Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim benim keske elimizden gelsede cocuk icin bile erkeklere muhtaç olmasak.insallah kendiliginden gelir bebis.

Bana çok etkisi oluyor gibi gelmiyor işte canım ya belki de o yüzden nasılsa sonuç alamıycaz diye bu kadar rahatım bilmiyorum. 6 tane kaldı şuan kullandığımız ilaç bitsin sizinkinden alıcam bakalım
Mutlaka faydası oluyodur canım ama tabi hemen görmüyoruz etkisini. Mecburen sabrediyoruz

zaten onlarada tek zevk kısmı kaliyo onuda beceremiyolar.her şeyi çeken biz.
Benimde kızım var rabbim hiç olmayanlara tattirsin bu duyguyu inşallah .

Amin canim Allah bagislasin prensesini. Rabbim saglikli sihatli evlatlar nasip etsin. herkes tatsin bu duyguyu. Boşver cennet bizim ayaklarimiz altinda olsun ...

Bence keşke erkek çocuk ları baba yapsa:):)
:) :) güldürdün beni Allahta seni güldürsün. Belki erkek çocuk dünyaya getirmek değil ama. Ben şu bizim yaşadığımız klomen kullan yumurtalar büyüdümü diye sitres ol, sonra iğne ol. Ve ardından sabırsızlıkla sonucu bekle kısmını bir kez olsun yaşayıp nasıl sitrese girdiğimizi anlamalarını isterdim

2 kati da artarsa tamam icin ferah olsn tatlim belrti bkleme daha cok erken benmde olmadi olan belrtiler adet donemnde olanlar aslnda belrgin bi hamilelk belrtisi olmuyo ay cok sevndm sana❤

zaten onlarada tek zevk kısmı kaliyo onuda beceremiyolar.her şeyi çeken biz.
Benimde kızım var rabbim hiç olmayanlara tattirsin bu duyguyu inşallah .

Bu sabah esim dediki ben bu islerden sıkıldım strese giriyorum en iyisi tedaviyi birakalim kendinden olursa olsun. Ben gecen nisan ayindan beri kullanmadigim ilac kalmadi sırf kilolu oldugum icin olmadi diye kafamda kalmasin diye 3 aydir zevk aldigim hicbirseyi yemiyorum.bu aradada beyfendiye daha yeni soyledim simdiye kadar söylememistim beni strese sokar diye.sperm örnegi vermesi gerektigi icin yeni söyledim.adam strese girmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…