- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.421
Ayy emin değilim geç başladığım için ilk yaptigimdada böyle köyüydü.. Hayırlısı artık sadece heyecanlandım sizle paylaşmak istedimCanım bu senin de dediğin gibi yumurtlaman da olabilir gebelikten de. Yumurtladığından eminsen gebeliğe işaret ediyo, takibe devam et bence. Güzel haberler ver bize inşallah :)
Hiç belli olmaz canım yumurtlamaysa bile değerlendireceğin günleri biliyosun artık şu an. Kaçırma bugünden itibaren başla çalışmalaraAyy emin değilim geç başladığım için ilk yaptigimdada böyle köyüydü.. Hayırlısı artık sadece heyecanlandım sizle paylaşmak istedim
Ay korkuyorum negatif gormek cok yipratiyo beni.test var aslında daha 1 hafta var adetimeHamilelik testi yapsana canim bu arada.icimde bir his oldu
Insallah canm hayırlısı versin rabbim inşallah yeni yılda hepimiz güzel haberler alirizHiç belli olmaz canım yumurtlamaysa bile değerlendireceğin günleri biliyosun artık şu an. Kaçırma bugünden itibaren başla çalışmalara
Saglikli hayirli evlatlat olsnlar inssAynen cnm %90 erkek dedi doktor ama cuma gunu tekrat gidicez kontrole kesinlesicek bakalim amin cnm insallah hayirlisiyla kucagimiza aliriz sende ogrenirsin 1-2 haftaya
Kuzum artmaz diye ödüm kopuyor . Dünden beri kasıklarımda cok agrım var2 kati da artarsa tamam icin ferah olsn tatlim belrti bkleme daha cok erken benmde olmadi olan belrtiler adet donemnde olanlar aslnda belrgin bi hamilelk belrtisi olmuyo ay cok sevndm sana❤
Ay korkuyorum negatif gormek cok yipratiyo beni.test var aslında daha 1 hafta var adetime
Su ovulasyonda görmek bile heyecanlandırıyor çok saçma ama:)Bende canim bende bir cift cizgiyi gorsem havalara uçucam inanki.negatifi göre gore tedaviye inancim kalmadi
Artar tatlm ya merak etme herkesn artiyo ki degern zatn iyi bir deger masallah❤ bunlar olur icn rahr olsn regl agridi da olur korkmaKuzum artmaz diye ödüm kopuyor . Dünden beri kasıklarımda cok agrım var
Su ovulasyonda görmek bile heyecanlandırıyor çok saçma ama:)
Bence çok belirti arama diğer aylarda bende söylenen tüm hamilelik belirtileri oluyordu ama sonuç olumsuz pek belli olmuyo her ay farlı tepki veriyor vücut.sen yinede stres yapma olur inşallah beklenmedik zamanda gelir inşallah supriz olurBende surekli belirti ariyorum kendimde tık yok.biraz önce wc ye gittim koyu sari uzayan bir akinti geldi gecen ay regli onceside gelmisti erkenden gelicek galiba regli
Yumurtlaman geliyor canım senin hamileliğin ilk günler ovulasyon ile çıkmıyormuşKızlar heyecanlandım ovulasyon testi koyulaşmaya başladı adetine 1 hafta var yumurtlamam simdimiki resme bi bakarmisiniz hep silik çizgi çıkıyordu bırakacaktım ıyiki bırakmadım sok oldum 12. Gün başlamıştım ozanında biraz koyuydu eğer ozaman erken yumurtlama olduysa bu ovulasyon testi gebeliği gosterirmiki ayy umitlenmek istemiyorum sonra hayal kırıklığı oluyor
Öylemi olsun iste boyle herseyden umitleniyoruz.hangi günleri değerlendirsek acaba bilgin varmı canmYumurtlaman geliyor canım senin hamileliğin ilk günler ovulasyon ile çıkmıyormuş
Öylemi olsun iste boyle herseyden umitleniyoruz.hangi günleri değerlendirsek acaba bilgin varmı canm
Düzenli devam et çift çizgi aynı koyuluğa yada biraz daha koyu olması lazım oda yetmiyor yine takip edip çizginin silikleştiğini çatladığını görmen lazım YouTube de birgebeningünlüğü var o bayan çok ayrıntılı anlatmış dinle bence tatlımÖylemi olsun iste boyle herseyden umitleniyoruz.hangi günleri değerlendirsek acaba bilgin varmı canm
İnşallah canım. Yarın belli olacak haber ederim size :)))))Artar tatlm ya merak etme herkesn artiyo ki degern zatn iyi bir deger masallah❤ bunlar olur icn rahr olsn regl agridi da olur korkma
Zaten bu siteye ilk diyet yapmak için üye olmuştum yıllar önce ozaman koymuştum degistiremedimCanim profil resmin insani bastan cikariyor heleki benim gibi diyette olanlari
Dinledim okadini instagramdada takip ediyorum oradada bazılarını yumurtlaması geç olup hamile kalmış ondan ümitlendim ama hiçte ümidim yok olmuyor olmuyor napalim hayirlisiDüzenli devam et çift çizgi aynı koyuluğa yada biraz daha koyu olması lazım oda yetmiyor yine takip edip çizginin silikleştiğini çatladığını görmen lazım YouTube de birgebeningünlüğü var o bayan çok ayrıntılı anlatmış dinle bence tatlım
Zaten bu siteye ilk diyet yapmak için üye olmuştum yıllar önce ozaman koymuştum degistiremedimçikolata çok yediğim için kilo aldığım için zaten kilom da fazla ama diyet yapmıyorm birtürlü konsantre olamiyorum
Benimde hemen başlamam lazım çok kilo aldım bu ilaclardanBen 3 aydir diyetteyim ilk defa bugun 2 catal catal pasta aldim vicdan azabi cekiyorum. Bende bayilirim cikolataya ama biraz daha vermem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?