Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy canm benim, senin yaş kaçtı?

35 olucam yakinda o yüzden acele ediyorum ben tek cocuk büyüdüm hep özenirdim abisi ablasi olanlara kardeslik cok güzel bir duygu. Oglum tatsın istiyorum. Tabi hayirlisi Allah tan. O ne derse onu yaşıcaz.

35 olucam yakinda o yüzden acele ediyorum ben tek cocuk büyüdüm hep özenirdim abisi ablasi olanlara kardeslik cok güzel bir duygu. Oglum tatsın istiyorum. Tabi hayirlisi Allah tan. O ne derse onu yaşıcaz.
Olur olur sıkma canını, ben napıym 38 e girdim, iki oğlum var çok şükür ama, 1 yıl önce ikinci kez evlendim, adamın hiç çocuğu yok, en çok onun için istiyorum bende

Aynı durum bizdede var daha biz aşılamaya geçmedik geçersek na par bilmiyorum

Ovitrelle in ikinci günü bugün, alt karında şiddetli ağrım var, içim kopuyo sanki, sizdede böylemi oluyo, yürürken bile canım yanıyo
Benimde geçen ay öyle üçüncü günden itibaren öyle olmuştu. Hem şişkinlik hemde çok baskın bir ağrı vardı bu ay henüz olmadım iğnemi. Daha önceki yorumlarda bu tarz ağrısı olanlara kendinizi sıcak tutun önerisinde bulunmuşlardı. Bir dene canım istersen sıcak su torbası falan koy belki faydası olur

Ovitrelle in ikinci günü bugün, alt karında şiddetli ağrım var, içim kopuyo sanki, sizdede böylemi oluyo, yürürken bile canım yanıyo

Evet canim usutmus gibi bir ağrı olmuştu yürürken sanki batıyı gibiydi ama geçer inşallah bence ı çatlamayın olduğunu gosteriyor.sicak su torbasını hiç duymadım bence onu ayağına koy

Şu sessiz gecede Rabbime duamdır, inşallah bu gözyaşlarımız evladımızı kucağımıza sağ salim aldığımız gün mutluluktan akar.. Aminnn..
Ne güzel dua etmişsin öyle kuzum ya amiinnn demek düşer bize

Gunaydin kizlar bugün ignenin 11.günü test yapiyim dedim tertemiz bembeyaz bir test .bütün odalari gezdim ışıkları açıp hepsinin altinda baktim gölge bile yok.
Bence çok erken bebeğim varsa bile şu an çıkmaması çok doğal. Bi kaç gün sonra tekrarlarsın testi, hemen üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…