Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim her ay ayni olmuyor bazi aylar agri oluyor bazi aylar olmuyor .

Sizde ki sorun neydi ki morfoloji için doktor neofortil verdi ama bilmiyorum..
%2 idi morfoloji son yaptırdığımızda %25 olmuştu
Bizde her şey sorunluydu canım varikoselden dolayı. Varikosel damar genişlemesi olduğu için sperm yollarını daraltıyo ve spermler rahat çıkamıyo, hızını kesiyo ve morfolojik olarak kusurlu çıkıyo. Morfoloji bizde de %2 ydi. Şimdi ameliyat olduk 3 aya yaklaşıyo, promen-k kullanıyoruz ve bi sürü bitkisel kür. Ocağın oratalarında teat yaptırcaz bakalım canım çok merak ediyorum

Tanıyı kim koydu ürolog'a mı gittiniz yoksa kadın doğum mu yönlendirdi bizim sperm sayısı iyi ama morfoloji bozuk ameliyat umarım iyi geçmiştir tez zamanda bebiş haberini buradan okumak istiyorum gerçekten

Canim her ay ayni olmuyor bazi aylar agri oluyor bazi aylar olmuyor .
Hayırlısı artık canım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Çörekotu bal tarçın yiyorum, bu dönem tatlı tüketimini minimumda indirdim, günlük yarım saat kadar yürüyüş yapıyorum. Bide hayıt içiyorum günde bir defa. Ve bol bol dua tabiki

Alacaksın içini rahat tut, inşallah yumoşların büyüyecek çatlayacak ve döllenme olacak bebişinin haberini vereceksin bize
Amin inşallah ağzından bal damlıyor. Benimde eşimde hareket sorunu var.Bakalım bir buçuk ayı geçti ilaç kullanıyor, keçi boynuzu özü, keçi boynuzu suyu, e vitamini, havuç suyu tüketiyor. İnşallah hızda artmıştır, yumurtalar da gelişir güzel haberleri buradan vermek banada nasip olur

Allah'ım inşallah nasip etsin huzursuzlanma ümitsizlenme yeterli olanların nasıl oluyorsa bizimde bir şekilde olacak Allah'ın izninle..

Tanıyı kim koydu ürolog'a mı gittiniz yoksa kadın doğum mu yönlendirdi bizim sperm sayısı iyi ama morfoloji bozuk ameliyat umarım iyi geçmiştir tez zamanda bebiş haberini buradan okumak istiyorum gerçekten
Canım bende bi sorun çıkmadıkça kendi kadın doğum doktorum eşine de bi baktıralım dedi, üroloğa gitseniz daha da iyi olur dedi. Biz de hemen üroloğa gittik, el muayenesinde anladı zaten varikosel var dedi, spermleri etkiliyo bu büyük ihtimalle, bi test yaptıralım görelim dedi ve sonuçlar zaten kötüydü. Ameliyat öneriyorum çok faydasını görürsünüz dedi. Varikosel kalkmadan ilaçların pek bi etkisini göremezsiniz dedi biz de hemen ameliyat olduk canım. Çok teşekkür ederim canım inşallah artık burdan hepimiz güzel haberi verelim

Yapılabilecek en güzel şeyleri yapıyosun canım, hepsi yumurta gelişimine büyük katkı sağlıyo. Hiç merak etme gayet güzrl büyümüş olucaktır yumurtaların

Ahh nerde canim dün hesapladimda nerdeyse 3 yil oldu. Gerci 2 yili bilincsizlikle gecti.ben hergün hamile kalinabiliyor saniyordum öyle yumurtlama günü beta hcg falan yaklasik 1 yil önce ögrendim
Aynen bende yeni öğrendim diğer hamileliklerim tamamen tesadüf hiç uğraşmadık birde nasıl oldu anlamadım ama malesef sonuç hüsran oldu

Son düzenleme:
Yapılabilecek en güzel şeyleri yapıyosun canım, hepsi yumurta gelişimine büyük katkı sağlıyo. Hiç merak etme gayet güzrl büyümüş olucaktır yumurtaların
Amin inşallah kuzucum. Tabi eş faktörü de önemli umarım eşimin hızında da artış olmuştur da sonuç alırız artık tez vakitte

Amin inşallah kuzucum. Tabi eş faktörü de önemli umarım eşimin hızında da artış olmuştur da sonuç alırız artık tez vakitte
Bence o kadar takviye mutlaka işe yarıyodur canım benim. Biz de bir sürü şey kullanıyoruz ve etkisi olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel haberler vericez yakında ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…