devam bu ikinci ayım. İlk ay günde 1 tane kullanmıştım iki yumurtam olmuştu. Bu ay günde iki tane alıyorum. Perşembe kontrol var. Ama biraz endişeliyim bende. Geçen ay çok ağrım olmuştu bu ay öyle aman aman bi ağrım yok. Acaba bümüyor mu yumurtalar diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?