Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde hemen başlamam lazım çok kilo aldım bu ilaclardan

Onceki 3 klomen kullanisimda 8kg birden aldim.klomende ovitrellede su tutuyor vucutta.bu seferki kullanimda tuzu kestim bol su ictim yürüdüm cok sukur arti olmadan atlatyim.

Ben 3 aydir diyetteyim ilk defa bugun 2 catal catal pasta aldim vicdan azabi cekiyorum. Bende bayilirim cikolataya ama biraz daha vermem lazim
Hiiiç vicdan azabı çekme canım bence maşallah çok güzel kilo verdin zaten bunu da bir nevi ödül gibi düşün, kaldığın yerden diyete devam ettiğin sürece sıkıntı olmaz merak etme

Hiiiç vicdan azabı çekme canım bence maşallah çok güzel kilo verdin zaten bunu da bir nevi ödül gibi düşün, kaldığın yerden diyete devam ettiğin sürece sıkıntı olmaz merak etme
Hatta senin bu kadar kilo vermen banada motive aracı oldu bende diyet ve yürüyüş yapıyorum sayende :)

Kizlar benim kafama şu takiliyor mesela ben yumurta kontrolune gidince sag tarafta 1 tane 15mm yumurta vardi doktor o yumurta icin kiste dönüsebilir dedi.2 gün sonra gittigimde diger doktor yumurta yok dedi.böyle birsey olabiliyormu

Ne kadar ilginç insanlar var , Allah size sabır versin..

Benim boyda aynı kilom en son 82ydi ama korkuyorum şuara yine aldım galiba

Dikkat et canim yumurtlama doneminde hic sekerli seyler yememek lazimmis.ben diger aylarda surekli tatli seyler yedim daha iyi gelisir diye megerki şeker yumurtanin gelismesini engelliyormus

Bende kendimden çok eşim için istiyorum. Mükemmel bir baba olucandan eminim. inşallah bu mutluluğu hepimiz en kısa zamanda yaşarız, önümüzdeki aylarda hamilelikle ilgili deneyimlerimizi paylaşıyor oluruz
Ben de eşimi baba olarak görmeyi o kadar çok istiyorum ki Rabbim biliyor duyuyor ya.. İnşallah nasip olur

Ne kadar ilginç insanlar var , Allah size sabır versin..

Ahhh canim bazen dinden imandan cikiyorum evlat hasreti ceken onca insan varken boyle cinsiyetçilik yapana gıcık oluyorum. Cevremde üniversite okumuş cahil çok var.Allah tan hazir cevabim ezdirmem kendimi.

Ahhh canim bazen dinden imandan cikiyorum evlat hasreti ceken onca insan varken boyle cinsiyetçilik yapana gıcık oluyorum. Cevremde üniversite okumuş cahil çok var.Allah tan hazir cevabim ezdirmem kendimi.
Kesinlikle ya. Biz evlat hasreti ile yanıp turuşurken böylelerini görüyorum ya. Bazen Allahım neden böylelerine verip bize vermiyorsun diyesim geliyor haşa. Ama tabi ki Rabbim vererek de imtihan ediyor vermeyerek de..

Kesinlikle ya. Biz evlat hasreti ile yanıp turuşurken böylelerini görüyorum ya. Bazen Allahım neden böylelerine verip bize vermiyorsun diyesim geliyor haşa. Ama tabi ki Rabbim vererek de imtihan ediyor vermeyerek de..

Az kaldi canim biraz daha sabir ve tevekkül .benim doktorum dediki ben hangi ilaci igneyi verirsem veriyim hangi tedaviyi uygularsam uygulayim bu isin olumlu olmasi en başta strese bağli benim hastalarimin hepsi en ummadiklari en kafalari rahat oldugu anda hamile kaliyor dedi. bazi hastalarini psikolaga yönlendiriyormus tak 1 2 ay sonra hamile kaliyorlarmis .Hatta bu ayda tutmazsa psikologa yönlendirecek beni.heee sen bu soylediklerimi yapiyormusun dersen yapmiyorum bende. Ama sen benim dedigimi yap yaptigimi yapma canim. kitap oku ,örgü ör ,gez dolaş

Dinledim okadini instagramdada takip ediyorum oradada bazılarını yumurtlaması geç olup hamile kalmış ondan ümitlendim ama hiçte ümidim yok olmuyor olmuyor napalim hayirlisi
Ümitsizlenme bende bugün yine. Baktım 28 de gören var benim 13 gün daha kızarmadı bekliyorum bende ümit Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…