Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sinir oluyorum şöylelerine ya. Yatsın kalksın dua etsin Allah 3 tane evlat vermiş ne güzel, cinsiyet ayrımı nedir ya. Tamamen çekememezlikten canım, Allah da onu öyle sınamış

Bence çok erken bebeğim varsa bile şu an çıkmaması çok doğal. Bi kaç gün sonra tekrarlarsın testi, hemen üzme kendini

Canim cuma test yapmayi düsünüyorum artik. Zaten ozamana tutmadiysa regli olurum...ignenin etkisinin gittigini görmüs oldum

Amin inşallah kuzum benim öncelikli umudum sizlersiniz sizden güzel haber geldikçe umut olacak bana. Seninde az kaldı sanırım bata değilmi
Keşke böyle bi mucizeyle umut olabilsem canım.. benim de 8-9 ocak gibi bat, azaldı artık

Kızlar heyecanlandım ovulasyon testi koyulaşmaya başladı adetine 1 hafta var yumurtlamam simdimiki resme bi bakarmisiniz hep silik çizgi çıkıyordu bırakacaktım ıyiki bırakmadım sok oldum 12. Gün başlamıştım ozanında biraz koyuydu eğer ozaman erken yumurtlama olduysa bu ovulasyon testi gebeliği gosterirmiki ayy umitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor

Eklentiler

• 20181230_160453.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:

Canim benim baya koyulasmis yarin pik olacak gibi bence sen bu geceden baslayarak degerlendir.

Canım bu senin de dediğin gibi yumurtlaman da olabilir gebelikten de. Yumurtladığından eminsen gebeliğe işaret ediyo, takibe devam et bence. Güzel haberler ver bize inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…