- 3 Aralık 2018
- 171
- 191
- 18
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
- #13.481
Biz de şu sıra çok bunaldık bir yerlere gitsek iyi olacak aslında.. Başka türlü geçmeyecek stresBizde yumurtlama testte görürsem Ağva falan otel ayarlayamayı düşünüyoruz farklılıkta iyi diyorlar çocuk modundan çıkmak için
Biz de şu sıra çok bunaldık bir yerlere gitsek iyi olacak aslında.. Başka türlü geçmeyecek stres
Saglikli hayirli evlatlat olsnlar inssnasip oldu ya sukurler olsn bugununuze. Haftaya test var orda tahmn etmeye calsckms 4. Ayda kesn olr dedi 2 olnca zor anlasiliyo birz:)
Aminnn canimm herkesin ne dileği var ise rabbim kabul etsinGünaydin güzel bayanlar 2018 yilinin son günü ilk yeni yil dilegi benden gelsin.
İnsallah 2019 yilinda herkes saglikli sihatli bebişlerine kavuşsun.
Canım inşallah rüyan hayırlara vesile olsun dua niyetine rabbim bu mutluluğu gerçektede yasatsin inşallahBu gece rüyamda hamileydim doğuma gitmiştim. Karnım büyümüştü okşuyordum onu Allahım o kadar harika bir şeydi ki hala etkisindeyim.. Eşim de dün rüyasında beni görmüş hamileyiiiim diyormuşum. Onun hissi bile çok güzeldi dedi ne kadar kötü oldum yaa
Maşallah bebişin sana sımsıkı tutunsun inşallah canım bizlere se dua et hamislerin duası kabul olur derlerKızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Kızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Bu gece rüyamda hamileydim doğuma gitmiştim. Karnım büyümüştü okşuyordum onu Allahım o kadar harika bir şeydi ki hala etkisindeyim.. Eşim de dün rüyasında beni görmüş hamileyiiiim diyormuşum. Onun hissi bile çok güzeldi dedi ne kadar kötü oldum yaa
Doktor söyleyinca araştırdım da 2016 da konu açılmış buraya kullanıp memnun kalanlar var.Ben ilk kez duydum şu an canım
İşte bu kadar oldu bu iş demiştik canımKızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Gözün aydın bitanem,darısı başımızaKızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Kız senin ikizmiydiii, ay maşallah, rabbim tamamına erdirsin inşallahAmin cnm insallah aynen şükürler olsun Rabbim isteyenlere nasio etsin. Dogry ikiz olunxa belki gec tahmin olabilir hayirlisi oolsun saglikli olsunlarda insallah :)
Biz herhalde gidersek Uludağ'a gideriz bursadayız daHaydi hepbirlikte agvaya gidelim
Gözün aydın çok sevindimKızlar beta değerim 219 a yükselmiş. Çok mutluyum. Allahım bu duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah :)))))
Biz herhalde gidersek Uludağ'a gideriz bursadayız da
İşte bu kadar oldu bu iş demiştik canım
En güzel yeni yıl hediyen geldi :))
Sırayla hepimizin mucizeleri gelecek inşallah
Amiin güzel arkadaşım ne güzel ortak bi dilek...Günaydin güzel bayanlar 2018 yilinin son günü ilk yeni yil dilegi benden gelsin.
İnsallah 2019 yilinda herkes saglikli sihatli bebişlerine kavuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?