- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.401
Sinir oluyorum şöylelerine ya. Yatsın kalksın dua etsin Allah 3 tane evlat vermiş ne güzel, cinsiyet ayrımı nedir ya. Tamamen çekememezlikten canım, Allah da onu öyle sınamışBenim görümceminde 3 kizi oldu ben hamile kaldigimi ögrendigi günden beri cinsiyet problemi oldu.aslibda benim hic kiz erkek takintim yoktu saglikli olsunda .erkek olunca deliye döndü hazmedemedi kendince tiriplere girdi..halada internette erkek cocuklarini kötüleyen seyler paylasiyor bende gecenlerde dayanamadim oglu olmayan olanlari hic cekemez zaten dedim.halbuki ne farkeder evlat evlattir.ayyy yedi beni...eger oglun olursa yandin.
Bence çok erken bebeğim varsa bile şu an çıkmaması çok doğal. Bi kaç gün sonra tekrarlarsın testi, hemen üzme kendini
Olumlu düşünelim dua edelim senenin ilk bebek haberi senden gelsin inşallahCanim cuma test yapmayi düsünüyorum artik. Zaten ozamana tutmadiysa regli olurum...ignenin etkisinin gittigini görmüs oldum
A AloeeVeraa da hemen senin ardından gelsin sonrada teker teker bizlerOlumlu düşünelim dua edelim senenin ilk bebek haberi senden gelsin inşallah
Evet en azından onu görmüş canım ama moral bozma daha çok erken çünküCanim cuma test yapmayi düsünüyorum artik. Zaten ozamana tutmadiysa regli olurum...ignenin etkisinin gittigini görmüs oldum
Ay canım benim ya inşallah bu ay sırayla veririz bu haberi canımA AloeeVeraa da hemen senin ardından gelsin sonrada teker teker bizler
Amin inşallah kuzum benim öncelikli umudum sizlersiniz sizden güzel haber geldikçe umut olacak bana. Seninde az kaldı sanırım bata değilmiAy canım benim ya inşallah bu ay sırayla veririz bu haberi canım
Canim oglus geliyorms sana masallah hayirli evlat olsn insss❤
Olumlu düşünelim dua edelim senenin ilk bebek haberi senden gelsin inşallah
Ben az çok anlarım canım yükleyebilirsin testiMrb kizlar benim esim test yapti testen anlayan vmarmi doktorum sayisi az ama harek orani iyi ddi benim gibi olan varmi
Keşke böyle bi mucizeyle umut olabilsem canım.. benim de 8-9 ocak gibi bat, azaldı artıkAmin inşallah kuzum benim öncelikli umudum sizlersiniz sizden güzel haber geldikçe umut olacak bana. Seninde az kaldı sanırım bata değilmi
Dualarım sizinle canımKeşke böyle bi mucizeyle umut olabilsem canım.. benim de 8-9 ocak gibi bat, azaldı artık
Kızlar heyecanlandım ovulasyon testi koyulaşmaya başladı adetine 1 hafta var yumurtlamam simdimiki resme bi bakarmisiniz hep silik çizgi çıkıyordu bırakacaktım ıyiki bırakmadım sok oldum 12. Gün başlamıştım ozanında biraz koyuydu eğer ozaman erken yumurtlama olduysa bu ovulasyon testi gebeliği gosterirmiki ayy umitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor
Evet cann öyle yapmayı düşünüyorum hayırlısı inşallahCanim benim baya koyulasmis yarin pik olacak gibi bence sen bu geceden baslayarak degerlendir.
Canım bu senin de dediğin gibi yumurtlaman da olabilir gebelikten de. Yumurtladığından eminsen gebeliğe işaret ediyo, takibe devam et bence. Güzel haberler ver bize inşallah :)Kızlar heyecanlandım ovulasyon testi koyulaşmaya başladı adetine 1 hafta var yumurtlamam simdimiki resme bi bakarmisiniz hep silik çizgi çıkıyordu bırakacaktım ıyiki bırakmadım sok oldum 12. Gün başlamıştım ozanında biraz koyuydu eğer ozaman erken yumurtlama olduysa bu ovulasyon testi gebeliği gosterirmiki ayy umitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor
Evet cann öyle yapmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah
Benim de hepimizle kuzum, çok dua ediyorum hepimize inşallah Allahım kabul etsinDualarım sizinle canım
Evet cann öyle yapmayı düşünüyorum hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?