- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.461
Olur canım. Biri görüyor biri görmüyor yumurta bana da tam tersi oldu takibimi yapan yk dedi bir hafta sonra başka doktora gittim o bana var dediKizlar benim kafama şu takiliyor mesela ben yumurta kontrolune gidince sag tarafta 1 tane 15mm yumurta vardi doktor o yumurta icin kiste dönüsebilir dedi.2 gün sonra gittigimde diger doktor yumurta yok dedi.böyle birsey olabiliyormu
İnternette satılıyordur belkiKızlar size sormayı unuttum
Son gittğim doktor Miyositol Positive diye bir folik asit önerdi
Pko lulara iyi geliyor dedi
Bir kaç eczaneye sordum hiç yok
Vallahi şu an bile elimde kitap var.. Ders çalışıyorum, okuyorum, oyalanmaya çalışıyorum ama insanın aklından çıkmıyor ki. Hele ki tüm arkadaşların hamile veya çocukluysa... Bilmiyorum bu ay kafamı rahatlatmaya çalışıcam ya.. İnşallah başarabilirim.Az kaldi canim biraz daha sabir ve tevekkül .benim doktorum dediki ben hangi ilaci igneyi verirsem veriyim hangi tedaviyi uygularsam uygulayim bu isin olumlu olmasi en başta strese bağli benim hastalarimin hepsi en ummadiklari en kafalari rahat oldugu anda hamile kaliyor dedi. bazi hastalarini psikolaga yönlendiriyormus tak 1 2 ay sonra hamile kaliyorlarmis .Hatta bu ayda tutmazsa psikologa yönlendirecek beni.heee sen bu soylediklerimi yapiyormusun dersen yapmiyorum bende. Ama sen benim dedigimi yap yaptigimi yapma canim. kitap oku ,örgü ör ,gez dolaş
Olur canım. Biri görüyor biri görmüyor yumurta bana da tam tersi oldu takibimi yapan yk dedi bir hafta sonra başka doktora gittim o bana var dedi
Çatlayan da görünüyor ama örümceksi şeklinde oluyormuş çatlamış diyorlar bana gösterdiler bir iki kereBelkide sonucta 15mm di 1 gün sonra büyüyüp çatlamişta olabilir.çünkü israrla 2 kere sordum banada gösterdi yoktu.
Bizde yumurtlama testte görürsem Ağva falan otel ayarlayamayı düşünüyoruz farklılıkta iyi diyorlar çocuk modundan çıkmak içinVallahi şu an bile elimde kitap var.. Ders çalışıyorum, okuyorum, oyalanmaya çalışıyorum ama insanın aklından çıkmıyor ki. Hele ki tüm arkadaşların hamile veya çocukluysa... Bilmiyorum bu ay kafamı rahatlatmaya çalışıcam ya.. İnşallah başarabilirim.
Bizde yumurtlama testte görürsem Ağva falan otel ayarlayamayı düşünüyoruz farklılıkta iyi diyorlar çocuk modundan çıkmak için
Çatlayan da görünüyor ama örümceksi şeklinde oluyormuş çatlamış diyorlar bana gösterdiler bir iki kere
var yk çatladı patladı Allahım delirdik toptan
Çatlayan da görünüyor ama örümceksi şeklinde oluyormuş çatlamış diyorlar bana gösterdiler bir iki kere
var yk çatladı patladı Allahım delirdik toptan
Kızzz Allah iyiliğinizi versinBende eşime bu cocuk modundan biraz cikmam lazim.3.universiteyi okusam ne dersin dedim çocuk gelisimi oku bari dedi. Adam beni toptan delirtcek
Kızzz Allah iyiliğinizi versin
Merhaba kızlar bu gün rüyamda çocuğu ikiz olan bi kadının bakamadığı için çocuklarından birini evlat edinmişim o kadar güzel bir çocuk ki bende doğuma yakın bebegimi kaybetmişim o yüzden sütüm var mis emziriyorum o kadar çok süt akıyor ki bebeğin ağzı doluyor ve bebek dünyalar güzeli sanki çok güzel bir çocuktu sabah o kadar mutlu uyandım ki beni çok etkiledi sizinle paylaşmak istedim
Amin canım kafayı bende ne kadar bozduysam yaaCanim ruyan hayir olsun canim.
Ben ne zaman öyle desem dayanamıyorum sen umarım başarırsın :)Cidden delirdik ben aslinda cok rahattim bugün test yapinca terazim şaşti.cuma gününe randevum var o güne kadar test yapmicam.
Sen takibe devam et canım, bir gebenin günlüğü gerçekten iyi anlatıyo bu konuyu, kaçırma sakın ovulasyon yaklaşmış canımDinledim okadini instagramdada takip ediyorum oradada bazılarını yumurtlaması geç olup hamile kalmış ondan ümitlendim ama hiçte ümidim yok olmuyor olmuyor napalim hayirlisi
Ben ilk kez duydum şu an canımKızlar size sormayı unuttum
Son gittğim doktor Miyositol Positive diye bir folik asit önerdi
Pko lulara iyi geliyor dedi
Bir kaç eczaneye sordum hiç yok
Hayır olsun tatlım. Böyle rüyalar insanı çok etkiliyo ve rüya tabirinde de böyle şeyler hayırlı bir evlat dünyaya getireleceği yönünde yorumlanıyo. İnşallah da öyle olurMerhaba kızlar bu gün rüyamda çocuğu ikiz olan bi kadının bakamadığı için çocuklarından birini evlat edinmişim o kadar güzel bir çocuk ki bende doğuma yakın bebegimi kaybetmişim o yüzden sütüm var mis emziriyorum o kadar çok süt akıyor ki bebeğin ağzı doluyor ve bebek dünyalar güzeli sanki çok güzel bir çocuktu sabah o kadar mutlu uyandım ki beni çok etkiledi sizinle paylaşmak istedim
Ayy evet canım bende baktım gerçekten öyle rabbime bi umut diyordum inanki bu rüyayı ona bağlıyorum vardır bi hayr diye bekliyorum . Arkadaşlar sağlık ocağında hormon testi falan yapilabiliyor muHayır olsun tatlım. Böyle rüyalar insanı çok etkiliyo ve rüya tabirinde de böyle şeyler hayırlı bir evlat dünyaya getireleceği yönünde yorumlanıyo. İnşallah da öyle olur
Evet rüya bile insanı çok mutlu ediyo canım.Ayy evet canım bende baktım gerçekten öyle rabbime bi umut diyordum inanki bu rüyayı ona bağlıyorum vardır bi hayr diye bekliyorum . Arkadaşlar sağlık ocağında hormon testi falan yapilabiliyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?