- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.321
Benim regl daha dün bitti canım. Klomene devam bu ikinci ayım. İlk ay günde 1 tane kullanmıştım iki yumurtam olmuştu. Bu ay günde iki tane alıyorum. Perşembe kontrol var. Ama biraz endişeliyim bende. Geçen ay çok ağrım olmuştu bu ay öyle aman aman bi ağrım yok. Acaba bümüyor mu yumurtalar diyorum
Daha var canım insallah çok güzel haberler alicaksin
Bizde her şey sorunluydu canım varikoselden dolayı. Varikosel damar genişlemesi olduğu için sperm yollarını daraltıyo ve spermler rahat çıkamıyo, hızını kesiyo ve morfolojik olarak kusurlu çıkıyo. Morfoloji bizde de %2 ydi. Şimdi ameliyat olduk 3 aya yaklaşıyo, promen-k kullanıyoruz ve bi sürü bitkisel kür. Ocağın oratalarında teat yaptırcaz bakalım canım çok merak ediyorumSizde ki sorun neydi kimorfoloji için doktor neofortil verdi ama bilmiyorum..
%2 idi morfoloji son yaptırdığımızda %25 olmuştu
Tanıyı kim koydu ürolog'a mı gittiniz yoksa kadın doğum mu yönlendirdi bizim sperm sayısı iyi ama morfoloji bozukBizde her şey sorunluydu canım varikoselden dolayı. Varikosel damar genişlemesi olduğu için sperm yollarını daraltıyo ve spermler rahat çıkamıyo, hızını kesiyo ve morfolojik olarak kusurlu çıkıyo. Morfoloji bizde de %2 ydi. Şimdi ameliyat olduk 3 aya yaklaşıyo, promen-k kullanıyoruz ve bi sürü bitkisel kür. Ocağın oratalarında teat yaptırcaz bakalım canım çok merak ediyorum
İnşallah bende güzel sonuçlar alırım perşembe gittiğimdeStres yapma bence bende hiç belirti yoktu ama 22 mm olmuştu gittiğimde illa belirti olacak diye bir şey yok bence
Hayırlısı artık canım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Çörekotu bal tarçın yiyorum, bu dönem tatlı tüketimini minimumda indirdim, günlük yarım saat kadar yürüyüş yapıyorum. Bide hayıt içiyorum günde bir defa. Ve bol bol dua tabikiCanim her ay ayni olmuyor bazi aylar agri oluyor bazi aylar olmuyor .
Alacaksın içini rahat tut, inşallah yumoşların büyüyecek çatlayacak ve döllenme olacak bebişinin haberini vereceksin bizeİnşallah bende güzel sonuçlar alırım perşembe gittiğimde
Amin inşallah ağzından bal damlıyor. Benimde eşimde hareket sorunu var.Bakalım bir buçuk ayı geçti ilaç kullanıyor, keçi boynuzu özü, keçi boynuzu suyu, e vitamini, havuç suyu tüketiyor. İnşallah hızda artmıştır, yumurtalar da gelişir güzel haberleri buradan vermek banada nasip olurAlacaksın içini rahat tut, inşallah yumoşların büyüyecek çatlayacak ve döllenme olacak bebişinin haberini vereceksin bize
Allah'ım inşallah nasip etsinAmin inşallah ağzından bal damlıyor. Benimde eşimde hareket sorunu var.Bakalım bir buçuk ayı geçti ilaç kullanıyor, keçi boynuzu özü, keçi boynuzu suyu, e vitamini, havuç suyu tüketiyor. İnşallah hızda artmıştır, yumurtalar da gelişir güzel haberleri buradan vermek banada nasip olur
O kadar haklısınki Rabbimin ol demesine bakıyor sadece. İnşallah hepimiz sırayla paylaşırız güzel haberleriAllah'ım inşallah nasip etsinhuzursuzlanma ümitsizlenme yeterli olanların nasıl oluyorsa bizimde bir şekilde olacak Allah'ın izninle..
Canım bende bi sorun çıkmadıkça kendi kadın doğum doktorum eşine de bi baktıralım dedi, üroloğa gitseniz daha da iyi olur dedi. Biz de hemen üroloğa gittik, el muayenesinde anladı zaten varikosel var dedi, spermleri etkiliyo bu büyük ihtimalle, bi test yaptıralım görelim dedi ve sonuçlar zaten kötüydü. Ameliyat öneriyorum çok faydasını görürsünüz dedi. Varikosel kalkmadan ilaçların pek bi etkisini göremezsiniz dedi biz de hemen ameliyat olduk canım. Çok teşekkür ederim canım inşallah artık burdan hepimiz güzel haberi verelimTanıyı kim koydu ürolog'a mı gittiniz yoksa kadın doğum mu yönlendirdi bizim sperm sayısı iyi ama morfoloji bozukameliyat umarım iyi geçmiştir tez zamanda bebiş haberini buradan okumak istiyorum gerçekten
Yapılabilecek en güzel şeyleri yapıyosun canım, hepsi yumurta gelişimine büyük katkı sağlıyo. Hiç merak etme gayet güzrl büyümüş olucaktır yumurtalarınHayırlısı artık canım ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Çörekotu bal tarçın yiyorum, bu dönem tatlı tüketimini minimumda indirdim, günlük yarım saat kadar yürüyüş yapıyorum. Bide hayıt içiyorum günde bir defa. Ve bol bol dua tabiki
Aynen bende yeni öğrendim diğer hamileliklerim tamamen tesadüf hiç uğraşmadık birde nasıl oldu anlamadım ama malesef sonuç hüsran olduAhh nerde canim dün hesapladimda nerdeyse 3 yil oldu. Gerci 2 yili bilincsizlikle gecti.ben hergün hamile kalinabiliyor saniyordum öyle yumurtlama günü beta hcg falan yaklasik 1 yil önce ögrendim
Her seferinde bir olmuyo canım, ağrı olmaması da normal bi şey yani merak etmeKızlar geçen çat iğnesinde alt karın da çok ağrım olmuştu, bu sefer tık yok, böyle olan varmı aranızda?
Amin inşallah kuzucum. Tabi eş faktörü de önemli umarım eşimin hızında da artış olmuştur da sonuç alırız artık tez vakitteYapılabilecek en güzel şeyleri yapıyosun canım, hepsi yumurta gelişimine büyük katkı sağlıyo. Hiç merak etme gayet güzrl büyümüş olucaktır yumurtaların
Yaşımda geçiyo, panik oluyo insan olmadıkçaHer seferinde bir olmuyo canım, ağrı olmaması da normal bi şey yani merak etme
Ne değişik insanlar var canım ya boşver kafana takma sen keyfini cikarHaklısın kuzum valla. Eltimin ödü kopuyor hamile kalırım diye. Kendinin bi cocugu var niye kıskanıyor anlamıyorum
Bence o kadar takviye mutlaka işe yarıyodur canım benim. Biz de bir sürü şey kullanıyoruz ve etkisi olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel haberler vericez yakında ❤Amin inşallah kuzucum. Tabi eş faktörü de önemli umarım eşimin hızında da artış olmuştur da sonuç alırız artık tez vakitte
Stres yapmamak en önemlisi ama işte biliyorum pek mümkün olmuyo canım. O yüzden hep dua edelim ve pozitif düşünelimYaşımda geçiyo, panik oluyo insan olmadıkça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?