- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.441
Benimde hemen başlamam lazım çok kilo aldım bu ilaclardan
Benimde hemen başlamam lazım çok kilo aldım bu ilaclardan
Hiiiç vicdan azabı çekme canım bence maşallah çok güzel kilo verdin zaten bunu da bir nevi ödül gibi düşün, kaldığın yerden diyete devam ettiğin sürece sıkıntı olmaz merak etmeBen 3 aydir diyetteyim ilk defa bugun 2 catal catal pasta aldim vicdan azabi cekiyorum. Bende bayilirim cikolataya ama biraz daha vermem lazim
Hatta senin bu kadar kilo vermen banada motive aracı oldu bende diyet ve yürüyüş yapıyorum sayende :)Hiiiç vicdan azabı çekme canım bence maşallah çok güzel kilo verdin zaten bunu da bir nevi ödül gibi düşün, kaldığın yerden diyete devam ettiğin sürece sıkıntı olmaz merak etme
Ne kadar ilginç insanlar var , Allah size sabır versin..Benim görümceminde 3 kizi oldu ben hamile kaldigimi ögrendigi günden beri cinsiyet problemi oldu.aslibda benim hic kiz erkek takintim yoktu saglikli olsunda .erkek olunca deliye döndü hazmedemedi kendince tiriplere girdi..halada internette erkek cocuklarini kötüleyen seyler paylasiyor bende gecenlerde dayanamadim oglu olmayan olanlari hic cekemez zaten dedim.halbuki ne farkeder evlat evlattir.ayyy yedi beni...eger oglun olursa yandin.
Benim boyda aynı kilom en son 82ydi ama korkuyorum şuara yine aldım galiba bende çok bariz problemBoyun kac canim boy uzunsa kilo cok problem olmuyor. Benim boy 1.61 kilo 77
Hatta senin bu kadar kilo vermen banada motive aracı oldu bende diyet ve yürüyüş yapıyorum sayende :)
Benim boyda aynı kilom en son 82ydi ama korkuyorum şuara yine aldım galiba
Ben de eşimi baba olarak görmeyi o kadar çok istiyorum ki Rabbim biliyor duyuyor ya.. İnşallah nasip olurBende kendimden çok eşim için istiyorum. Mükemmel bir baba olucandan eminim. inşallah bu mutluluğu hepimiz en kısa zamanda yaşarız, önümüzdeki aylarda hamilelikle ilgili deneyimlerimizi paylaşıyor oluruz
Ya öylemi bana kilo yapan ı tatlı şeyler zatenDikkat et canim yumurtlama doneminde hic sekerli seyler yememek lazimmis.ben diger aylarda surekli tatli seyler yedim daha iyi gelisir diye megerki şeker yumurtanin gelismesini engelliyormus
Ne kadar ilginç insanlar var , Allah size sabır versin..
Dualardan başka sığınacak kapımız yok ki.. Rabbim nasip etsin inşallah .Ne güzel dua etmişsin öyle kuzum ya amiinnn demek düşer bize
Rabbim mutlaka bizimde sesimizi duyacak canım ve bizde buradan mutluluğumuzu paylaşıcazBen de eşimi baba olarak görmeyi o kadar çok istiyorum ki Rabbim biliyor duyuyor ya.. İnşallah nasip olur
Kesinlikle ya. Biz evlat hasreti ile yanıp turuşurken böylelerini görüyorum ya. Bazen Allahım neden böylelerine verip bize vermiyorsun diyesim geliyor haşa. Ama tabi ki Rabbim vererek de imtihan ediyor vermeyerek de..Ahhh canim bazen dinden imandan cikiyorum evlat hasreti ceken onca insan varken boyle cinsiyetçilik yapana gıcık oluyorum. Cevremde üniversite okumuş cahil çok var.Allah tan hazir cevabim ezdirmem kendimi.
Kızlar size sormayı unuttum
Son gittğim doktor Miyositol Positive diye bir folik asit önerdi
Pko lulara iyi geliyor dedi
Bir kaç eczaneye sordum hiç yok
Inşallah inşallah ..Rabbim mutlaka bizimde sesimizi duyacak canım ve bizde buradan mutluluğumuzu paylaşıcaz
Kesinlikle ya. Biz evlat hasreti ile yanıp turuşurken böylelerini görüyorum ya. Bazen Allahım neden böylelerine verip bize vermiyorsun diyesim geliyor haşa. Ama tabi ki Rabbim vererek de imtihan ediyor vermeyerek de..
Ümitsizlenme bende bugün yine. Baktım 28 de gören var benim 13 gün daha kızarmadı bekliyorum bende ümit AllahtanDinledim okadini instagramdada takip ediyorum oradada bazılarını yumurtlaması geç olup hamile kalmış ondan ümitlendim ama hiçte ümidim yok olmuyor olmuyor napalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?