Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle çatlatma İğnesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar benim kafama şu takiliyor mesela ben yumurta kontrolune gidince sag tarafta 1 tane 15mm yumurta vardi doktor o yumurta icin kiste dönüsebilir dedi.2 gün sonra gittigimde diger doktor yumurta yok dedi.böyle birsey olabiliyormu
Olur canım. Biri görüyor biri görmüyor yumurta bana da tam tersi oldu takibimi yapan yk dedi bir hafta sonra başka doktora gittim o bana var dedi

Vallahi şu an bile elimde kitap var.. Ders çalışıyorum, okuyorum, oyalanmaya çalışıyorum ama insanın aklından çıkmıyor ki. Hele ki tüm arkadaşların hamile veya çocukluysa... Bilmiyorum bu ay kafamı rahatlatmaya çalışıcam ya.. İnşallah başarabilirim.

Olur canım. Biri görüyor biri görmüyor yumurta bana da tam tersi oldu takibimi yapan yk dedi bir hafta sonra başka doktora gittim o bana var dedi

Belkide sonucta 15mm di 1 gün sonra büyüyüp çatlamişta olabilir.çünkü israrla 2 kere sordum banada gösterdi yoktu.

Belkide sonucta 15mm di 1 gün sonra büyüyüp çatlamişta olabilir.çünkü israrla 2 kere sordum banada gösterdi yoktu.
Çatlayan da görünüyor ama örümceksi şeklinde oluyormuş çatlamış diyorlar bana gösterdiler bir iki kere
var yk çatladı patladı Allahım delirdik toptan

Bizde yumurtlama testte görürsem Ağva falan otel ayarlayamayı düşünüyoruz farklılıkta iyi diyorlar çocuk modundan çıkmak için

Bizde yumurtlama testte görürsem Ağva falan otel ayarlayamayı düşünüyoruz farklılıkta iyi diyorlar çocuk modundan çıkmak için

Bende eşime bu cocuk modundan biraz cikmam lazim.3.universiteyi okusam ne dersin dedim çocuk gelisimi oku bari dedi. Adam beni toptan delirtcek

Çatlayan da görünüyor ama örümceksi şeklinde oluyormuş çatlamış diyorlar bana gösterdiler bir iki kere
var yk çatladı patladı Allahım delirdik toptan

Cidden delirdik ben aslinda cok rahattim bugün test yapinca terazim şaşti.cuma gününe randevum var o güne kadar test yapmicam.

Merhaba kızlar bu gün rüyamda çocuğu ikiz olan bi kadının bakamadığı için çocuklarından birini evlat edinmişim o kadar güzel bir çocuk ki bende doğuma yakın bebegimi kaybetmişim o yüzden sütüm var mis emziriyorum o kadar çok süt akıyor ki bebeğin ağzı doluyor ve bebek dünyalar güzeli sanki çok güzel bir çocuktu sabah o kadar mutlu uyandım ki beni çok etkiledi sizinle paylaşmak istedim

Canim ruyan hayir olsun canim.

Dinledim okadini instagramdada takip ediyorum oradada bazılarını yumurtlaması geç olup hamile kalmış ondan ümitlendim ama hiçte ümidim yok olmuyor olmuyor napalim hayirlisi
Sen takibe devam et canım, bir gebenin günlüğü gerçekten iyi anlatıyo bu konuyu, kaçırma sakın ovulasyon yaklaşmış canım

Hayır olsun tatlım. Böyle rüyalar insanı çok etkiliyo ve rüya tabirinde de böyle şeyler hayırlı bir evlat dünyaya getireleceği yönünde yorumlanıyo. İnşallah da öyle olur

Hayır olsun tatlım. Böyle rüyalar insanı çok etkiliyo ve rüya tabirinde de böyle şeyler hayırlı bir evlat dünyaya getireleceği yönünde yorumlanıyo. İnşallah da öyle olur
Ayy evet canım bende baktım gerçekten öyle rabbime bi umut diyordum inanki bu rüyayı ona bağlıyorum vardır bi hayr diye bekliyorum . Arkadaşlar sağlık ocağında hormon testi falan yapilabiliyor mu

Ayy evet canım bende baktım gerçekten öyle rabbime bi umut diyordum inanki bu rüyayı ona bağlıyorum vardır bi hayr diye bekliyorum . Arkadaşlar sağlık ocağında hormon testi falan yapilabiliyor mu
Evet rüya bile insanı çok mutlu ediyo canım.
Tam bilmiyorum canım ama burda daha önce sağlık ocaklarında da hormon bakıldığını okumuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…