- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.361
Insallah insallah sen icini ferah tut rabbim isterse olur her türlü buda bizim imtihanınız napalim olmasa da çok şükür 1 tane evladımız var rabbim onun acısı göstermesin.bu ay bende dinlenmedeyim hiç birşey yapmadım bi ilk günler incirle bal tarçın çörek otu yedim bise ovulasyon yapıyorum geç başladım onada hep silik cizgi.son zaman ilişkide yok benimki sıkıldı tahlilde olmuyor kendini hazır hissetmiyomus bat günlerimiz aynı inşallahhayirli haberi önce senden alırız benden ümit yok stres az.
Esrasvn çok sevindim. Sayfayı takip ederken gebelik haberinize çok mutlu olmuştum. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin paşayı
Mutlaka faydası oluyodur canım ama tabi hemen görmüyoruz etkisini. Mecburen sabrediyoruzBana çok etkisi oluyor gibi gelmiyor işte canım ya belki de o yüzden nasılsa sonuç alamıycaz diye bu kadar rahatım bilmiyorum. 6 tane kaldı şuan kullandığımız ilaç bitsin sizinkinden alıcam bakalım
Bence keşke erkek çocuk ları baba yapsa:):)Canim benim keske elimizden gelsede cocuk icin bile erkeklere muhtaç olmasak.insallah kendiliginden gelir bebis.
Bence keşke erkek çocuk ları baba yapsa:):)
zaten onlarada tek zevk kısmı kaliyo onuda beceremiyolar.her şeyi çeken biz.Canim benim benim 4 yasinda bir oglusum var düsündümde o zevki kocama vermezdim.
Teşekkür ederim canım hoş buldum. Amin inşallah hepimizin :) tebrik ederim bu arada çok sevindim darısı artık bizlerin başınaHoş geldin canım inşallah her şey gönlünce olur :)))
zaten onlarada tek zevk kısmı kaliyo onuda beceremiyolar.her şeyi çeken biz.
Benimde kızım var rabbim hiç olmayanlara tattirsin bu duyguyu inşallah .
HAdi yaGunaydin kizlar bugün ignenin 11.günü test yapiyim dedim tertemiz bembeyaz bir test .bütün odalari gezdim ışıkları açıp hepsinin altinda baktim gölge bile yok.
:) :) güldürdün beni Allahta seni güldürsün. Belki erkek çocuk dünyaya getirmek değil ama. Ben şu bizim yaşadığımız klomen kullan yumurtalar büyüdümü diye sitres ol, sonra iğne ol. Ve ardından sabırsızlıkla sonucu bekle kısmını bir kez olsun yaşayıp nasıl sitrese girdiğimizi anlamalarını isterdimBence keşke erkek çocuk ları baba yapsa:):)
Iste bkledgmz sonucsenin icin gri donuk baktim maslalah kuzum tabiki hamilesinnnKızlar kan değerim 70 çıktı. Tam teyit etmeleri için pazartesi tekrardan tahlil istiyorlar. Ne dersiniz kızlar hamile miyiiim
Canım bence erken daha. Biraz daha bekleyip tekrarlarsın testi inşallah güzel haberlerini alıcazGunaydin kizlar bugün ignenin 11.günü test yapiyim dedim tertemiz bembeyaz bir test .bütün odalari gezdim ışıkları açıp hepsinin altinda baktim gölge bile yok.
2 kati da artarsa tamam icin ferah olsn tatlim belrti bkleme daha cok erken benmde olmadi olan belrtiler adet donemnde olanlar aslnda belrgin bi hamilelk belrtisi olmuyo ay cok sevndm sana❤Canım benim çok çok teşekkür ederim. Doktor da daha yeni hamilelik dedi, adet günüm de gelmedi daha. Canım senle konuşmuştuk göğüslerim çok agrıyor diye ama hamilelikle ilgisi yok, o gün dostinex içtim geçer gibi oldu. Dün kasıklarımda agrı oldu hafiften sadece o kadar. Başka da belirtim yok kuzum. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa sürede
Canim oglus geliyorms sana masallah hayirli evlat olsn insss❤Allah razi olsun canim benim darisi hayurlisiyla tez vakitte basina insallah
Canım bence erken daha. Biraz daha bekleyip tekrarlarsın testi inşallah güzel haberlerini alıcaz
HAdi yabir iki gün sonra bir daha yapsan mı
Erken yapmışsın, idrarda zaten geç çıkıyor, bide benim hislerim kuvvetlidir, aylardır takip ediyorum yazılarını, bu sefer var inş sende bebiş, az sabırEvet canim ignenin etkisini kontrol icin yaptim gitmismi diye. Carsamba günü tekrarlicam.
Erken yapmışsın, idrarda zaten geç çıkıyor, bide benim hislerim kuvvetlidir, aylardır takip ediyorum yazılarını, bu sefer var inş sende bebiş, az sabır
Oyyy canm benim, senin yaş kaçtı?Sagol bitanem sirayla gülcek yüzümüz insallah
zaten onlarada tek zevk kısmı kaliyo onuda beceremiyolar.her şeyi çeken biz.
Benimde kızım var rabbim hiç olmayanlara tattirsin bu duyguyu inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?