- 28 Aralık 2018
- 404
- 585
- 23
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.341
Bana çok etkisi oluyor gibi gelmiyor işte canım ya belki de o yüzden nasılsa sonuç alamıycaz diye bu kadar rahatım bilmiyorum. 6 tane kaldı şuan kullandığımız ilaç bitsin sizinkinden alıcam bakalımBence o kadar takviye mutlaka işe yarıyodur canım benim. Biz de bir sürü şey kullanıyoruz ve etkisi olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel haberler vericez yakında ❤
İyiki varsınız kızlar yaa, eşim uyuyo, bende sessiz sessiz ağlıyorum salonda, o kadar iyi geldiniz ki banaStres yapmamak en önemlisi ama işte biliyorum pek mümkün olmuyo canım. O yüzden hep dua edelim ve pozitif düşünelim
Şu sessiz gecede Rabbime duamdır, inşallah bu gözyaşlarımız evladımızı kucağımıza sağ salim aldığımız gün mutluluktan akar.. Aminnn..İyiki varsınız kızlar yaa, eşim uyuyo, bende sessiz sessiz ağlıyorum salonda, o kadar iyi geldiniz ki bana
Amin canım aminŞu sessiz gecede Rabbime duamdır, inşallah bu gözyaşlarımız evladımızı kucağımıza sağ salim aldığımız gün mutluluktan akar.. Aminnn..
AminnnnŞu sessiz gecede Rabbime duamdır, inşallah bu gözyaşlarımız evladımızı kucağımıza sağ salim aldığımız gün mutluluktan akar.. Aminnn..
Canım dün heyecandan mesajların tamamını okuyamadım, nasıl oldun daha iyi misin. Hissettiklerini tahmin edebiliyorum ama kendine moral vermeye çalış. Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor ama Rabbim zamanını bekliyor. Ben evleneli iki sene oldu sanki hiç cocugum olmayacak gbi hissediyodum. Üzül ama hemen toparlan kuzum. Her şey moralden geçiyor çünküBenimde sonucum geldi
bu ay için umut bitti
0,33
Hoş geldin canım inşallah her şey gönlünce olur :)))Merhabalar. İlk topiğinizden beri sizleri takipteyim. Kabul ederseniz artık takipte değil aranızda olmak için geldim. Hemenn hemene hepinizin hikayelerini biliyorum. Hamile sayısı da günden güne arttıkça belki bana da uğur getirir bu topik dedim :) Hepimiz inşallah en kısa zamanda güzel müjdeyi veririz. Benim hikayemde şöyle; klomen ve iğne tedavisinde ikinci aya başladım.ilk ay sonuç alamadık ne yazık ki. Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Etmez olur muyum canım hep dualarımdasınız. En kısa sürede sizlerden de güzel haberler gelir inşallahAyy hamilesin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bize de dua et lütfennnn
Canım ya kıyamam . Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış, o yüzden biz yanındayız her zaman yaz buraya içindekileri paylaşİyiki varsınız kızlar yaa, eşim uyuyo, bende sessiz sessiz ağlıyorum salonda, o kadar iyi geldiniz ki bana
Aynen bende yeni öğrendim diğer hamileliklerim tamamen tesadüf hiç uğraşmadık birde nasıl oldu anlamadım ama malesef sonuç hüsran oldu
Etmez olur muyum canım hep dualarımdasınız. En kısa sürede sizlerden de güzel haberler gelir inşallah
gunaydin zaten 14. Gün çıkıyor idrarda diyolar canm oda aşılamanın. songun ler daha stresli oluyor günler geçmek bilmiyor oldumu olacakmı diye rabbim sabrını artirsinGunaydin kizlar bugün ignenin 11.günü test yapiyim dedim tertemiz bembeyaz bir test .bütün odalari gezdim ışıkları açıp hepsinin altinda baktim gölge bile yok.
Daha erken canım şimdi cikmazGunaydin kizlar bugün ignenin 11.günü test yapiyim dedim tertemiz bembeyaz bir test .bütün odalari gezdim ışıkları açıp hepsinin altinda baktim gölge bile yok.
Daha erken canım şimdi cikmaz
gunaydin zaten 14. Gün çıkıyor idrarda diyolar canm oda aşılamanın. songun ler daha stresli oluyor günler geçmek bilmiyor oldumu olacakmı diye rabbim sabrını artirsin
Kızı canımCanim eltinin kizimi var oglumu
Kızı canım
Insallah insallah sen icini ferah tut rabbim isterse olur her türlü buda bizim imtihanınız napalim olmasa da çok şükür 1 tane evladımız var rabbim onun acısı göstermesin.bu ay bende dinlenmedeyim hiç birşey yapmadım bi ilk günler incirle bal tarçın çörek otu yedim bise ovulasyon yapıyorum geç başladım onada hep silik cizgiYa isin tuhafi kuzum bebek tedavisine gecen nisanda basladim. Başladim başlayali ilk defa bu kadar ferahim.gecen aylarda ignenin vuruldugu gunden baslayarak gunde 2 3 kere test yapar uyuyamazdim..daha tedaviye başlarken bu aydan pek beklentim yoktu tuhaf bir şekilde hep subat 2019 olacak hissiyatim var.hatta doktorumada söyledim. Bebekler beklenmeyen zamanda gelir belli olmaz dedi.en baştan bu ay aksiliklerle başladi iliski olmadi belirti olmadi falanya kendimi inandirdim.belki böyle daha iyi.olursa yeni yil süprizi olsun
Canım eğer böyle zihniyete sahipseler o da onların ayıbı. Yani cocugun erkeği kızı olur mu , biz bir evlat sahibi olmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Herkes kalbinin ekmeğini yermiş canım. Fesatlıkla kıskançlıkla sadece kendileri kaybeder.Benim görümceminde 3 kizi oldu ben hamile kaldigimi ögrendigi günden beri cinsiyet problemi oldu.aslibda benim hic kiz erkek takintim yoktu saglikli olsunda .erkek olunca deliye döndü hazmedemedi kendince tiriplere girdi..halada internette erkek cocuklarini kötüleyen seyler paylasiyor bende gecenlerde dayanamadim oglu olmayan olanlari hic cekemez zaten dedim.halbuki ne farkeder evlat evlattir.ayyy yedi beni...eger oglun olursa yandin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?