- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.381
Oyyy canm benim, senin yaş kaçtı?
Olur olur sıkma canını, ben napıym 38 e girdim, iki oğlum var çok şükür ama, 1 yıl önce ikinci kez evlendim, adamın hiç çocuğu yok, en çok onun için istiyorum bende35 olucam yakinda o yüzden acele ediyorum ben tek cocuk büyüdüm hep özenirdim abisi ablasi olanlara kardeslik cok güzel bir duygu. Oglum tatsın istiyorum. Tabi hayirlisi Allah tan. O ne derse onu yaşıcaz.
Aynı durum bizdede var daha biz aşılamaya geçmedik geçersek na par bilmiyorumBu sabah esim dediki ben bu islerden sıkıldım strese giriyorum en iyisi tedaviyi birakalim kendinden olursa olsun. Ben gecen nisan ayindan beri kullanmadigim ilac kalmadi sırf kilolu oldugum icin olmadi diye kafamda kalmasin diye 3 aydir zevk aldigim hicbirseyi yemiyorum.bu aradada beyfendiye daha yeni soyledim simdiye kadar söylememistim beni strese sokar diye.sperm örnegi vermesi gerektigi icin yeni söyledim.adam strese girmis.
Olur olur sıkma canını, ben napıym 38 e girdim, iki oğlum var çok şükür ama, 1 yıl önce ikinci kez evlendim, adamın hiç çocuğu yok, en çok onun için istiyorum bende
Çok istiyor, çok ta hakediyo gerçektenCanim benim insallah olur insallah insallah
Aynı durum bizdede var daha biz aşılamaya geçmedik geçersek na par bilmiyorum
Çok istiyor, çok ta hakediyo gerçekten
İnş canım benimRabbim en kisa zamanda o duyguyu yaşatsin insallah
Bende kendimden çok eşim için istiyorum. Mükemmel bir baba olucandan eminim. inşallah bu mutluluğu hepimiz en kısa zamanda yaşarız, önümüzdeki aylarda hamilelikle ilgili deneyimlerimizi paylaşıyor oluruzÇok istiyor, çok ta hakediyo gerçekten
Benimde geçen ay öyle üçüncü günden itibaren öyle olmuştu. Hem şişkinlik hemde çok baskın bir ağrı vardı bu ay henüz olmadım iğnemi. Daha önceki yorumlarda bu tarz ağrısı olanlara kendinizi sıcak tutun önerisinde bulunmuşlardı. Bir dene canım istersen sıcak su torbası falan koy belki faydası olurOvitrelle in ikinci günü bugün, alt karında şiddetli ağrım var, içim kopuyo sanki, sizdede böylemi oluyo, yürürken bile canım yanıyo
İnş canımBende kendimden çok eşim için istiyorum. Mükemmel bir baba olucandan eminim. inşallah bu mutluluğu hepimiz en kısa zamanda yaşarız, önümüzdeki aylarda hamilelikle ilgili deneyimlerimizi paylaşıyor oluruz
Ovitrelle in ikinci günü bugün, alt karında şiddetli ağrım var, içim kopuyo sanki, sizdede böylemi oluyo, yürürken bile canım yanıyo
Evet canim usutmus gibi bir ağrı olmuştu yürürken sanki batıyı gibiydi ama geçer inşallah bence ı çatlamayın olduğunu gosteriyor.sicak su torbasını hiç duymadım bence onu ayağına koyOvitrelle in ikinci günü bugün, alt karında şiddetli ağrım var, içim kopuyo sanki, sizdede böylemi oluyo, yürürken bile canım yanıyo
Aynen ayağına koy yazmak istemiştim bende eksik yazmışımEvet canim usutmus gibi bir ağrı olmuştu yürürken sanki batıyı gibiydi ama geçer inşallah bence ı çatlamayın olduğunu gosteriyor.sicak su torbasını hiç duymadım bence onu ayağına koy
Kızlar Dr aradım şimdi, alt karına da koyabilirsin dedi sıcak su torbasını, döllenmede faydalı bile olurmuş, sıcak yer sever dedi onlar döllenirkenAynen ayağına koy yazmak istemiştim bende eksik yazmışım
Aaa gerçekten mi sayenizde bizde öğrenmiş olduk bak sağolun bu ay bende deniycem o zaman belki vesile olur bellimi olurKızlar Dr aradım şimdi, alt karına da koyabilirsin dedi sıcak su torbasını, döllenmede faydalı bile olurmuş, sıcak yer sever dedi onlar döllenirken
İnş canımAaa gerçekten mi sayenizde bizde öğrenmiş olduk bak sağolun bu ay bende deniycem o zaman belki vesile olur bellimi olur
Hepimiz aynı durumdayız canım ama burası iyi geliyoİyiki varsınız kızlar yaa, eşim uyuyo, bende sessiz sessiz ağlıyorum salonda, o kadar iyi geldiniz ki bana
Ne güzel dua etmişsin öyle kuzum ya amiinnn demek düşer bizeŞu sessiz gecede Rabbime duamdır, inşallah bu gözyaşlarımız evladımızı kucağımıza sağ salim aldığımız gün mutluluktan akar.. Aminnn..
Bence çok erken bebeğim varsa bile şu an çıkmaması çok doğal. Bi kaç gün sonra tekrarlarsın testi, hemen üzme kendiniGunaydin kizlar bugün ignenin 11.günü test yapiyim dedim tertemiz bembeyaz bir test .bütün odalari gezdim ışıkları açıp hepsinin altinda baktim gölge bile yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?