Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bu senin de dediğin gibi yumurtlaman da olabilir gebelikten de. Yumurtladığından eminsen gebeliğe işaret ediyo, takibe devam et bence. Güzel haberler ver bize inşallah :)
Ayy emin değilim geç başladığım için ilk yaptigimdada böyle köyüydü.. Hayırlısı artık sadece heyecanlandım sizle paylaşmak istedim

Ayy emin değilim geç başladığım için ilk yaptigimdada böyle köyüydü.. Hayırlısı artık sadece heyecanlandım sizle paylaşmak istedim
Hiç belli olmaz canım yumurtlamaysa bile değerlendireceğin günleri biliyosun artık şu an. Kaçırma bugünden itibaren başla çalışmalara

Aynen cnm %90 erkek dedi doktor ama cuma gunu tekrat gidicez kontrole kesinlesicek bakalim amin cnm insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz sende ogrenirsin 1-2 haftaya
Saglikli hayirli evlatlat olsnlar inss nasip oldu ya sukurler olsn bugununuze. Haftaya test var orda tahmn etmeye calsckms 4. Ayda kesn olr dedi 2 olnca zor anlasiliyo birz:)

Su ovulasyonda görmek bile heyecanlandırıyor çok saçma ama:)

Bende surekli belirti ariyorum kendimde tık yok.biraz önce wc ye gittim koyu sari uzayan bir akinti geldi gecen ay regli onceside gelmisti erkenden gelicek galiba regli

Bende surekli belirti ariyorum kendimde tık yok.biraz önce wc ye gittim koyu sari uzayan bir akinti geldi gecen ay regli onceside gelmisti erkenden gelicek galiba regli
Bence çok belirti arama diğer aylarda bende söylenen tüm hamilelik belirtileri oluyordu ama sonuç olumsuz pek belli olmuyo her ay farlı tepki veriyor vücut.sen yinede stres yapma olur inşallah beklenmedik zamanda gelir inşallah supriz olur

Yumurtlaman geliyor canım senin hamileliğin ilk günler ovulasyon ile çıkmıyormuş

Öylemi olsun iste boyle herseyden umitleniyoruz.hangi günleri değerlendirsek acaba bilgin varmı canm
Düzenli devam et çift çizgi aynı koyuluğa yada biraz daha koyu olması lazım oda yetmiyor yine takip edip çizginin silikleştiğini çatladığını görmen lazım YouTube de birgebeningünlüğü var o bayan çok ayrıntılı anlatmış dinle bence tatlım

Canim profil resmin insani bastan cikariyor heleki benim gibi diyette olanlari
Zaten bu siteye ilk diyet yapmak için üye olmuştum yıllar önce ozaman koymuştum degistiremedim çikolata çok yediğim için kilo aldığım için zaten kilom da fazla ama diyet yapmıyorm birtürlü konsantre olamiyorum

Dinledim okadini instagramdada takip ediyorum oradada bazılarını yumurtlaması geç olup hamile kalmış ondan ümitlendim ama hiçte ümidim yok olmuyor olmuyor napalim hayirlisi

Ben 3 aydir diyetteyim ilk defa bugun 2 catal catal pasta aldim vicdan azabi cekiyorum. Bende bayilirim cikolataya ama biraz daha vermem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…